Leju Umumkan Program Pembelian Saham Semula Sampai US$2 Juta

(SeaPRwire) –   BEIJING, Nov. 14, 2023 — Leju Holdings Limited (“Leju” atau “Syarikat”) (NYSE: LEJU), sebuah platform e-dagang dan media dalam talian terkemuka untuk industri hartanah dan perabot rumah di China, hari ini mengumumkan bahawa lembaga pengarahnya telah memberi kuasa program pembelian semula saham sehingga US$2 juta dalam tempoh 12 bulan akan datang, berakhir pada November 13, 2024. Syarikat mengharapkan pembelian semula akan dibiayai daripada baki tunai semasa.

Cadangan pembelian semula Syarikat mungkin dibuat dari semasa ke semasa di pasaran terbuka pada harga pasaran yang berlaku, dalam urusan persendirian, dalam urusan blok dan/atau melalui cara yang dibenarkan oleh undang-undang yang lain, bergantung kepada keadaan pasaran dan mengikut peraturan dan perundangan yang berkenaan. Lembaga pengarah Syarikat akan mengkaji semula program pembelian semula saham secara berkala, dan mungkin memberi kuasa penyesuaian terhadap syarat-syarat dan saiznya.

Tentang Leju

Leju Holdings Limited (“Leju”) (NYSE: LEJU) adalah platform e-dagang dan media dalam talian terkemuka untuk industri hartanah dan perabot rumah di China, menawarkan e-dagang hartanah, pengiklanan dalam talian dan perkhidmatan senarai dalam talian. Platform dalam talian bersepadu Leju terdiri daripada pelbagai aplikasi mudah alih bersama laman web tempatan yang menjangkau lebih daripada 380 bandar, diperkuat dengan perkhidmatan luar talian untuk memudahkan urusan hartanah. Selain laman web sendiri Syarikat, Leju mengendalikan laman web hartanah dan perabot rumah SINA Corporation, dan mengekalkan perkongsian strategik dengan Tencent Holdings Limited. Untuk maklumat lanjut mengenai Leju, sila lawati . 

Kenyataan Selamat

Kenyataan ini mengandungi pernyataan masa depan. Pernyataan-pernyataan ini dibuat di bawah “perlindungan selamat” peruntukan Akta Pembaikan Liabiliti Sivil Amerika Syarikat 1995. Pernyataan masa depan ini boleh dikenal pasti dengan istilah “akan”, “dijangka”, “mengharapkan”, “masa depan”, “berniat”, “merancang”, “percaya”, “menganggarkan” dan ungkapan serupa. Pernyataan-pernyataan yang bukan merupakan fakta sejarah, termasuk pernyataan mengenai kepercayaan dan jangkaan Leju, adalah pernyataan masa depan. Pernyataan masa depan melibatkan risiko dan ketidakpastian yang terdapat. Sebilangan faktor boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada apa-apa pernyataan masa depan. Semua maklumat yang diberikan dalam kenyataan akhbar ini adalah pada tarikh kenyataan akhbar ini, dan Leju tidak menanggung sebarang kewajipan untuk mengemaskini mana-mana pernyataan masa depan, kecuali yang diperlukan di bawah undang-undang yang berkenaan.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)