Meihua International Medical Technologies Co. Unveils Speed Fox, a Cutting-Edge AI-Powered Warehouse Management and Medical Device Logistics Platform

(SeaPRwire) –   YANGZHOU, China, Nov. 17, 2023 — Meihua International Medical Technologies Co., Ltd. (“MHUA” atau “Syarikat”) (NASDAQ: MHUA), pembuat dan pembekal peranti perubatan buang yang boleh tanggalkan Kelas I, II dan III yang dihormati dengan anak syarikat beroperasi di China, mengumumkan hari ini pelancaran akan datang Speed Fox, platform pengurusan gudang dan logistik peranti perubatan berasaskan kecerdasan buatan yang inovatif. Dibangunkan melalui kerjasama dengan pasukan terkemuka dari institusi pengajian tinggi terkemuka di China ( “Institusi”), MHUA percaya bahawa Speed Fox mewakili langkah strategik oleh MHUA untuk memajukan perniagaannya dan merevolusikan bidang logistik peranti perubatan.

Di bawah panji kecemerlangan, MHUA melancarkan program Speed Fox awal tahun ini, memanfaatkan keupayaan puncak alat ChatGPT. Dalam kerjasama rapat dengan pasukan Institusi, MHUA telah merangka platform perkhidmatan kesihatan berasaskan AI maju yang direka untuk merevolusikan operasi pengurusan gudang dan meningkatkan interaksi dan pengalaman pengguna.

MHUA percaya bahawa Speed Fox memainkan peranan penting dalam bidang logistik gudang peranti perubatan, memudahkan operasi dan menyediakan pengalaman pengguna tanpa tandingan. Dalam gudang, Speed Fox direka untuk bertindak sebagai pembantu maya, dengan tujuan menguruskan stok dengan lancar dengan memberikan maklumat terkini mengenai tahap stok, menjejak penghantaran, dan menjana laporan menyeluruh. Menggerakkan kuasa pemprosesan bahasa semula jadi ChatGPT, MHUA percaya antaramuka intuitif ini akan memberdayakan staf gudang untuk berkomunikasi dengan lancar dengan sistem, mengeluarkan arahan, memeriksa ketersediaan produk dan menerima amaran automatik untuk mengisi semula.

Selain keunggulan operasinya, Speed Fox juga direka untuk berfungsi sebagai antaramuka pintar untuk pelanggan dan profesional kesihatan. Pengguna boleh dengan mudah mengakses maklumat mengenai peranti perubatan, menjejak tempahan mereka, dan menerima panduan pakar mengenai penggunaan produk. Didorong oleh pemahaman bahasa ChatGPT maju, MHUA percaya platform itu akan memastikan jawapan tepat kepada pertanyaan pengguna, menyediakan pengalaman pelanggan yang lancar dan peribadi.

MHUA menjangkakan keupayaan pembelajaran adaptif ChatGPT Speed Fox akan membolehkan platform itu kekal di garis hadapan landskap logistik peranti perubatan yang sentiasa berubah. MHUA percaya ini juga akan memastikan maklumat yang disediakan oleh Speed Fox tidak sahaja terkini tetapi juga mematuhi piawaian industri.

Speed Fox dijangka meluaskan aplikasi skenario untuk memasukkan penglibatan pengguna proaktif, memanfaatkan data sejarah dan keutamaan pengguna untuk menjangkakan keperluan pengguna. Platform itu dijangka menawarkan cadangan peribadi untuk peranti perubatan, disesuaikan khusus untuk keperluan individu. MHUA percaya dengan tahap automatisasi yang dijangkakan Speed Fox akan menyediakan, MHUA akan dapat mengoptimumkan kecekapan keseluruhan, mengurangkan masa tindak balas, dan menetapkan Speed Fox sebagai aset penting dalam bidang logistik peranti perubatan dinamik dan kritikal.

“Kami percaya bahawa Speed Fox akan merevolusikan cara perniagaan mengurus logistik peranti perubatan mereka,” kata Encik Yongjun Liu, Pengerusi MHUA. “Dengan mengintegrasikan teknologi AI terkini dengan kepakaran kami dalam peranti perubatan, kami bertujuan untuk memimpin era kecekapan, kebolehpercayaan dan kepuasan pelanggan yang baru. Syarikat bersemangat untuk mengumumkan bahawa edisi pertama Speed Fox dijadualkan untuk pelancaran pada pertengahan 2024. Dengan memajukan perniagaan kami dan menjalankan perniagaan dalam bidang perkhidmatan kesihatan berasaskan AI, MHUA bertujuan untuk memberdayakan perniagaan di pelbagai sektor dan mengukuhkan kedudukan kami sebagai pemimpin industri.”

Mengenai Meihua International Medical Technologies Co., Ltd.

Meihua International Medical Technologies ialah pembuat dan pembekal Kelas I, II dan III peranti perubatan buang yang boleh tanggalkan yang dihormati dengan anak syarikat beroperasi di China. Syarikat itu membuat dan menjual peranti perubatan buang Kelas I seperti botol HDPE untuk ubat dan botol LDPE untuk air mata, jalur leher, dan beg anal, dan peranti perubatan buang Kelas II dan III seperti gelang pengenalan buang, kit pemeriksaan ginekologi, kit pemeriksaan, kit pembedahan, kuas perubatan, pembungkusan perubatan, kateter perubatan, meja hisap jaringan rahim, tiub sampel virus, pemompa infus buang, pemompa elektronik dan kit suntikan anestesia, antara produk lain yang dijual di bawah jenama sendiri Meihua dan juga disumber dan diedarkan dari pembuat lain. Syarikat telah menerima pensijilan “CE” antarabangsa dan pensijilan sistem ISO 13485 dan juga mendaftar dengan FDA (nombor pendaftaran: 3006554788) untuk lebih 20 produk Kelas I. Syarikat telah melayani hospital, farmasi, institusi perubatan dan syarikat peralatan perubatan selama lebih 30 tahun, menyediakan lebih 1,000 jenis produk untuk jualan domestik, serta lebih 120 produk dieksport ke lebih 30 negara antarabangsa di seluruh Eropah, Amerika Utara, Amerika Selatan, Asia, Afrika dan Oceania. Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

Kenyataan Masa Depan

Kenyataan media ini mengandungi kenyataan masa depan seperti yang ditakrifkan oleh Akta Pembaharuan Tuntutan Sivil Persendirian 1995. Kenyataan masa depan termasuk kenyataan mengenai rancangan, objektif, sasaran, strategi, acara masa depan atau prestasi, dan anggapan asas dan kenyataan lain selain kenyataan fakta sejarah. Apabila Syarikat menggunakan perkataan seperti “mungkin”, “akan”, “berhasrat”, “seharusnya”, “percaya”, “jangka”, “menjangkakan”, “projek”, “menganggarkan” atau ungkapan serupa yang tidak berkaitan semata-mata dengan perkara sejarah, ia membuat kenyataan masa depan. Kenyataan masa depan bukanlah jaminan prestasi masa depan dan melibatkan risiko dan ketidakpastian yang mungkin menyebabkan keputusan sebenar Syarikat berbeza secara material daripada jangkaan yang dibincangkan dalam kenyataan masa depan. Kenyataan ini tertakluk kepada ketidakpastian dan risiko termasuk tetapi tidak terhad kepada yang berikut: keupayaan Syarikat untuk mencapai matlamat dan strateginya, dan keupayaannya untuk sepenuhnya melaksanakan perjanjian yang dirancang, pembangunan perniagaan masa depan Syarikat dan rancangan pembangunan perniagaan masa depan, termasuk keupayaannya untuk membangunkan sistem bedah bantuan robotik dengan berjaya dan memperoleh pelesenan dan pensijilan untuk sistem tersebut, keadaan kewangan dan keputusan operasi, permintaan dan penerimaan produk dan perkhidmatan, reputasi dan jenama, kesan persaingan dan penentuan harga, perubahan teknologi, peraturan kerajaan, perubahan am dan keadaan perniagaan umum di China, dan anggapan yang mendasari atau berkaitan dengan mana-mana yang disebut di atas dan risiko-risiko lain yang dinyatakan dalam laporan yang dikemukakan oleh Syarikat kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat (“SEC”). Oleh itu, di kalangan sebab-sebab lain, pelabur dinasihatkan untuk tidak mengambil kenyataan masa depan dalam kenyataan media ini secara berlebihan. Faktor-faktor tambahan dibincangkan dalam penyataan Syarikat kepada SEC, termasuk di bawah bahagian bertajuk “Faktor Risiko” dalam laporan tahunannya pada Form 20-F, sebagaimana dipinda, yang dikemukakan kepada SEC pada 29 Ogos 2023, laporan separuh tahunnya pada Form 6-K, yang dikemukakan kepada SEC pada 2 Oktober 2023, serta laporan semasa lain pada Form 6-K dan penyataan lain, semuanya boleh diperiksa di . Syarikat tidak berkewajipan untuk secara awam meninjau kenyataan masa depan ini untuk memasukkan peristiwa atau keadaan yang timbul selepas tarikh ini.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Janice Wang
Wealth Financial Services LLC
Telefon:
+86 13811768599
+1 628 283 9214
E-mel:  

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)