Longbridge Securities Menerima Anugerah “Penyelesaian Pertukaran Asing Terbaik” yang Terpuji di Anugerah Adam Smith 2023

(SeaPRwire) –   SINGAPURA, 16 Nov. 2023 — Longbridge Securities Singapore (Longbridge), sebuah institusi kewangan terkemuka yang diluluskan dan dikawal selia oleh Pihak Berkuasa Monetari Singapura (MAS) di bawah Lesen nombor CMS101211, sebuah broker dalam talian bersifat sosial, gembira mengumumkan pencapaiannya menerima Anugerah Penyelesaian Pertukaran Asing Terbaik di Anugerah Adam Smith Asia 2023 yang dihormati. Penghargaan ini menggariskan komitmen Longbridge terhadap kecemerlangan dan inovasi dalam menyediakan pengalaman perdagangan cemerlang kepada pelanggannya.

Anugerah Adam Smith Asia mempunyai pengiktirafan global sebagai piawaian industri untuk amalan terbaik dan penyelesaian cemerlang dalam pengurusan perbendaharaan. Terkenal mengiktiraf kecemerlangan dalam perbendaharaan dan kewangan, program anugerah global yang dihormati ini menyambut organisasi yang memimpin jalan dalam memacu inovasi dan melaksanakan amalan terbaik dalam industri.

Pengiktirafan ini mewakili pencapaian penting dalam visi syarikat untuk bangkit sebagai platform perdagangan dan pelaburan generasi baharu. Pelanggan boleh menukar mata wang dengan lancar untuk SGD, USD dan HKD, dengan itu meningkatkan kemudahan pelaburan dalam pasaran Amerika Syarikat, Singapura dan Hong Kong. Selain itu, Longbridge menyediakan kadar pertukaran mata wang yang lebih menguntungkan berbanding broker lain, dan tanpa yuran perkhidmatan untuk pertukaran mata wang, pelabur boleh mendapat manfaat daripada kos perdagangan yang lebih rendah. Sebagai broker dalam talian generasi baharu, Longbridge komited untuk menyediakan pengalaman perdagangan pantas dan pengurangan kadar yang paling kompetitif.

“Kami gembira dan terhormat menerima anugerah ‘Penyelesaian Pertukaran Asing Terbaik’ di Anugerah Adam Smith Asia 2023. Kami komited untuk menyediakan pelabur dengan pengalaman pelaburan luar biasa dan membina platform perdagangan dalam talian moden dan mesra pengguna bagi mereka menikmati perjalanan pelaburan di Longbridge. Pengiktirafan ini menggariskan pengiktirafan pasaran dan pengguna terhadap komitmen kami kepada kecemerlangan dan perkhidmatan perdagangan inovatif. Memajukan, kami akan terus menyediakan perkhidmatan dan penyelesaian broker teratas, membawa lebih banyak idea inovatif kepada industri sekuriti,” kata Gillian Li, CEO Longbridge (Singapura).

Ditubuhkan pada Mac 2019, Kumpulan Longbridge diasaskan oleh pasukan profesional kewangan kanan dari Singapura dan Hong Kong, dan pakar teknikal dari syarikat teknologi gergasi global. Ia mempunyai lebih daripada 21 lesen atau kelayakan pematuhan kewangan di seluruh empat bidang kuasa di seluruh dunia, termasuk Singapura, Hong Kong, New Zealand dan Amerika Syarikat. Selain itu, Longbridge juga sebuah broker dalam talian selamat dan boleh dipercayai di Singapura yang dikawal selia oleh MAS, menyediakan pelbagai pilihan pelaburan dengan yuran terendah dalam industri dan menawarkan pembukaan akaun segera melalui MyInfo. Longbridge adalah platform pelaburan yang menyediakan cara mudah, mampu dan boleh capai bagi pelabur untuk membesarkan portfolio dan mencapai matlamat kewangan mereka.

Tentang Longbridge Securities Singapura
Longbridge Securities Singapore (Longbridge), sebuah entiti berlesen dikawal selia oleh Pihak Berkuasa Monetari Singapura (MAS) di bawah Lesen nombor CMS101211, memegang lesen pasaran modal dan beroperasi sebagai penasihat kewangan bebas. Diiktiraf sebagai broker dalam talian selamat dan boleh dipercayai di Singapura, Longbridge menawarkan pelbagai produk kewangan yang luas meliputi lebih 32,000 produk boleh dagang termasuk saham, pilihan saham AS, ETF, REIT, waran dan lebih banyak lagi. Pemilihan yang pelbagai ini memberikan peluang pelaburan global berkualiti tinggi kepada pengguna. Longbridge komited menggunakan aplikasi kewangan canggih untuk menawarkan alat pelaburan dipertingkatkan bagi pasaran saham Singapura, Hong Kong dan AS. Komitmen ini memastikan setiap pelabur mendapat manfaat daripada alat membuat keputusan pintar dan menikmati pengalaman pelaburan global yang lebih kaya pada ambang dan kos yang lebih rendah.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)