LT Foods bekerjasama dengan restoran Australia untuk meraikan edisi ketiga DAAWAT® World Biryani Day

(SeaPRwire) –   NEW DELHI, 2 Julai 2024 — Jenama utama LT Foods Ltd., DAAWAT® telah bekerjasama dengan restoran terpilih di Australia untuk meraikan edisi ke-3 DAAWAT® World Biryani Day dengan menghidupkan pengalaman biryani yang lazat kepada semua penggemar biryani.

LT_Foods_Logo

Sebagai sebahagian daripada sambutan, restoran terpilih di seluruh Melbourne, Sydney dan Perth akan menawarkan hidangan biryani percuma, yang disediakan dengan beras DAAWAT® terbaik, yang terkenal dengan kualiti dan rasa yang luar biasa. Restoran-restoran tersebut akan mempamerkan resipi biryani unik mereka, menawarkan pelbagai pilihan yang menyerlahkan kepelbagaian dan kepentingan budaya hidangan ikonik ini.

Di Melbourne, restoran Chilli India akan menawarkan biryani yang lazat kepada tetamu mereka dari 11:30 pagi hingga 1:00 petang di restoran mereka di Melbourne Central, Epping, Preston, Coolaroo, Chadstone, Hopper’s Crossing dan Docklands pada 7 Julai 2024. Di Sydney, tetamu boleh menikmati biryani yang unik di Grand Paradise (Rockdale), Mandi King (Auburn dan Wentworthville) dan Swagath Biryani House (Wentworthville) dari 2:00 petang hingga 3:00 petang pada 7 Julai 2024. Di Perth, orang ramai boleh menikmati biryani percuma mereka di Royal India Restaurant di 1134 Hay Street dari 6:30 petang hingga 10:00 malam pada 6 Julai 2024. 

Bercakap mengenai majlis tersebut, Encik Ritesh Arora, Ketua Pegawai Eksekutif, India dan Perniagaan Timur Jauh, LT Foods, berkata, “Biryani, hidangan yang dihargai di seluruh dunia, memegang status yang dihormati dalam dunia masakan. Ia boleh menghubungkan orang dari semua lapisan masyarakat dan memikat selera mereka. Kami percaya bahawa penghormatan universalnya layak mendapat hari istimewa tersendiri. Sebagai jenama DAAWAT® adalah sebahagian penting daripada biryani terbaik, kami mencetuskan DAAWAT® World Biryani Day pada tahun 2022. Sejak itu, kami kekal komited untuk menjadikan setiap hari biryani lebih istimewa. Tahun ini, kami gembira untuk membawa kegembiraan biryani kepada pencinta makanan di Australia melalui perkongsian kami dengan restoran terpilih. Acara ini bukan sekadar tentang makanan; ia mengenai menyatukan masyarakat untuk meraikan semangat bersama untuk biryani, memupuk rasa persaudaraan dan penghargaan masakan.”

Baru-baru ini, jenama DAAWAT® melancarkan kempen peribadi yang inovatif yang dikuasakan oleh Kecerdasan Buatan (AI) untuk menandakan edisi ketiga DAAWAT® World Biryani Day. Ini adalah kempen pertama dalam kategori makanan penting, yang meraikan hidangan paling popular di dunia. Kempen ini menawarkan pengalaman peribadi untuk penggemar biryani untuk mencipta kenangan yang kekal dengan muncul di sisi Chef terkenal Sanjeev Kapoor dalam kempen ini.

Pautan kepada Kempen:

Klik di sini untuk mencipta Kempen Peribadi anda sendiri: 

Bercakap tentang kempen terkini, Encik K. Ganapathy Subramaniam, Naib Presiden dan Ketua Pemasaran, LT Foods, berkongsi, “Kami gembira untuk melancarkan kempen peribadi yang dikuasakan oleh AI yang unik untuk DAAWAT® World Biryani Day. Kempen ini akan membantu kami menguruskan skala yang lebih besar, namun mempersonalisasikannya untuk setiap individu yang berkongsi kasih sayang kami untuk hidangan paling popular di dunia, biryani. Pemperibadian yang didayakan oleh AI akan membantu pencinta biryani untuk memasak dan mengalami penghargaan dari Chef Sanjeev Kapoor. Mereka juga boleh berkongsi ini dengan orang tersayang. Marilah bersiap sedia untuk menyatakan kasih sayang kita terhadap Biryani dengan cara kita yang istimewa.”

Mengenai LT Foods

LT Foods Ltd. [NSE: LTFOODS, BSE: 532783] ialah sebuah syarikat FMCG global yang berpangkalan di India yang terkemuka dalam ruang makanan pengguna. Ia merupakan peneraju global dalam perniagaan beras khusus dan beras berasaskan makanan selama lebih dari 70 tahun.

Logo:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.