MUSINSA Melancarkan Acara Mega FW ‘Jualan Raksasa’nya

  • Pelanggan boleh bertemu jenama fesyen terkini K dengan diskaun
  • Nama terkenal seperti ARCHIVE BOLD, GLOWNY, SATUR dan thisisneverthat tersenarai di kalangan 800 jenama yang menyertai

(SeaPRwire) –   SEOUL, Korea Selatan, Nov. 17, 2023 — MUSINSA, sebuah kedai e-dagang fesyen berpangkalan di Seoul, mengumumkan acara Black Friday mereka, ‘Jualan Raksasa’, berjalan dari 17 hingga 29 November(KST). 

Ditetapkan sebagai acara utama musim F/W, Jualan Raksasa menjemput pelanggan untuk pengalaman eksklusif, mendedahkan jenama fesyen K terkini dengan diskaun sehingga 90%. Nama terkenal seperti ARCHIVE BOLD, GLOWNY, musinsa standard, SATUR, thisisneverthat tersenarai di kalangan kira-kira 800 jenama, menawarkan pilihan 90 ribu produk.

Sepanjang acara, MUSINSA memperkenalkan pelbagai tawaran. ‘Hari Jenama’ menyajikan 24 jenama terpilih dengan harga diskaun, ‘Tawaran Khas’ memperkenalkan barangan terkini dengan harga eksklusif, dan ‘Undian’ menawarkan peluang untuk memenangi koleksi yang dicita-citakan seperti Maison Margiela x Gentle monster MMO dan Supreme Seoul Box Logo T-shirt 23FW. Selain itu, pelanggan boleh menikmati ‘Jualan Sisa Musim Panas’, dengan diskaun sehingga 50% untuk kegemaran musim lalu.

Pemimpin fesyen K seperti 999 Humanity, AMOMENTO, Arch The, INSILENCE, NUMBERING, POTTERY dan lebih banyak lagi menyertai Jualan Raksasa, berbeza dari norma. Selain itu, siri kandungan bertajuk ‘K-pop stars’ latest fashion, memperkenalkan barangan gaya artis K-pop, khas dibuat untuk peminat. 

MUSINSA juga menampilkan siri kandungan bertajuk ‘Apakah Jenis Raksasa Anda?,’ memperlihatkan individu berdedikasi terhadap kategori fesyen tertentu. Bekerjasama dengan influencer dan majalah fesyen di seluruh dunia, siri ini memberi peluang kepada pelanggan untuk menjelajahi kegemaran fesyen pemimpin gaya di seluruh dunia, dengan peluang untuk memperoleh barangan terpilih dengan harga khas. Untuk melengkapkan siri ini, acara SNS menanti pelanggan di laman Instagram global MUSINSA. 

Untuk maklumat lanjut, lawati MUSINSA global dan sertai tren fesyen K terkini dengan tawaran khas.

MUSINSA Kicks Off it’s Mega FW Event ‘Monster Sale’
MUSINSA Kicks Off it’s Mega FW Event ‘Monster Sale’

tentang MUSINSA
Ditubuhkan sebagai komuniti fesyen dalam talian pada tahun 2001, MUSINSA telah berkembang menjadi platform fesyen terkemuka di Korea Selatan, menampilkan lebih 1,000 jenama fesyen K di 13 negara di seluruh dunia. Berkomitmen untuk menyokong jenama fesyen kecil dan sederhana melalui pelbagai aktiviti pemasaran dan pelaburan, MUSINSA telah mencapai penilaian melebihi $2.5 bilion, memantapkan kedudukannya sebagai syarikat fesyen terkemuka. 

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)