Masa Depan Knightscope Terungkap

VDC KSCP Future of Knightscope Unveiled

(SeaPRwire) –   Rancangan dan Pandangan Teknologi Peneraju Diterangkan Semasa Hari Ke-4 Minggu Inovasi

MOUNTAIN VIEW, Calif.– [] (“Knightscope” atau “Syarikat”) pengasas dalam robotik dan teknologi kecerdasan buatan (“AI”) memberi tumpuan kepada keselamatan awam, mengumumkan bahawa Hari Ke-3 Minggu Inovasi rasmi Syarikat berakhir semalam dengan dan bahawa Syarikat sedang mempersiapkan untuk Hari Ke-4 acara mingguan mereka.

Hari Ke-4 akan memberi tumpuan kepada strategi jangka panjang Knightscope untuk membuat komuniti lebih selamat dengan melihat kepada teknologi masa depan konsep diikuti oleh tinjauan mendalam ke atas penyata pelabur terkini dengan Ketua Pegawai Eksekutif dan Ketua Pegawai Kewangan Knightscope. Sesi akan ditutup dengan sesi soalan jawab langsung di mana kepimpinan pasukan akan menjawab soalan audiens mengenai sebarang topik yang dibincangkan sepanjang Minggu Inovasi.

PEMBATALAN MINGGU INOVASI DAN ULANG TAYANG

Minggu Inovasi Knightscope (11-15 Mac) merupakan acara maya yang memberikan pakar, pelabur, penyokong, dan pelanggan prospektif pandangan di belakang tabir semua perkara Knightscope dengan peluang untuk perbualan pasukan langsung dan sesi soalan jawab setiap hari. Mereka yang berminat untuk mengambil bahagian, berinteraksi dengan pasukan, dan mengetahui lebih lanjut mengenai maklumat yang dibincangkan minggu ini mesti mendaftar untuk hadir di .

Semua sesi bermula pada pukul 10 pagi PDT setiap hari dan tetamu boleh datang dan pergi dengan bebas untuk menyertai perbincangan topik yang paling relevan kepada mereka. Sesi akan disiarkan secara langsung di laman media sosial Knightscope – Facebook, YouTube, dan LinkedIn – dan rakaman akan dimuat naik pada akhir setiap hari di Syarikat untuk mereka yang tidak dapat hadir atau mahu melihat semula.

Mengenai Knightscope

Knightscope membina teknologi terkini untuk meningkatkan keselamatan awam, dan ambisi jangka panjang kami adalah untuk menjadikan Amerika Syarikat negara terselamat di dunia. Ketahui lebih lanjut tentang kami dan tempah panggilan atau demonstrasi hari ini di

Kenyataan Prospektif

Kenyataan akhbar ini mungkin mengandungi “kenyataan prospektif” mengenai jangkaan masa depan, rancangan, gambaran, dan prospek Knightscope. Kenyataan prospektif sedemikian boleh dikenal pasti melalui penggunaan perkataan seperti “harus”, “mungkin”, “berniat”, “menjangkakan”, “mempercayai”, “menganggarkan”, “projek”, “dijangka”, “tidak menjangka”, “belanjawan”, “ditetapkan”, “menganggarkan”, “ramalan” atau “tidak meramalkan”, “percaya”, “bertujuan” dan ungkapan serupa atau kenyataan bahawa tindakan, peristiwa atau keputusan tertentu “akan”, “boleh”, “akan” diambil, berlaku atau dicapai, atau variasi negatif atau tatabahasa yang sama atau variasi lain. Kenyataan prospektif yang terkandung dalam kenyataan akhbar dan komunikasi ini termasuk, tetapi tidak terhad kepada, kenyataan mengenai peralihan lembaga dan jadualnya, dan matlamat, keuntungan, dan pertumbuhan Syarikat. Walaupun Knightscope percaya bahawa jangkaan yang tercermin dalam kenyataan prospektif ini berdasarkan andaian munasabah, terdapat beberapa risiko, ketidakpastian dan faktor penting lain yang boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada kenyataan prospektif tersebut. Risiko dan ketidakpastian ini termasuk, antara lain, risiko bahawa peralihan lembaga mungkin mempunyai kos yang lebih tinggi daripada yang dijangka, atau mungkin tidak menghasilkan manfaat yang dimaksudkan kepada tahap atau secepat yang dijangka. Pembaca digalakkan untuk mengkaji secara berhati-hati dan mempertimbangkan sebarang kenyataan berjaga-jaga dan pendedahan lain, termasuk kenyataan yang dibuat di bawah tajuk “Faktor Risiko” dalam Laporan Tahunan Knightscope pada Borang 10-K untuk tahun berakhir 31 Disember 2022, yang boleh didapati di . Kenyataan prospektif hanya membincangkan tarikh dokumen di mana ia terkandung, dan Knightscope tidak menanggung sebarang tugas untuk mengemaskini sebarang kenyataan prospektif, kecuali mungkin diperlukan oleh undang-undang.

Hubungan Media

Hubungan Awam:
Stacy Stephens
Knightscope, Inc.
(650) 924-1025

Pendedahan:

1) Penulis Artikel, atau ahli isi rumah atau keluarga penulis, tidak memiliki sekuriti syarikat yang disenaraikan dalam Artikel ini. Penulis menentukan syarikat mana yang akan dimasukkan dalam artikel ini berdasarkan penyelidikan dan pemahaman sektor.

2) Artikel ini dikeluarkan atas nama dan disponsori oleh Knightscope, Inc. Market Jar Media Inc. telah atau dijangka menerima daripada Agensi Pemasaran Digital Knightscope, Inc. (Native Ads Inc.) sebanyak tujuh puluh enam ribu USD untuk setiap tempoh penggal 30 hari (22 hari kerja) yang dijangka berterusan sehingga 365 hari kalendar (254 hari kerja).

3) Kenyataan dan pendapat yang dinyatakan adalah pendapat penulis dan bukan Market Jar Media Inc., pengarah atau pegawainya. Penulis sepenuhnya bertanggungjawab terhadap kesahihan kenyataan. Penulis tidak dibayar oleh Market Jar Media Inc. untuk Artikel ini. Market Jar Media Inc. tidak dibayar oleh penulis untuk menerbitkan atau menindaklanjuti Artikel ini. Market Jar tidak secara bebas mengesahkan atau menyiasat semua maklumat tersebut. Tiada pihak Market Jar atau mana-mana syarikat berkaitannya menjamin ketepatan atau kesempurnaan maklumat tersebut. Maklumat yang diberikan di atas adalah untuk maksud maklumat sahaja dan bukan pengesyoran untuk membeli atau menjual sekuriti. Market Jar Media Inc. memerlukan penulis menyatakan sebarang pegangan saham, atau hubungan ekonomi, dengan syarikat yang mereka tulis tentang. Market Jar Media Inc. bergantung kepada penulis untuk menyediakan maklumat ini dengan tepat dan Market Jar Media Inc. tiada cara untuk mengesahkan ketepatannya.

4) Artikel ini tidak mengganggu nasihat pelaburan. Setiap pembaca digalakkan berunding dengan penasihat kewangan peribadi masing-masing dan sebarang tindakan pembaca sebagai akibat maklumat yang dikemukakan di sini adalah tanggungjawabnya sendiri. Dengan membuka laman ini, setiap pembaca menerima dan bersetuju dengan Dasar Privasi dan Terma Penggunaan Market Jar Media Inc. Artikel ini bukan rayuan untuk pelaburan. Market Jar Media Inc. tidak memberikan nasihat pelaburan am atau khusus dan maklumat di PressReach.com tidak seharusnya dianggap sebagai pengesyoran untuk membeli atau menjual sekuriti.

5) Market Jar Media Inc. dan pengarah, pegawai dan pekerjanya masing-masing tidak memegang saham untuk mana-mana syarikat yang disebut dalam Artikel.

6) Dokumen ini mengandungi maklumat prospektif dan kenyataan prospektif, dalam maksud undang-undang sekuriti Kanada yang berkenaan, (secara kolektif, “kenyataan prospektif”), yang mencerminkan jangkaan pengurusan terhadap pertumbuhan, rancangan perniagaan masa depan dan peluang Knightscope, Inc., aktiviti yang dijangka dan kenyataan lain mengenai peristiwa, keputusan atau prestasi masa depan. Di mana mungkin, perkataan seperti “meramalkan”, “projek”, “sasaran”, “rancang”, “menjangka”, “tidak menjangka”, “belanjawan”, “ditetapkan”, “menganggarkan”, “ramalan” atau “tidak meramalkan”, “percaya”, “bertujuan” dan ungkapan serupa atau kenyataan bahawa tindakan, peristiwa atau keputusan tertentu “akan”, “boleh”, “akan” diambil, berlaku atau dicapai, telah digunakan untuk mengenal pasti kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif yang terkandung dalam dokumen ini termasuk, tetapi tidak terhad kepada, kenyataan berkaitan dengan: (a) potensi pendapatan berkaitan dengan industri Knightscope, Inc .; (b) peluang pasaran; (c) rancangan dan strategi perniagaan Knightscope, Inc .; (d) perkhidmatan yang Knightscope, Inc. berniat untuk tawarkan; (e) sasaran dan projek Knightscope, Inc .; (f) jangkaan Knightscope, Inc. berkaitan penerimaan kelulusan untuk permohonan peraturan; (g) niat Knightscope, Inc. untuk meluaskan ke jurisdiksi lain termasuk jangka masa berkaitan rancangan peluasan; dan (h) jangkaan Knightscope, Inc. berkaitan keupayaannya untuk memberikan nilai kepada pemegang saham. Kenyataan prospektif bukan jaminan prestasi masa depan dan bergantung kepada beberapa anggaran dan anggapan pengurusan berdasarkan pengalaman dan persepsi pengurusan terhadap trend, keadaan semasa dan pembangunan yang dijangka, serta faktor lain yang pengurusan percaya relevan dan munasabah.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.