MUSIM PERCUTIAN DI SAMARITAINE PARIS

(SeaPRwire) –

SAMARITAINE PARIS JUBILE

NOV 8, 2023JAN 9, 2024

PARIS, Nov. 13, 2023Untuk musim perayaan, Samaritaine diubah menjadi istana manis! Dari 8 November hingga 9 Januari, kedai runcit ini merayakan perayaan itu sendiri dan seni hidup Perancis, di mana kenikmatan memerintah.

Untuk melihat Pelancaran Berita Multimedia, sila klik: 
https://www.multivu.com/players/uk/9219851-holiday-season-samaritaine-paris/

Samaritaine menawarkan rasa Krismas dengan pemilihan warna menggoda dan bentuk mewah, aksesori menggiurkan berukuran XXS hingga XXL dengan pelbagai kesan licin, berkilau dan manis. Warna jeruk, biru tengah malam dan delima menghiasi paparan tingkap, di mana kemurahan berbentuk pokok Krismas berukuran pelbagai dan bahan berkilau. Bersiap untuk perayaan luar biasa, dengan bola bermuka dan kerumunan menari!

Chera pada kuih? Samaritaine telah bekerjasama dengan Warner Bros. untuk pelancaran filem menarik, menakjubkan dan manisnya Wonka. Tidak dapat ditolak!

Samaritaine memberi kebebasan penuh kepada artis Gab Bois dan kecerdikannya yang tajam. Artis ini mengubah makanan ke dalam perhiasan, aksesori kecantikan dengan cara luar biasa dan menukar makanan manis ke dalam objek harian. Foto, aksesori unik dan gula-gula dipamerkan di kedai runcit bersama-sama dengan lampu gula-gula berukuran besar yang dibuat khas untuk Samaritaine.

Untuk merayakan seni makan malam berlilin, Samaritaine menjemput Mathieu Lustrerie. Ahli cahaya menjelajahi 600 tahun sejarah Perancis yang paling penting dengan pemilihan luar biasa 23 lampu gantung, termasuk salah satu karya terkenal: pembinaan semula dari Aula Cermin di Versailles, sebahagian daripada koleksi diraja.

Artis pelbagai disiplin Thomas Liu Le Lann membina naratif visual yang memainkan skala dan bahan, dan mempersoalkan apa yang dimaksudkan menjadi wira. Untuk Samaritaine, beliau telah mencipta koleksi lollipop gergasi dalam pameran yang menangkap perasaan mewah, kerinduan dan hasrat.

Pierre Hermé menjemput kita ke lawatan berwarna-warni perasaan. Antara ciptaan untuk ditemui: batang berpakaian mewah, kalendar Advent dan “Adorables” kuih koko dengan perasa dari penjuru dunia. Untuk Epiphany, Pierre Hermé memperluaskan kerjasama dengan kedai runcit untuk menawarkan dua “galettes des rois” eksklusif dengan kacang dalam warna La Samaritaine. Rendez-vous gourmet yang tidak boleh dilepaskan.

Ambil gigitan besar daripada kehidupan, pesta baru sahaja bermula!

SAMARITAINE PARIS : 9 RUE DE LA MONNAIE – PARIS 1er, FRANCE

Dapatkan semua berita terkini di laman web Samaritaine

Hubungi:
presse.samaritaine@dfs.com

 

HOLIDAY SEASON AT SAMARITAINE PARIS

HOLIDAY SEASON AT SAMARITAINE PARIS

 

 

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)