Milesight Bangunan Hijau Memulakan dengan Panduan Tindakan IoT

XIAMEN, China, 20 September 2023 – Penyelesaian Bangunan Pintar Milesight adalah koleksi produk IoT yang berjaya yang melibatkan teknologi inovatif dan sistem terkini. Dengan mengintegrasikan pelbagai sensor dan teknologi komunikasi seperti LoRaWAN®, 5G dan AIoT, bangunan hijau ini direka baik untuk mengoptimumkan tugas auto-operasinya, meningkatkan keselesaan dan keselamatan penghuni, mengurangkan penggunaan tenaga dan meningkatkan kecekapan keseluruhan dari semua perspektif.

Penyelesaian Bangunan Hijau Milesight
Penyelesaian Bangunan Hijau Milesight

  • Kecekapan Tenaga Berkembang dengan Sensor IoT Milesight

Sensor Termostat Pintar WT201 mencipta suasana dalaman yang stabil dan selesa di bangunan IoT Milesight dengan wawasannya yang boleh dilaksanakan tentang jadual boleh program, sensor suhu & kelembapan terbina dalam, paparan skrin intuitif, operasi mesra pengguna, dan paparan suhu Fahrenheit. Para pengguna boleh menikmati pendekatan holistik di setiap bahagian bangunan dan menyesuaikan diri dengan keperluan dan pilihan penghuni yang berubah-ubah.

  • Buat Automasi dengan Cara Mampan

Dengan memanfaatkan kuasa Sensor Pendudukan Tempat Kerja VS121 Milesight, gerakan dan status pendudukan boleh dikesan secara real-time dan secara automatik menghidupkan atau mematikan lampu bergantung pada status pendudukannya. Selain itu, pengguna boleh menetapkan lampu hidup / mati berasaskan masa dari jauh dengan Pengawal Lampu Pintar WS558. Merujuk kepada penjimatan tenaga dan perlindungan aset, Soket Mudah Alih Pintar WS523 Milesight dan Soket Dinding Pintar WS51X menampilkan perlindungan beban lebihan, penjadualan dan kawalan kuasa dari jauh.

  • Tingkatkan Kesihatan dan Kualiti Udara Dalaman dengan Penyelesaian IAQ Pintar

Siri pengesan IAQ AM300 dan AM100 Milesight memberikan penilaian IAQ yang komprehensif melalui analisis dan teknologi profesional, yang dapat membantu menentukan strategi yang paling berkesan untuk mengekalkan kualiti udara dalaman yang sihat. Peranti ini dilengkapi dengan pelbagai sensor seperti CO2, PM2.5, PM10, Kelembapan, O3, HCHO, TVOC dan lain-lain. Dengan serasi dengan IoT Cloud dan sistem HVAC yang berkaitan.

  • Perluas Jangkauan Pemantauan Anda untuk Keselamatan dan Kehadiran

Sensor Pengesanan Kebocoran Membran EM300-MLD Milesight mampu mencegah kerosakan harta benda melalui pemantauan dan pengesanan kebocoran air masa nyata. Sebaliknya, WS202 PIR & Sensor Cahaya mampu mengukur kecerahan dan berinteraksi dengan peranti lain. WS203 Motion and TH Sensor memastikan persekitaran dalaman pada tahap selesa yang dijangka melalui penggandingan dengan sistem HVAC jika pergerakan dikesan.

  • Pelan Jalan 2023 H2 Dilancarkan

Milesight sentiasa menyampaikan produk yang melebihi jangkaan dan menangani keperluan yang berubah. Dalam Webinar Pelan Jalan kami, anda akan belajar ciri-ciri, peningkatan, dan inovasi yang kami utamakan dalam pembangunan produk. Daftar Sekarang>>