METZ Display Bersekutu dengan VSTECS Singapore

  • Kerjasama untuk mempercepat transformasi digital bagi komunikasi dan kolaborasi untuk tempat kerja yang berkembang di Singapura-

(SeaPRwire) –   SHENZHEN, China, Nov. 19, 2023 — METZ Display, sebuah sub-jenama SKYWORTH dan pembekal paparan interaktif inovatif untuk pendidikan dan perniagaan telah memasuki perkongsian pengedaran dengan VSTECS Singapore, pembekal produk dan perkhidmatan ICT terkemuka. VSTECS Singapore akan menyampaikan julat penuh aplikasi pendidikan pintar dan bilik mesyuarat pintar untuk pasaran Singapura.

VSTECS Singapore adalah ahli kumpulan VSTECS yang disenaraikan di Bursa Saham Hong Kong (0856.HK).

Berdasarkan 16 tahun penyelidikan dan pengalaman perniagaan di pasaran IFPD dari SKYWORTH, METZ Display telah memperkenalkan beberapa paparan interaktif dalam sektor pendidikan dan perniagaan yang menyediakan persekitaran yang sangat immersif dan pengalaman pengguna yang mudah – guna sejak 2022, seperti IFPD pengabungan optik dalam sel LCD semua-dalam-satu.

Baru-baru ini dilancarkan siri X dan K METZ serta paparan kolaboratif Incell dengan perisian terbina menawarkan pengalaman visual luar biasa dan ciri-ciri interaktif yang kuat untuk mencipta persekitaran yang menarik dalam pelbagai setting untuk meningkatkan kecekapan.

Kata Sebastian Chong, Presiden, VSTECS Singapore, “Teknologi digital sentiasa mengubah cara orang bekerja dalam tempat kerja yang sentiasa berkembang hari ini. Dengan pekerja dalam setting kerja hibrid, komunikasi dan kolaborasi adalah lebih penting daripada sebelumnya. Salah satu cara syarikat boleh mencipta ruang kolaboratif adalah dengan memperkenalkan papan putih interaktif ke dalam bilik mesyuarat mereka. Dengan papan putih interaktif dalam setting perniagaan atau kelas, pekerja boleh menggunakan peranti mudah alih peribadi untuk berkongsi maklumat mereka dengan semua peserta menggunakan paparan interaktif, sama ada bekerja di pejabat atau secara jarak jauh.”

Perkongsian ini akan membawa julat produk dan penyelesaian terkemuka METZ Display kepada perniagaan di Singapura melalui rangkaian saluran VSTECS yang meluas dan mapan untuk menyokong pelbagai industri dan aplikasi, termasuk tetapi tidak terhad kepada logistik, sektor pendidikan, media digital, kerajaan, institusi kewangan dan PKS

Summer Deng, Ketua Penjualan dan Pemasaran Perniagaan Global, Metz Display, berkata: “Pasaran IFPD di Asia Tenggara dijangka akan menyaksikan pertumbuhan pesat dalam tempoh beberapa tahun akan datang. Kami membuat kemunculan pertama kami di rantau ini dengan menubuhkan pangkalan di Singapura. Dengan liputan saluran VSTECS yang meluas di Singapura, kami akan bekerja untuk meningkatkan kehadiran kami untuk mempromosikan julat produk, alat dan perkhidmatan AI & AV METZ Display ke pasaran secara umum di Singapura dan membawa kami ke tahap berikutnya.”.

Mengenai VSTECS (Singapura) Pte Ltd

Ditubuhkan pada tahun 1985, VSTECS Singapore adalah ahli kumpulan VSTECS. Sebagai pengedar ICT terkemuka di rantau Asia Pasifik, VSTECS mempunyai akses kepada rangkaian lebih daripada 50,000 rakan saluran merentasi China, Thailand, Malaysia, Hong Kong, Singapura, Indonesia, Filipina, Kemboja, Myanmar dan Laos. Kumpulan VSTECS disenaraikan di Bursa Saham Hong Kong (0856.HK).

VSTECS menyediakan julat lengkap produk dan perkhidmatan ICT melalui tiga teras perniagaannya – Sistem Perusahaan, Perkhidmatan IT dan Pengedaran. Penawaran penyelesaian bersepadu dari pembekal ICT terkemuka disediakan kepada pelanggan melalui rangkaian salurannya yang meluas dan mapan.

VSTECS Singapore berada di

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingapuraNow, SinchewBusiness, AsiaEase; Thailand: THNewson, ThaiLandLatest; Indonesia: IndonesiaFolk, IndoNewswire; Philippines: EventPH, PHNewLook, PHNotes; Malaysia: BeritaPagi, SEANewswire; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: TaipeiCool, TWZip; Germany: NachMedia, dePresseNow)