Kondominium Kenderaan Mewah Akan Datang Ke Maine

IstockPhoto Kanizphoto Luxury Vehicle Condos Coming To Maine

(SeaPRwire) –   Pemaju hartanah Mark McClure akan melancarkan jenama “Luxury Motor Toys” di Greater Portland Maine musim panas ini

PORTLAND, Maine, 30 Dis 2023 — Pemaju Mark McClure, pengarah pengurus untuk firma pelaburan hartanah GenX Capital Partners (), dijadual memperkenalkan Luxury Motor Toys (), satu jenama yang meletakkan asas baru bagi penyimpanan kenderaan mewah yang direka khas untuk memenuhi keperluan peminat kenderaan.

kondo kenderaan mewah ini mempunyai keluasan 1,000 kaki persegi (37X27) dan direka secara teliti untuk menampung pelbagai jenis kenderaan seperti kereta, bot, RV, motosikal, ATV, dan lain-lain. Garaj negara taraf dunia ini akan dilengkapi sistem penyaman udara dan pemanas bagi memastikan keadaan optimum sepanjang tahun selain daripada dewan kelab lengkap dengan bar dan kawasan dapur.

Menyedari permintaan yang semakin meningkat bagi penyelesaian penyimpanan mewah, McClure berkata, “Memang ada keperluan untuk ini. Saya mempunyai ramai kawan yang memiliki bot, beberapa buah skuter salji dan kereta mewah, dan penyimpanan sentiasa menjadi isu dengan senarai menunggu di kebanyakan tempat. Ia gila. Apa yang kami lakukan di sini ialah mengambil keperluan mereka untuk penyimpanan dan ruang garaj serta menggabungkannya dengan pakej kemudahan dan atmosfera yang membolehkan mereka menikmati dan bekerja pada kenderaan sepanjang tahun dalam suasana yang seronok, aktif dan sosial. Secara ringkasnya ‘bilik lelaki bersteroid’ jika anda mahu.”

Menurut McClure, kondo kenderaan mewah ini bukan sekadar unit penyimpanan, tetapi direka untuk menjadi tempat bersantai peribadi bagi peminat kenderaan. Setiap unit dilengkapi akses internet, kabel, tandas penuh, peti sejuk keluli tahan karat, kawasan bar/penyediaan makanan, dan kawasan mezzanine/loft seluas 200 kaki persegi untuk rehat dan menghibur tetamu. Pembeli juga diberi peluang untuk mengubahsuai unit mengikut reka bentuk dalaman, ciri-ciri, perabot, elektronik dan karya seni peribadi.

Paula Wallem, isteri Mark McClure dan kolaborator reka bentuk dalaman serta pemaju usaha sama bagi kebanyakan projek mereka, (kebanyakannya ), menyatakan semangatnya terhadap konsep unik ini.

“Kami mahukan ruang di mana pemilik boleh menyimpan harta karun mereka dan juga menghayati suasana yang mencerminkan minat mereka sambil bersenang-senang pada masa yang sama. Gabungan fungsi dan pelarian ialah yang membezakan Luxury Motor Toys,” katanya.

Setiap kondo juga dilengkapi dapur separa, tangga menuju aras mezzanine untuk bersantai, dan dek luar atas pintu garaj, menyediakan ruang sesuai untuk menikmati udara segar atau berkongsi dengan kawan-kawan pada hari cerah. Reka bentuk canggih memastikan Luxury Motor Toys kondo bukan sekadar ruang penyimpanan, tetapi penerusan gaya hidup pemilik.

McClure enggan menamakan lokasi di selatan Maine/Greater Portland sehingga kesemua kelulusan diperoleh untuk pembangunan 40 unit, yang dipercayai oleh Pihak Berkuasa Tempatan pada awal Februari 2024. Harga unit bermula dari $300K hingga $330K dan tempahan akan diterima tidak lama lagi. Untuk maklumat lanjut sila email atau lawati

Mark McClure mengetuai , sebuah firma pembangunan dan pelaburan hartanah berasaskan Miami dan Maine yang memiliki aset kediaman berbilang tingkat dan hospitaliti di New England, Texas dan Florida dengan peluasan sedang giat di Itali dan Perancis. Syarikat ini turut diketuai Ketua Pegawai Kewangan Paula Wallem.

GenX Capital Partners () memberi pinjaman dan menjana pembiayaan hutang dan ekuiti untuk pemaju hartanah berpengalaman, menutup purata lebih $150 juta setahun. Tambahan pula, syarikat mempunyai lebih $100 juta dalam peringkat pembangunan, pengambilalihan dan kelulusan pada bila-bila masa dan sedang aktif menjalankan urusan “nilai tambah” MF dan hospitaliti merata negara.

SUMBER GenX Capital Partners, LLC

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.