LIFT mencatat 22 m pada 1.05% Li2O pada pegmatit Fi Southwestnya, Projek Lithium Yellowknife, NWT

(SeaPRwire) –

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

Projek Lithium Yellowknife
Rajah 1 LIFT menyilang 22 m pada 1.05% Li2O di pegmatit Fi Southwest, Projek Lithium Yellowknife, NWT
Lokasi Projek Lithium Yellowknife LIFT. Penggerudian setakat ini difokuskan pada Kumpulan Pegmatit Medan Dekat yang terletak di sebelah timur bandar Yellowknife di sepanjang lebuh raya berturap yang diselenggara oleh kerajaan, dan juga sasaran Gema dalam Kumpulan Lebih Jauh.
Rajah 2 LIFT menyilang 22 m pada 1.05% Li2O di pegmatit Fi Southwest, Projek Lithium Yellowknife, NWT
Pandangan pelan menunjukkan ekspresi permukaan pegmatit Fi Southwest dengan lubang gerudi intan yang dilaporkan dalam siaran akhbar ini.
Rajah 3 LIFT menyilang 22 m pada 1.05% Li2O di pegmatit Fi Southwest, Projek Lithium Yellowknife, NWT
Keratan rentas yang menggambarkan YLP-0199 dengan keputusan seperti yang ditunjukkan dalam alur pegmatit Fi Southwest dengan selang 22 m 1.05% Li2O.
Rajah 4 LIFT menyilang 22 m pada 1.05% Li2O di pegmatit Fi Southwest, Projek Lithium Yellowknife, NWT
Pandangan pelan menunjukkan ekspresi permukaan pegmatit Nite dengan lubang gerudi intan yang dilaporkan dalam siaran akhbar ini.
rajah 5 lift menyilang 22 m pada 1.05% li2o di pegmatit fi southwest, projek lithium yellowknife, nwt