Maxion Umumkan Pelancaran Ragnarok Landverse pada 20 September 2023

SINGAPURA, 15 Sept. 2023TARIKH PELANCARAN BESAR-BESARAN DIDEDAHKAN: 20 SEPTEMBER, 2023

Maxion Announces the Launch of Ragnarok Landverse on 20 September 2023
Maxion Announces the Launch of Ragnarok Landverse on 20 September 2023

Maxion secara rasmi mengumumkan tarikh pelancaran MMORPG WEB3 yang akan datang, Ragnarok Landverse! Pemain di seluruh Asia Tenggara (tidak termasuk Thailand & Indonesia), Amerika Selatan, MENA, India, Afrika, dan Oceania akan dapat memulakan pengembaraan baru ke benua Rune Midgart pada 20 September pada pukul 14:00 GMT+8. Bersedialah untuk pengalaman yang mencuit hati yang akan membuat anda terpukau!

Perspektif Baru untuk MMORPG Klasik

Sebuah kelainan untuk MMORPG klasik Ragnarok Online (RO), Ragnarok Landverse menampilkan elemen yang meningkatkan pengalaman pemain. Menampilkan penggabungan blockchain bersama sistem baru dan disemak semula seperti sistem PK hibrid, ciri-ciri perlombongan dan banyak lagi, Ragnarok Landverse membawa pemain pengalaman novel sambil menangkap esensi nostalgia untuk banyak peminat RO.

Cipta Laluan Anda dengan Lebih 300,000 Pendaftaran Awal di Dunia Midgard!

Pra-pendaftaran untuk Landverse masih berjalan, dan pemain masih boleh mendaftar awal sebelum pelancaran permainan! Ragnarok Landverse telah mengumpul lebih 300,000 pra-pendaftaran sehingga kini, dan hadiah pra-pendaftaran yang menarik akan diberikan kepada semua pemain selepas pelancaran permainan, bersama acara pelancaran yang menarik!

Dapatkan Item Eksklusif dari Beg NFT Pra-Jualan yang Boleh Dibeli!

Beg Pra-Jualan NFT masih boleh dibeli, dan pemain boleh memanfaatkan peluang ini untuk membeli Beg Pra-Jualan NFT selagi ia masih ada! Dapatkan kostum eksklusif dan gelaran dalam permainan bersama jumlah Moonstone Points, Adamantine Blessing dan banyak lagi apabila anda membeli Beg Pra-Jualan NFT, hanya tersedia sehingga 19 September, 23:59 (GMT +8)!

Jualan Tanah Terhad Tersedia untuk Banyak Manfaat!

Hanya 100 Bidang Tanah akan dijual, sementara stok masih ada! Dengan harga 3,000 ION, tuan tanah akan menerima pelbagai manfaat tuan tanah seperti mendapatkan token Adamantine dan meningkatkan stamina – dua sumber permainan penting dalam Ragnarok Landverse! Jualan tanah sedang berlangsung hanya sementara stok masih ada, jadi jangan lepaskan peluang ini dan dapatkannya sekarang sementara masih ada!

Untuk menerima maklumat mengenai pelancaran Ragnarok Landverse dan butiran lanjut mengenai acara dan kemas kini akan datang, jangan lupa untuk memeriksa laman web rasmi Ragnarok Landverse rasmi, Facebook dan Discord. Kira detik ke arah pelancaran Ragnarok Landverse bermula sekarang!

Mengenai Ragnarok Landverse

Ragnarok Landverse ialah permainan PC yang menggabungkan elemen MMORPG klasik, Ragnarok Online, dengan ciri-ciri blockchain tambahan seperti sistem perlombongan, sistem tanah dan pasar NFT. Ragnarok Landverse menggalakkan ekonomi pemain dan memberi insentif kepada pemain yang maju dalam permainan.

Jangan lepaskan perkembangan acara dan kemas kini yang akan datang!

Laman Web Rasmi: https://landverse.maxion.gg

Facebook: https://www.facebook.com/ROLandverseOfficial

Twitter: https://twitter.com/ROLandverse

Kertas Putih: https://maxion-1.gitbook.io/ragnarok-landverse-whitepaper

Jangan lepaskan peluang ini! Kekalkan kemas kini dengan komuniti Ragnarok Landverse dengan menyertai Pelayan Discord Ragnarok Landverse.

Mengenai MAXION PTE. LTD.

MAXION PTE. LTD. ditubuhkan pada 2023 untuk menerbitkan Ragnarok Landverse rasmi di peringkat global.