Liberty Defense Selesaikan Jualan HEXWAVE ke Lapangan Terbang Antarabangsa Utama AS

Liberty Defense HEXWAVE

(SeaPRwire) –   Lapangan Terbang Antarabangsa New York akan melaksanakan sistem HEXWAVETM untuk menyaring kakitangan penerbangan

WILMINGTON, MA & ROCHESTER, NY, 13 Mei 2024 – (“Liberty” atau “Syarikat“) () () (FRANKFURT:LD2A), pembekal teknologi berasaskan Kecerdasan Buatan (AI) generasi seterusnya untuk mengesan senjata tersembunyi dan ancaman lain, dengan sukacitanya mengumumkan bahawa sistem HEXWAVETM telah dibeli oleh sebuah lapangan terbang antarabangsa utama di New York untuk menyokong program menyaring keselamatan kakitangan penerbangan.

“Kami gembira menerima anugerah berikutan tender awam dan dipilih untuk menyokong keperluan menyaring keselamatan kakitangan lapangan terbang,” kata Bill Frain, CEO Liberty Defense. “Kelincahan dan keupayaan pengesanan yang komprehensif yang ditawarkan HEXWAVE menarik minat meluas dari sektor penerbangan. Ia sangat mudah alih dan boleh didirikan dengan cepat di dalam dan luar bangunan untuk menyokong penyaringan di pelbagai kawasan lapangan terbang.”

Pada April 2023, Pentadbiran Keselamatan Pengangkutan (TSA) mengeluarkan Pindaan Program Keselamatan Lapangan Terbang Kebangsaan, yang akan memerlukan lapangan terbang AS untuk mengamalkan prosedur penyaringan fizikal bagi kakitangan yang mempunyai akses ke kawasan selamat.

HEXWAVE membolehkan penyaringan berkelajuan tinggi, automatik dan berkelompok menggunakan portal tanpa sentuhan, di mana ia boleh mengesan pelbagai ancaman jauh melebihi apa yang boleh dikesan oleh pengesan logam dipertingkat. Ia menggunakan gelombang milimeter, penerokaan 3D lanjut dan AI untuk mengesan semua jenis ancaman tersembunyi, termasuk kedua-dua barangan logam dan bukan logam, cecair, serbuk, bahan letupan plastik, senjata bayang 3D cetakan dan ancaman baharu atau barang larangan – tanpa penumpang perlu mengeluarkan barangan biasa seperti kunci, dompet atau telefon bimbit.

Bagi pihak Liberty Defense

Bill Frain
CEO & Pengarah

Mengenai Liberty Defense

Liberty Defense (, , ) menyediakan penyelesaian keselamatan berasaskan pelbagai teknologi untuk mengesan senjata tersembunyi di kawasan laluan pejalan kaki berkelajuan tinggi dan lokasi yang memerlukan keselamatan dipertingkat seperti lapangan terbang, stadium, sekolah dan lain-lain. Produk HEXWAVE syarikat, di mana syarikat telah memperoleh lesen eksklusif daripada Institut Teknologi Massachusetts (MIT), serta perjanjian pemindahan teknologi untuk paten berkaitan teknologi penerokaan radar aktif 3D, menyediakan perlindungan diskrit, modular dan boleh skala untuk menyediakan keupayaan pengesanan jarak jauh pelbagai lapisan bagi barangan logam dan bukan logam.

Liberty baru-baru ini telah melesenkan teknologi pengimejan badan berdasarkan gelombang milimeter HD-AIT dan teknologi pengimejan kasut sebagai sebahagian daripada portfolio teknologinya. Liberty komited untuk melindungi masyarakat dan mengekalkan kedamaian fikiran melalui penyelesaian pengesanan keselamatan yang unggul. Ketahui lebih lanjut:

PENYATAAN MENDATANG

Apabila digunakan dalam kenyataan akhbar ini, perkataan “anggaran”, “projek”, “yakin”, “menjangka”, “bertujuan”, “harap”, “rancang”, “ramal”, “mungkin” atau “hendaklah” dan bentuk negatif perkataan-perkataan ini atau variasi yang serupa bertujuan untuk mengenal pasti penyataan dan maklumat mendatang. Walaupun Liberty percaya, berdasarkan pengalaman pegawai dan pengarahnya, keadaan semasa dan pembangunan masa depan yang dijangka serta faktor-faktor lain yang dianggap sesuai, bahawa jangkaan yang terkandung dalam penyataan dan maklumat mendatang dalam kenyataan akhbar ini adalah munasabah, ketidakpastian tidak harus diletakkan kerana pihak-pihak tidak boleh memberikan jaminan bahawa penyataan sedemikian akan terbukti tepat.

Penyataan dan maklumat ini mencerminkan pandangan semasa Liberty. Terdapat risiko dan ketidakpastian yang boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada yang dirancang dalam penyataan dan maklumat tersebut.

Mengikut sifatnya, penyataan mendatang melibatkan risiko, ketidakpastian dan faktor-faktor lain yang diketahui dan tidak diketahui yang boleh menyebabkan keputusan sebenar, prestasi atau pencapaian kami, atau peristiwa masa depan lain, berbeza secara material daripada apa-apa keputusan, prestasi atau pencapaian yang dinyatakan atau tersirat oleh penyataan mendatang tersebut. Terdapat beberapa faktor penting yang boleh menyebabkan keputusan sebenar Liberty berbeza secara material daripada yang ditunjukkan atau disiratkan oleh penyataan dan maklumat mendatang.

Liberty memberi amaran bahawa senarai faktor material di atas bukanlah lengkap. Apabila mengambil keputusan berdasarkan penyataan dan maklumat mendatang Liberty untuk membuat keputusan, pelabur dan pihak lain harus mempertimbangkan dengan teliti faktor dan ketidakpastian serta peristiwa yang disebutkan di atas. Liberty telah menganggap bahawa faktor material yang disebutkan di perenggan sebelumnya tidak akan menyebabkan penyataan dan maklumat mendatang berbeza secara material daripada keputusan sebenar atau peristiwa. Walau bagaimanapun, senarai faktor ini tidak lengkap dan boleh berubah dan tidak ada jaminan bahawa anggapan tersebut akan mencerminkan hasil sebenar item atau faktor tersebut. Maklumat mendatang yang terkandung dalam kenyataan akhbar ini mewakili pandangan Liberty pada tarikh kenyataan akhbar ini dan, oleh itu, tida terdedah kepada perubahan selepas tarikh tersebut.

Sama ada Bursa Saham Venture TSX atau Pembekal Perkhidmatan Pengawalannya (seperti yang ditakrifkan dalam dasar Bursa Saham Venture TSX) menerima tanggungjawab bagi kecukupan atau ketepatan kenyataan akhbar ini.

SUMBER: Liberty Defense Holdings Ltd.

Pendedahan:

1) Penulis Artikel, atau ahli isi rumah atau keluarga penulis, tidak mempunyai sekuriti mana-mana syarikat yang dinyatakan dalam Artikel ini. Penulis menentukan syarikat mana yang akan dimasukkan dalam artikel ini berdasarkan penyelidikan dan pemahaman sektor.

2) Artikel ini dikeluarkan atas nama dan disponsori oleh Liberty Defense Holdings Ltd. Market Jar Media Inc. telah atau dijangka menerima daripada Native Ads Inc., ejen pemasaran digital Liberty Defense Holdings Ltd. sebanyak 95 ribu USD untuk tempoh 36 hari (26 hari kerja).

3) Pernyataan dan pendapat yang dinyatakan adalah pendapat penulis dan bukan Market Jar Media Inc., pengarah atau pegawainya. Penulis bertanggungjawab sepenuhnya terhadap kesahihan pernyataan. Penulis tidak dibayar oleh Market Jar Media Inc. untuk Artikel ini. Market Jar Media Inc. tidak dibayar oleh penulis untuk menerbitkan atau mengedarkan Artikel ini. Market Jar tidak mengesahkan atau menyiasat semua maklumat tersebut. Tiada jaminan daripada Market Jar atau mana-mana afiliasinya terhadap ketepatan atau kesempurnaan maklumat tersebut. Maklumat yang diberikan di atas adalah untuk maksud maklumat sahaja dan bukan cadangan untuk membeli atau menjual sekuriti.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.