Moomoo Melancarkan Podcast Wang Mudah Alih Dijemput Oleh Timbalan Presiden Strategi Justin Zacks

(SeaPRwire) –   JERSEY CITY, N.J., Nov. 16, 2023 — Platform pelaburan dan perdagangan intuitif , mengumumkan hari ini bahawa Podcast Mobile Money oleh moomoo memulakan siaran di platform Apple iOS dan Google Andriod. Podcast ini dihoskan oleh Timbalan Presiden Strategi Moomoo Technologies Inc. Justin Zacks.

An intuitive investment and trading platform moomoo, announces today that its Podcast Mobile Money by moomoo debuts on Apple iOS and Google Andriod platform.
An intuitive investment and trading platform moomoo, announces today that its Podcast Mobile Money by moomoo debuts on Apple iOS and Google Andriod platform.

Podcast mingguan ini akan memberikan berita pasaran dan pandangan, dan menyelami idea pelaburan dan peristiwa ekonomi semasa dengan fokus khusus pada pendidikan kewangan. Zacks akan berinteraksi dengan pengulas pasaran, pengguna semasa, dan pengaruh kewangan mengenai kisah peribadi, pelaburan, dan pengalaman perdagangan mereka serta perjalanan mereka untuk mencapai kesejahteraan dan kebebasan kewangan.

Sebagai jurucakap Moomoo Technologies, Zacks memberikan kepimpinan fikiran dalaman dan luaran mengenai dinamik pasaran dan perdagangan. Beliau membantu mengenal pasti risiko dan peluang pertumbuhan baharu untuk perniagaan perdagangan dalam talian syarikat sambil juga membantu mengoptimumkan garis perniagaan sedia ada. Zacks ialah ahli aktif masyarakat Moo di mana beliau berinteraksi harian dengan pengguna dalam bahagian media sosial khas aplikasi perdagangan moomoo.

Zacks memulakan kerjayanya di gelanggang perdagangan di Chicago dan telah berdagang saham dan derivatif mata wang asing untuk syarikat termasuk UBS dan Prudential-Bache Securities. Sebelum menyertai moomoo, Zacks mengulas pasaran saham untuk Bloomberg News. Zacks menerima Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Ekonomi daripada Sekolah Perniagaan Wharton Universiti Pennsylvania.

Sila sertai Zacks dan ahli-ahli masyarakat moomoo yang lain dengan mendengar episod pertama dan menyertai saluran di sini:

Apple:

Spotify:

Platform penstriman lain:

Mengenai moomoo

Moomoo ialah platform pelaburan dan perdagangan yang memberdayakan pelabur global dengan alat, data, dan pandangan mudah guna, profesional. Ia memberikan pengguna maklumat dan teknologi yang diperlukan untuk membuat keputusan pelaburan yang lebih bermaklumat. Pelabur mempunyai akses kepada alat carta lanjut maju, analisis teknikal, dan data mendalam. Moomoo berkembang bersama penggunanya, membudayakan masyarakat di mana pelabur berkongsi, belajar, dan berkembang bersama-sama di satu tempat. Moomoo memberikan akses percuma kepada kursus pelaburan, bahan pendidikan, dan acara interaktif yang mana-mana pelabur, pada sebarang tahap, boleh memperoleh manfaat. Pengguna boleh menyertai perbincangan forum, topik trending, dan seminar untuk memperbaiki pengetahuan dan pandangan pelaburan mereka.

Aplikasi moomoo ditawarkan oleh Moomoo Technologies Inc. (“MTI”) syarikat yang berpangkalan di Palo Alto, California. Aplikasi digunakan secara global di negara-negara termasuk AS, Singapura, Australia, Jepun, Malaysia dan Kanada. MTI bukan broker-dealer dan tidak memberikan nasihat atau cadangan pelaburan. Di AS, produk dan perkhidmatan sekuriti ditawarkan oleh Moomoo Financial Inc. (“MFI”), broker-dealer berdaftar SEC dan ahli FINRA/SIPC. MTI dan MFI adalah anak syarikat tidak langsung sepenuhnya Futu Holdings Limited (Nasdaq: ). FUTU telah memenangi pelbagai anugerah antarabangsa, seperti Fortune’s 100 Syarikat Pertumbuhan Terpantas pada 2022. Moomoo bukan sahaja platform pelaburan anda. Ia adalah perjalanan pelaburan anda.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web rasmi moomoo di atau anda bebas menghubungi: .

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)