MDX 2023: PERAYAAN EKONOMI DIGITAL MALAYSIA

KUALA LUMPUR, Malaysia, 19 September 2023 – Mari menyertai perjalanan yang menakjubkan menerusi pencapaian luar biasa Malaysia Digital Economy Corporation (MDEC), ketika ia terus memacu ekonomi digital negara ke hadapan dengan inisiatif strategik nasional Malaysia Digital (MD) yang bersifat visi dan revolusi. Bersedialah untuk Ekspo Digital Malaysia (MDX) 2023 sulung yang prestij, di mana inovasi dan kolaborasi menjadi tumpuan.

Dalam lanskap teknologi yang berubah dengan pantas, ufuk kemungkinan terus berkembang, menjemput penerokaan, inovasi dan kolaborasi seperti tidak pernah sebelum ini. MDX 2023 berada di barisan hadapan perjalanan ini – pengalaman transformatif selama enam minggu dari 25 September hingga 8 November 2023 ke jantung teknologi bagi meningkatkan kedudukan Malaysia sebagai Hab Digital ASEAN.

Daripada acara sampingan di seluruh negara hingga persidangan, pameran, pelancaran, dan majlis makan malam anugerah industri, MDX 2023 merangkumi keseluruhan spektrum evolusi teknologi. Pelbagai acara ini membolehkan para hadirin memperoleh gambaran menyeluruh tentang lanskap teknologi yang sentiasa berubah dan tren industri yang membentuk dunia.

Sambutan ini akan mengumpulkan peminat teknologi dan raksasa industri untuk membincangkan masa depan teknologi dengan pembentang utama dan ahli panel terkemuka dari organisasi tempatan dan global yang berprestij.

MDX 2023 menyokong pemupukan bakat tempatan dan memberi visibiliti kepada syarikat teknologi untuk menjadi juara Malaysia, melonjakkan ekonomi digital Malaysia ke ketinggian yang lebih besar. Berperanan sebagai tanah subur untuk networking dan kolaborasi, usahawan, pelabur, inovator, dan pakar industri berhimpun untuk berkongsi pandangan, idea, dan aspirasi. Persekitaran kolaboratif ini menggalakkan inovasi dan kemungkinan baharu.

Sebagai latar belakang sempurna untuk pertukaran idea dan menggalakkan penyelesaian kreatif, MDX 2023 mendorong individu dan industri ke hadapan, memangkin kemajuan dan membawa masuk era kemungkinan baharu.

MDX 2023 menawarkan lebih daripada pengalaman. Sertai kami ketika kita membentuk masa depan digital yang lebih cerah. “Mari berniaga. Melabur di Malaysia

Untuk maklumat lanjut, sila layari: https://mdec.my/mdx