Kolej Komuniti California Memperluaskan dengan 17-Pesanan Peranti

17BLT KSCP California Community College Expands with 17-Device Order

(SeaPRwire) –   Robot Roadshow Heads to Little Rock (AR) Police Department

MOUNTAIN VIEW, California–8 Disember 2023– [NASDAQ: KSCP] (“Knightscope” atau “Syarikat”), pemaju utama robot keselamatan autonomi dan sistem komunikasi kecemasan lampu biru, hari ini mengumumkan bahawa komuniti awam California meningkatkan dan memperkukuhkan komunikasi kecemasannya dengan pesanan 17 lagi menara komunikasi solar-berkuasa dan rancangan penyelenggaraan perkhidmatan penuh tahunan. Penambahan ini mengikuti pesanan asal dan pemasangan berjaya 15 Menara Lampu Biru K1 beberapa bulan lalu, membawa jumlah penggunaan ke 32 peranti.

Kolej komuniti California Selatan ini ditubuhkan pada tahun 1960 dan kini menawarkan kira-kira 20,000 pelajar setiap semester. Knightscope asalnya ditubuhkan untuk membantu membuat sekolah dan pendidik lebih selamat dan portfolio teknologinya memainkan peranan dalam misi itu, yang menjadikan penggunaan tambahan ini begitu manis. Peranti komunikasi kecemasan K1 Knightscope adalah mampu dan mudah dipasang, menyediakan sambungan suara jelas dengan kilat biru berkelip dan pencahayaan kawasan yang menghubungkan st

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.