Mogo akan menyertai Persidangan Global Tahunan EF Hutton

Mogo Mogo to Participate in EF Hutton Annual Global Conference

(SeaPRwire) –   VANCOUVER, British Columbia, May 13, 2024 () () (“Mogo” or the “Company”), a digital wealth and payments business, today announced that it will be participating in the EF Hutton Annual Global Conference, which is being held on May 15th at The Plaza Hotel in New York. Mogo management will be participating in one-on-one meetings at the event.

“Dengan kembalinya laporan keuntungan suku pertama yang kuat, kami bersemangat untuk bertemu dengan komuniti pelaburan di acara ini dan acara lain pada bulan-bulan akan datang untuk membincangkan kemajuan dan rancangan pertumbuhan kami yang terkini”

“Dengan kembalinya laporan keuntungan suku pertama yang kuat, kami bersemangat untuk bertemu dengan komuniti pelaburan di acara ini dan acara lain pada bulan-bulan akan datang untuk membincangkan kemajuan dan rancangan pertumbuhan kami yang terkini,” kata Greg Feller, Presiden & CFO.

Pelabur boleh mendapatkan salinan penyampaian Mogo dari laman .

Tentang Mogo

(NASDAQ: MOGO; TSX: MOGO) ialah syarikat kekayaan digital dan pembayaran beribu pejabat di Vancouver, Kanada dengan lebih 2 juta ahli, $ 9.9B dalam jumlah pembayaran tahunan dan ~ 13% ekuiti dalam Pertukaran Crypto Kanada terkemuka (TSX: WNDR). Mogo menawarkan penyelesaian digital mudah untuk membantu ahlinya meningkatkan jalan kepada penciptaan kekayaan dan kebebasan kewangan secara dramatik. MOGO menawarkan perdagangan saham percuma yang membantu pengguna melabur berdasarkan pendekatan Warren Buffett kepada pelaburan jangka panjang – sambil juga membuat kesan positif dengan setiap pelaburan. Moka menawarkan alternatif sebenar kepada dana bersama dan pengurus kekayaan Kanada yang berlebihan dan prestasi yang lemah dengan penyelesaian pelaburan yang sepenuhnya dikendalikan berdasarkan prestasi terbukti strategi S&P 500, dan pada bahagian kosnya. Melalui anak syarikat pembayaran digital milik penuhnya, Mogo juga menawarkan platform pembayaran kos rendah yang menggerakkan program kad generasi seterusnya untuk syarikat di seluruh Eropah dan Kanada. Syarikat itu, yang ditubuhkan pada tahun 2003, mempunyai kira-kira 200 pekerja di pejabatnya di Vancouver, Toronto, London & Casablanca.

Hubungi

Untuk maklumat lanjut:
US Investor Relations Contact
Lytham Partners, LLC
Ben Shamsian
New York | Phoenix

(646) 829-9701

Craig Armitage
Hubungan Pelabur

(416) 347-8954

Pendedahan:

1) Penulis Artikel, atau ahli isi rumah atau keluarga penulis, tidak memiliki sekuriti mana-mana syarikat yang disebut dalam Artikel ini. Penulis menentukan syarikat mana yang akan dimasukkan dalam artikel ini berdasarkan penyelidikan dan pemahaman sektor.

2) Artikel ini dikeluarkan atas nama dan disponsori oleh, Mogo Inc. Market Jar Media Inc. telah atau mengharapkan menerima daripada Digital Marketing Agency of Record Mogo Inc. (Native Ads Inc.) lapan puluh satu ribu enam puluh dolar Amerika untuk 56 hari (39 hari kerja).

3) Pernyataan dan pendapat yang dinyatakan adalah pendapat penulis dan bukan Market Jar Media Inc., pengarah atau pegawainya. Penulis sepenuhnya bertanggungjawab terhadap kesahihan pernyataan. Penulis tidak dibayar oleh Market Jar Media Inc. untuk Artikel ini. Market Jar Media Inc. tidak dibayar oleh penulis untuk menerbitkan atau menyindiketkan Artikel ini. Market Jar tidak secara bebas mengesahkan atau menyiasat semua maklumat sedemikian. Tiada pihak Market Jar atau mana-mana sekutunya menjamin ketepatan atau kesempurnaan maklumat sedemikian. Maklumat yang diberikan di atas adalah untuk maksud maklumat sahaja dan bukan pengesyoran untuk membeli atau menjual sekuriti mana-mana.

4) Artikel ini tidak mengganggu nasihat pelaburan. Semua pelaburan membawa risiko dan setiap pembaca digalakkan berunding dengan penasihat kewangan peribadinya. Sebarang tindakan yang diambil oleh pembaca sebagai akibat maklumat yang dikemukakan di sini adalah tanggungjawabnya sendiri. Dengan membuka halaman ini, setiap pembaca menerima dan bersetuju dengan Terma dan Syarat dan Dasar Privasi Market Jar Media Inc. Artikel ini bukanlah satu penawaran untuk pelaburan. Market Jar Media Inc. tidak memberikan nasihat pelaburan am atau khusus dan maklumat di PressReach.com tidak seharusnya dianggap sebagai pengesyoran untuk membeli atau menjual sekuriti mana-mana.

5) Market Jar Media Inc. dan pengarah, pegawai dan pekerjanya yang berkenaan tidak memegang saham untuk mana-mana syarikat yang disebut dalam Artikel.

6) Dokumen ini mengandungi maklumat prospektif dan penyataan prospektif, dalam makna undang-undang pelaburan Kanada yang berkenaan, (secara kolektif, “penyataan prospektif”), yang mencerminkan jangkaan pengurusan mengenai prestasi masa depan, rancangan perniagaan dan peluang Mogo Inc., aktiviti yang dijangka dan penyataan lain mengenai acara masa depan, keputusan atau prestasi. Di mana mungkin, perkataan seperti “meramalkan”, “memprojek”, “sasaran”, “rancangan”, “tidak mengharapkan”, “belanjawan”, “dianggarkan”, “ramalan” atau “tidak meramalkan”, “percaya”, “berniat” dan ungkapan serupa atau kenyataan bahawa tindakan, peristiwa atau keputusan tertentu “mungkin”, “boleh”, “akan” diambil, berlaku atau dicapai, atau bentuk negatif atau tatabahasa yang berbeza atau variasi lain yang digunakan untuk mengenal pasti penyataan prospektif. Penyataan prospektif ini termasuk, antara lain, penyataan berkaitan dengan: (a) potensi pendapatan berhubung dengan industri Mogo Inc .; (b) peluang pasaran; (c) rancangan dan strategi perniagaan Mogo Inc .; (d) perkhidmatan yang Mogo Inc. bercadang untuk tawarkan; (e) sasaran dan matlamat projeksi Mogo Inc .; (f) harapan Mogo Inc. untuk menerima kelulusan bagi permohonan peraturan; (g) niat Mogo Inc. untuk mengembangkan ke wilayah lain termasuk jangka masa untuk rancangan pengembangan; dan (h) harapan Mogo Inc. berhubung keupayaannya untuk menyampaikan nilai pemegang saham. Penyataan prospektif tidak menjamin prestasi masa depan dan berdasarkan beberapa anggaran dan anggapan pengurusan berdasarkan pengalaman dan persepsi trend semasa, keadaan semasa dan perkembangan yang dijangka, serta faktor-faktor lain yang pengurusan percaya relevan dan munasabah dalam keadaan, pada tarikh dokumen ini termasuk, tanpa had, anggapan mengenai: (a) keupayaan mengumpul sebarang modal tambahan yang perlu pada terma yang munasabah untuk melaksanakan pelan perniagaan Mogo Inc .; (b) bahawa keadaan perniagaan dan ekonomi amnya tidak berubah cara merugikan yang ketara; (c) keupayaan Mogo Inc. untuk memperoleh peralatan dan bekalan operasi dalam kuantiti mencukupi dan tepat pada masanya; (d) ketepatan belanjawan kos dan perbelanjaan; (e) keupayaan Mogo Inc. untuk menarik dan mengekalkan kakitangan berkemahiran; (f) kestabilan politik dan peraturan; (g) penerimaan kelulusan kerajaan, peraturan dan pihak ketiga pada terma yang menggalakkan; (h) perubahan undang-undang berkenaan; (i) kestabilan pasaran kewangan dan modal; dan (j) jangkaan mengenai tahap gangguan akibat CV-19. Maklumat prospektif sedemikian melibatkan pelbagai risiko, ketidakpastian dan faktor lain yang keputusan, niat, aktiviti, keputusan atau prestasi sebenar Mogo Inc. mungkin berbeza secara material daripada apa-apa rancangan, niat, aktiviti, keputusan atau prestasi masa depan yang dinyatakan atau tersirat oleh penyataan prospektif tersebut. Risiko sedemikian termasuk, tanpa had, risiko berikut:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.