Moomoo Menyala Nasdaq Menara di Kota New York Times Square, Menerima Doa Terbaik dari Rakan Kongsi dan Kolaborator

(SeaPRwire) –   PALO ALTO, California., 14 November 2023 — Pada 29 Oktober, iklan terbaru moomoo telah menghiasi Menara Nasdaq di Times Square, New York, salah satu papan iklan yang paling kelihatan dan ikonik di New York.

Sejak moomoo memulakan perkhidmatannya di Silicon Valley, Amerika Syarikat pada tahun 2018, ia secara rasmi melancarkan perkhidmatannya di Singapura, Australia, Jepun, Kanada dan lebih banyak pasaran. Moomoo dan syarikat saudaranya secara kolektif telah mengumpulkan lebih 20 juta pengguna global.

Untuk menyediakan perkhidmatan terbaik kepada pelabur global, moomoo bekerjasama dengan pertukaran-pertukaran utama di seluruh dunia. Pada 29 Oktober, tiga rakan kongsi moomoo yang terkenal, New York Stock Exchange (NYSE), Nasdaq, CBOE Global Markets (CBOE), telah menghantar mesej video untuk mengucapkan tahniah kejayaan moomoo di masa hadapan.

“Kami gembira menyaksikan pertumbuhan global anda dan kami menantikan untuk bekerjasama dengan anda selama bertahun-tahun akan datang.”

Ade Cordell, Presiden APAC untuk CBOE

“Kerjasama kami membolehkan pelabur membuat keputusan pelaburan berdasarkan maklumat yang lengkap. Kami gembira menjadi sebahagian daripada kejayaan dan pengembangan antarabangsa rakan kongsi kami. Kami menantikan untuk bekerjasama lebih rapat dengan moomoo pada tahun-tahun akan datang.”

Tomas Franczyk, Pengarah Urusan Nasdaq

“Bagi pihak pertukaran, kami mengucapkan terima kasih atas kerjasama berterusan untuk menghubungkan pelabur ke rumah pasaran modal dan pertukaran saham terbesar di dunia. Kami mengucapkan selamat kepada anda.”

Jessica Froats, Ketua Pengurusan Hubungan di NYSE

Sejak penubuhannya pada 2018, moomoo, dengan ciri-ciri termaju berasaskan teknologi, telah dipuji oleh ramai pengguna, rakan kongsi, dan kawan-kawan. Lima pakar kewangan popular dari YouTube, kebanyakannya mempunyai pengikut berangkaan enam digit, berkongsi pandangan mereka tentang ciri-ciri bintang moomoo – Peta Suhu, Pelacak Institusi, Laporan Pendapatan, Alat Pelancongan dan Data Semasa.

“Dengan Peta Suhu moomoo, anda boleh menukar parameter seperti pasaran, industri, perubahan harga, nilai pasaran, jangka masa, atau peralihan.”

YouTuber – TheDavidLinReport

“Dengan Pelacak Institusi moomoo*, anda tidak hanya menjejaki sekuriti tertentu. Anda menjejaki syarikat-syarikat yang mengkhususkan dalam perniagaan ini.”

YouTuber – StockMoe

“Laporan Pendapatan Moomoo’ adalah tiket belakang untuk drama pasaran saham. Ia seperti menonton rancangan kegemaran anda tetapi dengan taruhan dan tanda dollar sebenar.”

YouTuber – Viktoriya Media

“Alat Pelancongan Moomoo membenarkan anda menyesuaikan data anda seperti tidak pernah sebelum ini. Ia seperti mempunyai bufet maklumat perdagangan, dan anda memilih apa yang hendak anda letakkan di pinggan.”

Kenan Grace

“Dengan moomoo, anda dilengkapi dengan data semasa** yang dikemas kini setiap 0.3 saat. Ia hampir panas dari cetak. Jangan melepas peluang dalam pasaran dengan maklumat terperinci yang dikemas kini secara berterusan datang dari pelbagai pasaran.”

YouTuber – MoneyMakerAviLev

29 Oktober juga menandakan ulang tahun ke-11 syarikat induk moomoo melancarkan perkhidmatannya pada 2012 di Hong Kong. Sepanjang masa ini, syarikat telah berusaha untuk menjadikan pelaburan lebih mudah diakses dan bersifat komuniti. Masa depan, moomoo akan komited untuk menggerakkan inovasi teknologi untuk meningkatkan pengalaman dan ia terus membawa alat, data, dan maklumat profesional mudah digunakan kepada pelabur.

*Sila ambil perhatian, sebarang komposisi portfolio yang diberikan adalah tertangguh dengan ketara dan mungkin tidak lengkap. Ia tidak mungkin untuk meniru masa tepat atau pegangan sebenar portfolio institusi.

**Sila ambil perhatian, di Amerika Syarikat Data Tahap 2 boleh diakses untuk akaun Moomoo Financial Inc. dengan purata nilai akaun minimum 30 hari sebanyak $100+. Syarat-syarat lain terpakai, untuk maklumat lanjut, lawati moomo.com/us/support/topic3_435. Ia tidak terpakai di Australia dan Malaysia. Bukan semua produk dan ciri yang dirujuk adalah semestinya terpakai di semua rantau. Untuk butiran, sila lawati laman web rasmi moomoo untuk rantau anda.

Tentang Moomoo

Moomoo merupakan platform pelaburan dan perdagangan yang memberdayakan pelabur global dengan alat, data, dan maklumat mudah digunakan dan profesional. Ia memberikan pengguna dengan maklumat dan teknologi yang perlu untuk membuat keputusan pelaburan berdasarkan. Pelabur mempunyai akses kepada alat pelancongan termaju, analisis teknikal, dan Data mendalam. Moomoo tumbuh bersama penggunanya, membudayakan komuniti di mana pelabur berkongsi, belajar, dan berkembang bersama-sama di satu tempat. Moomoo menyediakan akses percuma kepada kursus pelaburan, bahan pendidikan, dan acara interaktif yang mana-mana pelabur, pada sebarang tahap, boleh mendapat manfaat. Pengguna boleh sertai perbincangan forum, topik trending, dan seminar untuk memperbaiki pengetahuan dan wawasan pelaburan mereka.

Moomoo ditubuhkan di Silicon Valley, California, dan beroperasi secara global di negara-negara termasuk Singapura, Australia, Jepun, Malaysia dan Kanada. Syarikat induk Moomoo disenaraikan di Pasaran Saham Nasdaq. Ia merupakan kolaborator strategik global dengan New York Stock Exchange dan telah memenangi pelbagai anugerah antarabangsa. Moomoo bukan sahaja platform pelaburan anda. Ia merupakan perjalanan pelaburan anda.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web rasmi moomoo di atau hubungi kami melalui email: .

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)