Micro Logic Menjadi Penyedia Perkhidmatan Awan VMware Tahap Puncak Pertama dalam Program Rakan Broadcom Advantage

40 1 Micro Logic Becomes New VMware Cloud Service Provider Pinnacle Tier Partner in the Broadcom Advantage Partner Program

(SeaPRwire) –   Micro Logic Akan Membantu Pelanggan Mengembangkan Infrastruktur, Mempercepat Inovasi, dan Meningkatkan Kesinambungan Bisnis dengan Layanan VMware Cloud Foundation yang Dikelola

QUÉBEC CITY, 26 Mac 2024 Micro Logic hari ini mengumumkan bahawa syarikat kini menjadi rakan Puncak VCSP (Penyedia Perkhidmatan Awan VMware) dalam Program Rakan Broadcom Advantage untuk pasaran Kanada untuk membantu pelanggan perniagaan bersama menginovasi dengan mengadopsi VMware Cloud Foundation (VCF) sebagai infrastruktur awan persendirian mereka. Micro Logic akan menyediakan perkhidmatan awan persendirian VMware Cloud Foundation yang dikelola yang baru, termasuk perkhidmatan awan berdaulat yang menyokong kependudukan data dan kawalan bidang kuasa yang lain.

Micro Logic akan menambah VMware Cloud Foundation yang baru ke portfolio perkhidmatannya, membantu organisasi mengemaskini infrastruktur dengan kos jangka panjang terbaik, menyediakan pengalaman tanpa halangan untuk pembangunan dengan sokongan beban kerja VM dan berdasarkan kontena pada satu platform, dan menyediakan kebolehpercayaan dan keselamatan kelas perniagaan. Micro Logic bercadang untuk menyokong ciri portabiliti lesen baru VCF dalam tawaran awan berdaulat Cirrusnya, yang akan meletakkan pengalaman awan hibrid yang fleksibel untuk pelanggan.

“Sebagai rakan Puncak, kepakaran, pengalaman dan pengaruh Micro Logic dalam industri akan memainkan peranan penting dalam membantu memandu pelanggan kami dalam perjalanan awan,” kata Ahmar Mohamed, naib presiden, rakan, perkhidmatan pengurusan, dan penyelesaian GTM, Bahagian VMware Cloud Foundation di Broadcom. “Tahap Puncak VCSP dirancang untuk membina hubungan yang lebih kuat dengan rakan VCSP paling bernilai kami untuk membantu pelanggan melaksanakan model operasi awan yang sangat cekap yang menggabungkan skala dan kelincahan awan awam dengan keselamatan dan prestasi awan persendirian.”

“Kami amat bangga untuk mengesahkan kerjasama ini,” kata Stéphane Garneau, Presiden dan Ketua Eksekutif Micro Logic. “Selepas menjadi rakan Penyedia Awan VMware lebih satu dekad lalu dan menerima penunjukan awan berdaulat pada tahun 2022, kami meraikan pencapaian lain apabila menjadi Rakan Puncak VCSP.”

“Pengiktirafan ini daripada pemimpin global mengesahkan nilai awan Cirrus dan menguatkan rancangan kami untuk terus melancarkan Cirrus di seluruh negara,” kata Philippe Bédard, Naib Presiden, Awan Cirrus di Micro Logic.

Puncak adalah tahap program tertinggi dalam program Rakan Broadcom Advantage. Rakan Puncak adalah rakan strategik dan pelaburan terbesar Broadcom, dengan sertifikasi meluas, rekod pencapaian jualan dan perkhidmatan yang besar, dan liputan antarabangsa yang meluas. Mengpegang status Puncak menunjukkan kepakaran teknologi dan kecekapan rakan dalam menangani isu pelanggan paling rumit. Broadcom bekerjasama rapat dengan rakan Puncak, termasuk jualan bersama kepada pelanggan bersama, untuk menyediakan teknologi asas yang menggerakkan landskap digital.

Tentang Micro Logic

Micro Logic adalah pemimpin Kanada dalam transformasi digital dan salah satu penyedia penyelesaian IT terbesar di Kanada selama lebih 40 tahun. Produk utamanya, Cirrus, adalah tawaran awan berdaulat kelas dunia yang tidak berbanding dengan keselamatan data di bawah undang-undang dan peraturan Kanada.

SUMBER Micro Logic

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.