Mars Petcare US, Inc. Secara Sukarela Menarik Balik 315 Beg Makanan Anjing Kering PEDIGREE® Adult Complete Nutrition Perisa Daging Bakar & Sayur-Sayuran, Ukuran Beg 44 lb.

(SeaPRwire) –   FRANKLIN, Tenn., 17 Mei, 2024 — Mars Petcare US secara sukarela menarik kembali 315 beg PEDIGREE® Adult Complete Nutrition Grilled Steak & Vegetable Flavor Dry Dog Food dalam saiz beg 44 lb., disebabkan kehadiran berpotensi zarah logam longgar dalam beg.

Gambar produk

Produk yang terlibat mempunyai Tarikh Tamat Tempoh 4 Mac, 2025 dan Kod Lot 410B2TXT02. Ini adalah penarikan balik sukarela terhad yang hanya melibatkan 315 beg produk yang dijual oleh Walmart di Arkansas, Louisiana, Oklahoma dan Texas.

Produk
Makanan anjing kering 44 lb. beg PEDIGREE® Adult Complete Nutrition Grilled Steak & Vegetable Flavor

Tarikh Tamat Tempoh
4 Mac, 2025

Kod Lot
410B2TXT02

Kod Tarikh Tamat Tempoh dan Kod Lot boleh didapati pada meterai bawah di bahagian belakang beg.

Potensi kehadiran zarah logam longgar dalam beg boleh menjadi bahaya kesihatan kepada haiwan peliharaan. Sekiranya anda percaya haiwan peliharaan anda telah memakan produk yang terlibat, anda perlu pantau perilakunya dan hubungi doktor haiwan sekiranya sebarang kebimbangan.

Tiada laporan kecederaan atau penyakit haiwan peliharaan berhubung dengan produk yang berpotensi terjejas. Sekiranya anda percaya telah membeli produk ini, sila berhenti menggunakannya. Hubungi khidmat pengguna Mars Petcare US untuk memulakan pemulangan atau bagi sebarang pertanyaan di talian 1-800-525-5273 dari 8:00 AM hingga 8:00 PM Waktu Standard Tengah (CST) Isnin hingga Jumaat dan 8:00 AM hingga 4:00 PM (CST) Sabtu dan Ahad atau lawati .

Tiada produk PEDIGREE® atau Mars Petcare US yang lain terlibat atau ditarik balik. Mars Petcare US bekerjasama dengan Walmart di Arkansas, Louisiana, Oklahoma dan Texas untuk memastikan produk yang terlibat tidak lagi dijual dan telah dikeluarkan daripada inventori.

Tentang Jenama PEDIGREE®
Jenama PEDIGREE, sebahagian daripada Mars, Incorporated, merupakan jenama makanan dan makanan ringan anjing nombor satu di dunia, memberi makan kepada lebih banyak anjing berbanding mana-mana jenama yang lain. Jenama PEDIGREE menawarkan pelbagai produk dan format untuk anjing pada setiap peringkat umur. Jenama PEDIGREE dibina atas rasa cinta yang tidak berbelah bagi terhadap semua anjing dan komitmen terhadap penjagaan anjing. Untuk maklumat lanjut, sila layari .

Hubungan Media:
Lindsay Kordik
Mars Petcare

Logo PEDIGREE

SUMBER Mars Petcare US, Inc.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.