Lumio Menambah Program Pengeluar Dengan Penambahan Griffen Merrill Sebagai Naib Presiden Binaan Rumah Baharu

Lumio Expands Builder Program With the Addition of Griffen Merrill as Vice President of New Home Builds

(SeaPRwire) –   Pertumbuhan Lumio yang lebih pesat didorong oleh pengembangan laluan pasaran tambahan.

LEHI, Utah, 19 Mac 2024, sebuah pemimpin dalam tenaga boleh diperbaharui peribadi, mengumumkan hari ini pelantikan Griffen Merrill sebagai naib presiden pembinaan rumah baru ketika meluaskan laluan pasaran tambahan. Merrill mempunyai pengetahuan mendalam dalam mengasaskan dan membangunkan perkongsian B2B dalam industri tenaga boleh diperbaharui solar dan membawa pengalamannya yang kaya kepada program pembina Lumio.

Lumio logo (PRNewsfoto/Lumio)

“Lumio bersemangat untuk mengembangkan pembangunan laluan pasaran baru dan Griffen adalah penambahan berharga kepada program pembina rumah kami,” kata Brendan Smith, presiden di Lumio. “Penggubalan program ini akan menawarkan jangkauan yang lebih besar bagi Lumio untuk menyokong pelanggan tanpa mengira keadaan mereka ketika memilih untuk membuat kuasa peribadi melalui tenaga yang lebih bersih dan mampu milik.”

Sebelum menyertai Lumio, Merrill berkhidmat sebagai pengarah jualan dan pembangunan perniagaan di Sunrun, di mana beliau menunjukkan rekod terbukti dalam sektor pembinaan baru dan pembangunan. Pelantikannya menekankan fokus strategik Lumio dalam membina perkongsian bernilai dengan pembina rumah yang mengakui kepentingan mengintegrasikan sistem tenaga solar semasa proses pembinaan, akhirnya memberi manfaat kepada pemilik rumah.

“Saat yang paling sesuai untuk melaksanakan penyelesaian tenaga rumah penuh adalah semasa pembinaan rumah,” kata Merrill. “Saya bersemangat untuk meningkatkan trajektori pertumbuhan syarikat ketika kami meluaskan perkongsian Lumio untuk menjadi program solar terkemuka untuk pembinaan baru.”

Pengajian Merrill yang baru-baru ini menandakan perubahan yang signifikan dalam strategi pasaran syarikat dan menekankan komitmennya untuk berkembang bersama sektor tenaga boleh diperbaharui yang sentiasa berubah. Lumio mereka bentuk semula laluan pasaran lain dengan fokus baru pada program peniaga dan rujukan, serta perkongsian. Berseiring dengan organisasi pintu ke pintu yang telah ditubuhkan, inisiatif baru akan memastikan bahawa Lumio mengekalkan kedudukannya sebagai pilihan teratas bagi pemilik rumah yang berminat dengan tenaga solar perumahan.

Tentang Lumio
Lumio adalah pemimpin dalam industri tenaga solar perumahan yang menyediakan pengalaman pelanggan, kualiti dan produk tenaga yang tinggi. Ketika berusaha untuk membuat kuasa peribadi bagi pengguna melalui kuasa mampan di rumah dan di jalan, syarikat ini menawarkan peluang untuk kuasa peribadi, pelbagai dan terdesentralisasi. Dibina dari bandar ke bandar, ahli pasukan Lumio di seluruh negara komited terhadap tanggungjawab mereka terhadap alam sekitar dan mencipta pengalaman rumah terbaik bumi.

SUMBER Lumio HX, Inc.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.