Minggu Kuasa BLUETTI: Melepaskan Penyelesaian Kuasa yang Tak Tertandingi untuk Setiap Situasi

LAS VEGAS, 13 September 2023 — Pada zaman di mana kuasa menjalankan segala-galanya daripada komputer hingga peti sejuk dan kenderaan elektrik, bekalan yang stabil memastikan kesinambungan dan kemudahan tanpa gangguan. Jualan Minggu Kuasa BLUETTI pada bulan September menawarkan peluang transformatif untuk meningkatkan pengalaman kuasa di rumah atau di luar ruang yang hebat.


Memacu Melalui Gangguan

Pemadaman kuasa boleh mengganggu kehidupan harian dan juga menimbulkan risiko, seperti yang ditunjukkan oleh pemadaman kuasa berpanjangan baru-baru ini di selatan AS, yang juga menyebabkan kematian pengguna respirator. Untuk menangani cabaran ini, BLUETTI menawarkan sistem sandaran AC300&B300, memberi kuasa 3,000W dan kapasiti fleksibel sehingga 12,288Wh. Mod UPS 24/7 sistem ini dengan cepat membekalkan kuasa kepada beban kritikal dalam masa 20 milisaat semasa pemadaman. Persediaan asas boleh menghidupkan peti sejuk AC 800W selama 12 jam dan CPAP 40W selama 260 jam.

Untuk sandaran kuasa mudah alih semua dalam satu, EP500Pro adalah satu dengan paket bateri LiFePO4 5,120Wh dan penyongsang gelombang sinus tulen AC 3,000W. Stesen kuasa 17 saluran ini dilengkapi empat roda untuk mudah dibawa. Selain melindungi rumah, ia bergerak untuk memberi kuasa kepada bengkel, parti ekor, dan latar belakang barbeku.

Memberdayakan Gaya Hidup Kabin Luar Grid

BLUETTI AC200MAX menawarkan kuasa yang substansial untuk pembinaan dan hidup kabin luar grid. Dengan 2,200W kuasa berjalan dan 4,800W kuasa permulaan, ia menjalankan kebanyakan alat kuasa seperti gergaji elektrik, gerek, dan peniup daun. Kemampuan pengecasan solar 900W membolehkannya memaksimumkan tenaga solar bersih dan tidak terbatas. Pilihan yang lebih kecil termasuk AC180. Ia boleh menyajikan 1,800W kuasa dan meningkat kepada 2,700W dalam mod powerlifting untuk menjalankan peranti resistif seperti pengering dan cerek elektrik. Ciri UPS responsifnya juga menjadikannya kuasa sandaran yang boleh dipercayai untuk kegagalan kuasa yang tiba-tiba.

Memacu Pengembaraan di Luar

EB3A yang digandingkan dengan panel solar lipat PV200 adalah teman sejati untuk kekal berkuasa di mana sahaja. Pada hanya 10 lbs, stesen kuasa ringan ini menyediakan 600W kuasa AC untuk mengecas kipas, telefon, dron, dan banyak lagi. AC60 bertenaga IP65 kalis air, pada kira-kira 20 lbs, membuka lebih banyak kemungkinan di luar. Ia mempunyai kapasiti boleh kembang dari 403Wh hingga maksimum 2,015Wh dengan pak bateri B80. Dikuasakan oleh bateri LiFePO4 tahan lasak dan disokong oleh jaminan 6 tahun, AC60 akan terus mengecas semua peralatan luar yang penting, hujan atau panas terik, untuk tahun-tahun yang akan datang.

Merebut Tawaran Terhad Masa

Dalam jualan Minggu Kuasa BLUETTI, dari 5 September pada 7:00 malam hingga 18 September pada 7:00 malam (PDT), pelanggan boleh menjimatkan sehingga $1000 pada pelbagai produk. Selain itu, pembelian melebihi nilai tertentu disertai dengan hadiah yang sepadan. Selanjutnya, pelanggan akan menerima tiga kali ganda BLUETTI Bucks, boleh ditukar dengan kupon dan hadiah.

Mengenai BLUETTI

BLUETTI komited untuk mempromosikan kelestarian dan penyelesaian tenaga hijau sejak penubuhannya. Dengan menawarkan penyelesaian penyimpanan tenaga mesra alam untuk kegunaan dalam dan luar ruang, BLUETTI bertujuan untuk memberikan pengalaman luar biasa untuk rumah kami sambil juga menyumbang ke arah masa depan yang mampan untuk planet kita. Komitmen ini kepada tenaga mampan telah membantu BLUETTI memperluaskan jangkauannya ke lebih 100 negara dan mendapatkan kepercayaan berjuta-juta pelanggan di seluruh dunia.

Hubungi:
Amanda Yan
Pemasaran Bersepadu untuk BLUETTI
pr@bluetti.com

Media Sosial:
Youtube
Facebook

Instagram
Linkedin
Twitter