Microland Dikenali sebagai Pemimpin untuk Tahun Keempat Berturut-turut dalam 2023 Gartner® Magic QuadrantTM untuk Perkhidmatan Rangkaian Berurus Niaga

(SeaPRwire) –   BENGALURU, India, Nov. 16, 2023 — Microland telah menyelaraskan semula fokusnya untuk menyampaikan pengalaman digital yang tidak berbelah bahagi dan pertumbuhan perniagaan melalui rangka kerja Pengalaman Rangkaian Pintar untuk perkhidmatan rangkaian. Rangka Kerja Pengalaman Rangkaian Pintar Microland memberi tumpuan kepada peningkatan pengalaman pengguna, produktiviti dan keselamatan melalui penyampaian perkhidmatan berpandukan platform dengan memanfaatkan Pengawasan Rangkaian dan AIOps, Automasi, NetDevOps, dan Analisis Prestasi dan Pengalaman Rangkaian.

Microland Recognized as a Leader for the Fourth Consecutive Year in the 2023 Gartner® Magic QuadrantTM for Managed Network Services

Microland Recognized as a Leader for the Fourth Consecutive Year in the 2023 Gartner® Magic QuadrantTM for Managed Network Services

 

Rangka Kerja Pengalaman Rangkaian Pintar Microland, menyediakan perkhidmatan rangkaian bermula dari perundingan dan penilaian hingga perkhidmatan transformasi serta perkhidmatan terurusan merentasi teknologi rangkaian tradisional dan generasi terkini termasuk SD-WAN, SD-LAN dan Wi-Fi 6, SASE, SDN untuk Pusat Data, Rangkaian Awan, Rangkaian OT, dan 5G Swasta. Microland memanfaatkan platform Intelligeni NetOps untuk memanfaatkan kuasa analisis, automasi, dan AIOps untuk memanfaatkan potensi sebenar rangkaian perniagaan.

Microland percaya bahawa fokus berterusan untuk menyampaikan pengalaman pengguna yang tidak berbelah bahagi melalui penyelesaian dan pelaburan dalam inovasi berpandukan platform di bawah Rangka Kerja Pengalaman Rangkaian Pintar Microland telah meningkatkan kepuasan pelanggan dan pertumbuhan. Faktor-faktor ini telah membolehkan kami diletakkan sebagai Pemimpin dalam 2023 Gartner® Magic QuadrantTM untuk Perkhidmatan Rangkaian Terurus.

Robert Wysocki, Naib Presiden Kanan, dan Ketua Penyelesaian Pelanggan Global – Rangkaian & Siber di Microland berkata, “Teruja untuk diiktiraf untuk tahun keempat berturut-turut! Saya percaya pengenalpastian ini dalam 2023 Gartner® Magic QuadrantTM untuk Perkhidmatan Rangkaian Terurus adalah bukti komitmen Microland yang tidak berbelah bahagi terhadap kecemerlangan dalam rangkaian.

“Perjalanan kami ke puncak dipacu oleh inovasi, dedikasi, dan pengejaran yang tidak berbelas kasihan untuk menyampaikan penyelesaian yang tidak tertandingi. Kami tidak hanya menetapkan piawaian; kami menakrifkan semula. Terima kasih yang tidak terhingga kepada pelanggan luar biasa kami atas kepercayaan dan kerjasama mereka—cabaran anda mengilhami inovasi kami dan kejayaan anda menggerakkan semangat kecemerlangan kami.

Pradeep Kar, Pengasas, Pengerusi, dan Ketua Eksekutif Microland, dengan bangganya menyatakan, “Kami berasa terhormat dan terhormat untuk diiktiraf sebagai Pemimpin dalam 2023 Gartner® Magic QuadrantTM untuk Perkhidmatan Rangkaian Terurus untuk tahun keempat berturut-turut. Kami percaya pengenalpastian ini adalah pantulan fokus Microland yang tajam terhadap inovasi teknologi dan automasi dalam perkhidmatan rangkaian kami memastikan kami menyampaikan penyelesaian transformasi kepada pelanggan kami. Kami mengucapkan terima kasih yang mendalam atas kepercayaan dan keyakinan mereka dan percaya pengiktirafan ini akan memotivasikan kami untuk berkomitmen lebih kepada pelanggan kami dan kami akan berusaha lebih keras untuk meningkatkan nilai dan pengalaman yang akan kami sediakan kepada mereka.

Untuk maklumat lanjut mengenai pengiktirafan, sila lawati:

Penafian Gartner

Gartner, Magic Quadrant untuk Perkhidmatan Rangkaian Terurus, Ted Corbett, Bjarne Munch, 8 November 2023

GARTNER ialah tanda dagangan berdaftar dan perkhidmatan dan Magic Quadrant ialah tanda dagangan berdaftar Gartner, Inc. dan/atau syarikat sekutunya di AS dan antarabangsa dan digunakan di sini dengan kebenaran. Hak cipta terpelihara.

Gartner tidak mengesyorkan mana-mana pembekal, produk atau perkhidmatan yang digambarkan dalam penerbitan penyelidikan dan penyelidikannya dan tidak menasihati pengguna teknologi untuk memilih hanya pembekal-pembekal yang mempunyai penarafan atau penunjuk lain yang tertinggi. Penerbitan penyelidikan Gartner terdiri daripada pendapat Pusat Penyelidikan dan Penasihatan Gartner dan tidak boleh ditafsirkan sebagai pernyataan fakta. Gartner menafikan semua jaminan, sama ada tersurat atau tersirat, berkaitan dengan penyelidikan ini, termasuk sebarang jaminan bagi kebolehpakaiannya atau kesesuaiannya untuk tujuan tertentu.

Mengenai Microland

Komitmen Microland untuk “Membuat Digital Berlaku” membolehkan teknologi untuk melakukan lebih banyak dan campur tangan kurang. Kami memudahkan perniagaan untuk beralih ke infrastruktur digital generasi seterusnya melalui portfolio perkhidmatan kami yang luas termasuk Awan dan Pusat Data, Rangkaian, Tempat Kerja Digital, Siberkeselamatan, dan IoT Perindustrian. Kami memastikan bahawa pelukan perkhidmatan digital adalah boleh diramal, boleh dipercayai, dan stabil.

Microland membuat digital berlaku untuk perniagaan dengan fokus laser pada perkhidmatan yang lebih relevan kepada pelanggan dan prospek kami daripada sebelum ini, memastikan hasil perniagaan. Ditubuhkan pada tahun 1989 dan beribu pejabat di Bengaluru, India, Microland mempunyai lebih daripada 4,600 pakar digital di pejabat dan pusat penyampaian di Asia, Australia, Eropah, Timur Tengah, dan Amerika Utara.

Baca lebih lanjut di sini:

 

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)