Majlis Makan Malam Pengiktirafan Jenama Antarabangsa Shanghai 2023 Mengabadikan Saat Kehormatan Pemilik Jenama Berkelayakan

(SeaPRwire) –   KUALA LUMPUR, Malaysia, Nov. 20, 2023 — Diatur oleh ShangHai Business Media, “ShangHai International Brand Recognition” Makan Malam Gala 2023 berlangsung di PARKROYAL COLLECTION KUALA LUMPUR. Sebagai persidangan pemberian anugerah jenama korporat yang paling berpengaruh di Malaysia, majlis ini menyatukan pemimpin dari perniagaan Malaysia dan Singapura dalam pakaian terbaik mereka untuk bersama-sama menyaksikan pencapaian terpuji syarikat-syarikat.

Sebagai persidangan pemberian anugerah jenama korporat yang paling berpengaruh di Malaysia, Makan Malam Gala ShangHai International Brand Recognition 2023 mengumpulkan pengusaha dari perniagaan Malaysia dan Singapura dalam pakaian terbaik mereka untuk bersama-sama menyaksikan pencapaian terpuji syarikat-syarikat.
Sebagai persidangan pemberian anugerah jenama korporat yang paling berpengaruh di Malaysia, Makan Malam Gala ShangHai International Brand Recognition 2023 mengumpulkan pengusaha dari perniagaan Malaysia dan Singapura dalam pakaian terbaik mereka untuk bersama-sama menyaksikan pencapaian terpuji syarikat-syarikat.

ShangHai International Brand Recognition (SIR) adalah sistem pengiktirafan khas yang ditubuhkan untuk Jenama, Produk, Perkhidmatan, F & B, Pembuat dan Akademi, bertujuan untuk memberikan tanda pengenalan jenama kepada pengguna dan melindungi pengguna daripada penyalahgunaan pelbagai ketidakpatuhan komersial. Dan menubuhkan hubungan saling mempercayai antara jenama dan pengguna untuk mempromosikan ekosistem yang menguntungkan bersama di pasaran.

Sebagai media perniagaan Cina tertua di dunia, ShangHai Business Media bertujuan untuk membantu membina kepercayaan dan keyakinan pengguna terhadap jenama melalui “ShangHai International Brand Recognition” dan membantu syarikat dalam membentuk imej jenama berkualiti tinggi, dengan itu meningkatkan kedudukan pasaran syarikat.

Makan malam “ShangHai International Brand Recognition” bermula dengan kedatangan VIP berat, termasuk Datin Dr. Cherlin Cheah, CEO ShangHai Media Sdn Bhd, Datuk Michael Kang, Presiden Sementara Terdahulu SME MALAYSIA & Penasihat Kehormat ShangHai Business Media, Encik CM Wong, Pengasas & CEO SBS Group Holdings Bhd, Puan Elaine Piah, Pengasas SBS Group Holdings Bhd, Puan Wong Chui Ling, Pengasas & Pengarah Urusan AW Communications & Penasihat Kehormat ShangHai Business Media, Dato’ Alfred Soh, Pengarah Urusan Felement Group, Encik Liang Foo Kuan, Pengarah Urusan Big Onion Food Caterer Sdn Bhd, Penasihat Kehormat ShangHai Business Media, Encik Martin Lim, CBO SBS Group Holdings Bhd, Puan Viyern Ngew, CMO MediCap Healthcare Hub, Encik David Tang, Pengurus Operasi Vorra Window Film Malaysia, Encik Joshua Chan, Pengasas WinePlug, Encik Lee Hong Leong Pengarah Perniagaan Am13 Car Group, Encik Kenneth, Pengarah D Vision Fundamental, dan Encik Jason Liew, CEO Visual Solutions (M) Sdn Bhd.

Datin Dr. Cherlin Cheah berkata dalam ucapannya, “Pengiktirafan Jenama Antarabangsa ShangHai menetapkan standard tertinggi untuk kualiti jenama dan berfungsi sebagai pengiktirafan dan pengesahan kualiti produk atau perkhidmatan bagi semua syarikat pemenang anugerah. Jenama tanpa pensijilan kekurangan pengiktirafan nilai daripada pengguna dan pasaran. Hanya dengan memperoleh pensijilan jenama barulah sesebuah syarikat dapat maju lebih pantas dan jauh di pasaran.”

Datuk Michael Kang menekankan, “Syarikat-syarikat perniagaan kecil dan sederhana (SME) adalah penting untuk ekonomi negara, dan ketika ekonomi terus berkembang, nilai jenama menjadi asas bagi perniagaan untuk menubuhkan diri mereka di pasaran. ‘Pensijilan Jenama Antarabangsa Perniagaan Laut’, berfungsi sebagai organisasi audit profesional pihak ketiga antara syarikat dan pengguna, memanfaatkan sepenuhnya peranan penting pensijilan jenama dalam membina jenama korporat.”

Penyampai radio terkenal Malaysia, Puan Wong Chui Ling juga menekankan kepentingan jenama bagi perniagaan. “Kepentingan pensijilan jenama terletak pada keupayaannya membantu pengguna membuat keputusan pembelian yang lebih baik. Jenama berpensijilan melalui ujian kualiti dan pensijilan keselamatan yang ketat, memastikan kualiti tinggi dan kebolehpercayaan produk mereka. Sebaliknya, jenama tanpa pensijilan tidak mempunyai jaminan, dan terdapat ketidakpastian mengenai kualiti produk mereka.”

Sementara itu, Chan Fong, Penasihat Kehormat ShangHai Business Media dan Pengasas 180 Degrees Brandcom, walaupun tidak dapat menghadiri majlis pensijilan, berkongsi kepentingan pembinaan jenama dengan para pengusaha melalui video. “Hanya dengan membentuk imej jenama yang baik barulah produk boleh menonjol daripada yang serupa di pasaran dan menjadi perintis dalam industri.”

Terima kasih hangat kepada organisasi berikut yang memberikan sokongan penuh – rakan kerjasama SIR, Felement Group dan Big Onion Food Caterer Sdn Bhd; rakan kesihatan rasmi, Medicap Sdn Bhd; rakan katering rasmi, Paradise (F & B) Malaysia Sdn Bhd; rakan wain rasmi, Wine Plug; dan rakan jenama, Derm10, Moveover, AM13 Car Group, D Vision Fundamental, Visual Solutions (M) Sdn Bhd, Raffles Homeland Sdn Bhd, dan Vorra Window Film. Kejayaan acara ini juga berpunca daripada sokongan daripada rakan media rasmi, Nanyang Siang Pau, dan rakan perniagaan Worthy of Beauty yang telah menjayakan majlis ini.

Pencalonan untuk “Pengiktirafan Jenama Antarabangsa ShangHai 2024” telah dibuka secara rasmi. Syarikat-syarikat berminat boleh menghubungi Martin Lim, CBO SBS Group Holdings Bhd di +6018-292 5923 atau emel untuk maklumat lanjut.

ShangHai Business Media
Ditubuhkan pada tahun 1979, dan ia adalah majalah perniagaan Cina pertama di Malaysia, dan juga media perniagaan tertua di dunia. Pada tahun 2018, kami telah mengubah suai daripada majalah perniagaan tradisional kepada media perniagaan digital, dan kini telah menjadi platform perniagaan paling berpengaruh di Malaysia, bertujuan untuk memberikan platform komunikasi perniagaan berkualiti tertinggi dan kelas atasan kepada para pengusaha.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingapuraNow, SinchewBusiness, AsiaEase; Thailand: THNewson, ThaiLandLatest; Indonesia: IndonesiaFolk, IndoNewswire; Philippines: EventPH, PHNewLook, PHNotes; Malaysia: BeritaPagi, SEANewswire; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: TaipeiCool, TWZip; Germany: NachMedia, dePresseNow)