Moomoo Menang Hadiah Terbaik Perisian Perdagangan Harian di Majlis Anugerah Global Fintech Benzinga

(SeaPRwire) –   Moomoo Diiktiraf untuk Tahun Ketiga Berturut-turut di Anugerah Global Fintech Benzinga

NEW YORK, Nov. 14, 2023 — Aplikasi intuitif moomoo, hari ini mengumumkan ia telah memenangi anugerah Perisian Perdagangan Harian Terbaik di Majlis Anugerah Global FinTech Benzinga 2023. Untuk tahun ketiga berturut-turut, moomoo dinamakan sebagai finalis Anugerah Fintech Benzinga dalam pelbagai kategori.


Tahun ini, moomoo dinominasikan dalam tujuh kategori: Aplikasi Broker Terbaik, Perisian Perdagangan Harian Terbaik, Platform Perdagangan Kertas Terbaik, Broker Terbaik untuk Perdagangan Opsi, Broker Terbaik untuk Perdagangan Harian, Perisian Terbaik untuk Perdagangan Swing, Broker Terbaik untuk Pelabur Canggih. Untuk menjadi pemenang akhir anugerah perisian perdagangan harian terbaik menekankan keupayaan moomoo memberdayakan pelabur dengan alat dan ciri unik yang penting.

“Kami gembira menang dan bersyukur kepada Benzinga dan hakim untuk mengiktiraf moomoo sekali lagi di Anugerah Global FinTech tahun ini,” kata Justin Zacks, Naib Presiden Strategi moomoo. “Senarai Pencipta Fintech Benzinga memaparkan penawaran unggul moomoo dalam pelaburan harian dan bagaimana kepimpinan teknologi dalam industri kewangan telah mengubah landskap pelabur runcit,” tambah Zacks.

Platform moomoo melayani pasaran pelabur harian yang pelbagai dan berkembang dengan menawarkan alat yang cekap dan kaya ciri seperti konsep saham, peta haba, dan kedudukan pergerakan harga saham untuk pra-pasaran, selepas waktu pejabat, dan dalam lingkungan 5 minit. Kami menyediakan antaramuka yang boleh disesuaikan, Data Aras 2, jumlah jual pendek harian, kepentingan pendek, dan rantaian pilihan sebenar masa nyata, membolehkan wawasan masa nyata yang penting untuk perdagangan harian yang bermaklumat. Pelabur boleh mendapat manfaat daripada pakej alat yang lengkap dengan lebih 60 indikator, 38 alat lukisan, dan penyaring saham yang membenarkan pelabur menyaring melalui lebih 100 indikator serta corak lilin.

Selain manfaat perdagangan saham dan pilihan tanpa yuran 0 komisen, bermula bulan ini sehingga Februari 2024, moomoo juga akan menafikan yuran eksklusif pertukaran untuk pada platformnya untuk menjadikan perdagangan pilihan indeks lebih inklusif kepada pelanggan moomoo aktif. Dengan cara ini, pengguna boleh memanfaatkan semua alat premium moomoo sambil menjimatkan yuran yang direka untuk mereka bentuk strategi pelaburan mereka.

Tentang moomoo

Moomoo ialah platform pelaburan dan perdagangan yang memberdayakan pelabur global dengan alat, data, dan wawasan pro-gred, mudah digunakan. Ia menyediakan pengguna dengan maklumat dan teknologi yang perlu untuk membuat keputusan pelaburan yang lebih bermaklumat. Pelabur mempunyai akses kepada alat graf yang maju, analisis teknikal, dan data mendalam. Moomoo berkembang bersama penggunanya, membudayakan komuniti di mana pelabur berkongsi, belajar, dan berkembang bersama-sama di satu tempat. Moomoo menyediakan akses percuma kepada kursus pelaburan, bahan pendidikan, dan acara interaktif yang mana-mana pelabur, pada sebarang tahap, boleh mendapat manfaat daripadanya. Pengguna boleh sertai perbincangan forum, topik trending, dan seminar untuk memperbaiki pengetahuan dan wawasan pelaburan mereka.

Aplikasi moomoo ditawarkan oleh Moomoo Technologies Inc. (“MTI”) iaitu sebuah syarikat yang berpangkalan di Palo Alto, California. Aplikasi ini digunakan secara global di negara-negara termasuk AS, Singapura, Australia, Jepun, Malaysia dan Kanada. MTI bukanlah broker-dealer dan tidak menyediakan nasihat atau cadangan pelaburan. Di AS, produk dan perkhidmatan sekuriti ditawarkan oleh Moomoo Financial Inc. (“MFI”), broker-dealer berdaftar SEC dan ahli FINRA/SIPC. MTI dan MFI adalah anak syarikat tidak langsung sepenuhnya milik Futu Holdings Limited (Nasdaq: ). FUTU telah memenangi pelbagai anugerah antarabangsa seperti Syarikat Pertumbuhan Paling Pesat Fortune 100 tahun 2022. Moomoo bukan sahaja platform pelaburan anda. Ia adalah perjalanan pelaburan anda.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web rasmi moomoo di atau boleh menghubungi melalui emel: .

Tentang Anugerah Penyelidikan Teknologi Pelaburan Terbaik Benzinga

Anugerah Global Fintech Benzinga bertujuan untuk merayakan orang, penyelesaian, dan syarikat baru, kreatif, inovatif, dan luar biasa dalam industri Fintech. Ia membentuk kumpulan hakim berpengalaman (staf editorial Benzinga, pemimpin industri, dan penasihat dalam bidang) untuk menilai secara teliti semua calon. Hakim menilai calon berdasarkan pelbagai topik untuk menentukan siapa yang tersenarai dalam indeks Listmakers, termasuk: latar belakang syarikat, pencapaian, kejayaan, dan lain-lain. Pemohon dengan markah tertinggi dalam setiap kategori akan diiktiraf sebagai Zinger Muktamad dalam kategori masing-masing. Untuk senarai penuh finalis dan pemenang Benzinga 2023, sila lawati: Untuk maklumat lanjut mengenai anugerah dan proses pemilihan:  

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)