Legenda Penjaga Gol Manuel Neuer Menandatangani Sebagai Duta Hisense UEFA EURO 2024™ untuk Kempen ‘BEYOND GLORY’nya

Goalkeeping Legend Manuel Neuer Signs as Hisense UEFA EURO 2024™ Brand Ambassador for its 'BEYOND GLORY' Campaign

(SeaPRwire) –   QINGDAO, China, April 15, 2024 — Syarikat perkakas rumah global Hisense melancarkan kempen ‘BEYOND GLORY’ UEFA EURO 2024™ hari ini dengan ‘menandatangani’ penjaga gol pemenang Piala Dunia Jerman dan kapten FC Bayern Munich Bundesliga, Manuel Neuer.

Pemain antarabangsa Jerman, pemenang Piala Dunia FIFA bersama-sama dengan 11 mahkota Bundesliga, menyertai Hisense sebagai Duta kempen rasminya. Kempen ‘BEYOND GLORY’ meraikan pengejaran kecemerlangan tanpa henti yang dikongsi bersama oleh pemain bola sepak profesional yang menyasarkan penghormatan EURO dan komitmen Hisense mencabar batasan dalam industri perkakas rumah.

Manuel Neuer Signs as Hisense UEFA EURO 2024™ Brand Ambassador

Sama seperti penjaga gol seperti Manuel yang menjadi barisan pertahanan terakhir, Hisense bertindak sebagai kuasa yang boleh dipercayai di sebalik tabir, dengan konsisten menyampaikan teknologi yang canggih dan kualiti yang tiada tandingan.

Pemenang anugerah ‘Penjaga Gol Terbaik Dunia’ sebanyak lima kali oleh Persekutuan Persatuan Sejarah dan Statistik Bola Sepak Antarabangsa (IFFHS), Manuel Neuer berkata, “Saya berasa amat gembira untuk menyokong kempen UEFA EURO 2024™ ‘BEYOND GLORY’ Hisense sebagai duta. Saya juga sangat menantikan EURO sebagai cabaran akhir kepada golongan elit pemain bola sepak Eropah.”

Kempen itu juga menonjolkan matlamat Hisense untuk mencabar batasannya sendiri, mencabar dirinya dengan visi teknologi jangka panjang dalam mencapai matlamat yang bercita-cita tinggi dan komitmen yang tidak berbelah bahagi kepada teknologi perintis dengan kualiti yang tiada tandingan dalam usaha meningkatkan kehidupan seharian.

Sebagai rakan kongsi rasmi UEFA EURO 2024™ dan pelopor dalam teknologi paparan, Hisense bermatlamat untuk menyampaikan pengalaman menonton perlawanan yang sempurna dan pengalaman hidup bijak melalui produk TV dan perkakas rumah yang canggih.

Bob Wang, Pengurus Besar Jabatan Pemasaran Antarabangsa Hisense, berkata, “Kami berbesar hati untuk mengalu-alukan Manuel sebagai duta jenama UEFA EURO 2024™ Hisense dan percaya bahawa dia adalah wakil yang ideal bagi kempen baharu kami. Ahdi pasukannya bergantung pada penjaga gol mereka agar sentiasa berada berdekatan dan juga benar-benar boleh diharap dalam usaha memastikan kejayaan mereka. Di Hisense, kami berusaha untuk mencapai matlamat yang sama dalam komitmen kami untuk berjaya meningkatkan kehidupan pelanggan kami dengan teknologi yang boleh dipercayai dan inovatif.”

“Ini menandakan EURO UEFA ketiga berturut-turut yang ditaja oleh Hisense yang menyediakan peluang yang besar untuk terus menghubungkan jenama Hisense dengan pengguna di seluruh dunia.”

“Sebagai sebuah syarikat, kami terus berusaha untuk meningkatkan kualiti dan pengalaman kehidupan seharian. Bekerja sama dengan Manuel, kami berharap untuk memberikan pengalaman UEFA EURO 2024™ yang tiada tandingan kepada peminat di seluruh dunia.”

Foto –

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.