LightInTheBox akan Melaporkan Keputusan Kewangan Suku Pertama 2024 pada Selasa, 28 Mei 2024

(SeaPRwire) –   – Panggilan Pendapatan Dijadwalkan untuk 9:00 pagi ET pada 28 Mei 2024

SINGAPURA, 21 Mei 2024 — LightInTheBox Holding Co., Ltd. (NYSE: LITB) (“LightInTheBox” atau “Syarikat”), pengecer e-dagang pakaian yang menghantar produk kepada pengguna di seluruh dunia, hari ini mengumumkan bahawa mereka akan mengeluarkan keputusan kewangan yang belum diaudit untuk suku pertama berakhir 31 Mac 2024 sebelum pembukaan pasaran AS pada Selasa, 28 Mei 2024.

Pengurusan LightInTheBox akan mengadakan panggilan persidangan pendapatan pada 9:00 pagi Waktu Timur pada 28 Mei 2024 (9:00 malam Hong Kong/Singapura masa pada hari yang sama).

Maklumat Prendaftaran Awal

Peserta boleh mendaftar untuk panggilan persidangan dengan pergi ke . Selepas pendaftaran, peserta akan menerima nombor panggilan masuk, kod laluan acara dan PIN akses yang unik.

Untuk menyertai persidangan, hanya perlu dail nombor dalam jemputan kalendar yang anda terima selepas mendaftar lebih awal, masukkan kod laluan acara diikuti dengan kod PIN akses unik anda, dan anda akan segera disambungkan ke persidangan.

Siaran ulangan telefon akan disediakan dua jam selepas tamat panggilan persidangan melalui 4 Jun 2024. Butiran panggilan masuk adalah:

AS/Kanada:

+1-855-883-1031

Singapura:

800-101-3223

Hong Kong, China:

800-930-639

PIN Siaran Ulang:

10039195

Tambahan pula, siaran web persidangan secara langsung dan arkib akan disediakan di laman web Hubungan Pelabur Syarikat di .

Perihal LightInTheBox Holding Co., Ltd.

LightInTheBox ialah peruncit e-dagang pakaian yang menghantar produk kepada pengguna di seluruh dunia. Dengan fokus untuk berkhidmat kepada pelanggan berusia pertengahan dan warga emas, LightInTheBox memanfaatkan rangkaian rantaian bekalan dan logistik globalnya, bersama-sama dengan keupayaan penyelidikan dan pembangunan dan reka bentuk dalamannya untuk menawarkan pelbagai pilihan pakaian yang selesa, estetik dan menarik yang memberikan keceriaan baharu kepada pelanggan. LightInTheBox mengendalikan perniagaannya melalui , dan laman web lain serta aplikasi mudah alih, yang tersedia dalam lebih daripada 20 bahasa utama dan lebih daripada 140 negara dan wilayah. Ibu pejabat Syarikat terletak di Singapura, dengan pejabat tambahan di Kalifornia, Shanghai dan Beijing.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

Hubungan Hubungan Pelabur

Hubungan Pelabur
LightInTheBox Holding Co., Ltd.
Emel: 
 
Jenny Cai
Piacente Financial Communications
Emel:  
 
Brandi Piacente
Piacente Financial Communications
Tel: +1-212-481-2050
Emel: 

SUMBER LightInTheBox Holding Co., Ltd.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.