“Naik Taraf Keseronokan Bersama”: Creality Meraikan Karnival Jenaama dan Pelancaran Produk Musim Luruh yang Berjaya di Jerman pada 2023

MUNICH, 18 Sept. 2023 — Creality, pemimpin global dalam penyelesaian percetakan 3D, dengan bangganya mengumumkan kesimpulan kejayaan karnival jenama 2023 dan pelancaran produk musim luruh, “Tingkatkan Keseronokan Bersama-sama,” yang diadakan di Allianz Arena berprestij, Jerman, stadium rumah FC Bayern Munich pada 14 September 2023. Acara ini menandakan tonggak penting bagi Creality, memperlihatkan komitmen berterusannya terhadap inovasi dan kreativiti dalam dunia percetakan 3D.

Rakan kongsi Creality, wakil media, influencer dan pengguna menghadiri "Tingkatkan Keseronokan Bersama-sama" di Allianz Arena ikonik, Jerman
Rakan kongsi Creality, wakil media, influencer dan pengguna menghadiri “Tingkatkan Keseronokan Bersama-sama” di Allianz Arena ikonik, Jerman

Kolaborasi Unik di Jantung Acara
Pemilihan Allianz Arena di Jerman sebagai tempat acara pelancaran produk ini berakar umbi dalam kerjasama pelesenan Creality dengan FC Bayern Munich. Kerjasama ini membolehkan Creality melaksanakan produk co-jenama FC Bayern, yang telah dilancarkan di acara ini. Creality adalah syarikat Cina pertama di dunia yang mempunyai kerjasama dengan kedua-dua FC Bayern dalam pelesenan dan FC Bayern Basketball dalam perkongsian. Apabila produk utama Creality, siri K1, menjadi pencetak 3D berlesen FC Bayern Munich di Eropah, Creality juga menjadi rakan kongsi rasmi FC Bayern Basketball di seluruh dunia. Percantuman sukan dan inovasi ini mewujudkan latar belakang yang mengilhamkan untuk acara ini. Butiran lanjut mengenai kerjasama ini boleh didapati di halaman ini.

Tema acara, “Tingkatkan Keseronokan Bersama-sama,” menggambarkan semangat hari itu dengan sempurna. Ia bukan sahaja tentang pelancaran produk baru; ia adalah tentang meraikan kreativiti, kolaborasi, dan ilham. Acara ini menarik hampir 100 orang hadirin, termasuk rakan kongsi Creality, wakil media, influencer, dan pengguna tegar, yang terlibat dalam perbincangan yang mesra dan berwawasan.

Sorotan Produk yang Dilancarkan
Semasa pelancaran yang dinantikan ini, Creality mendedahkan pelbagai produk baru: siri K1 (produk pencetak 3D berlesen FC Bayern), siri Ender-3 V3, CR-10 SE, CR-Scan Ferret Pro, Creality BASF ULTRA PLA, Nebula Pad + Nebula Camera, Creality Falcon Pro 10W dan Creality Space π Filament Dryer.

Siri K1 (produk pencetak 3D berlesen FC Bayern)
Creality dan FC Bayern Munich berkongsi basis pengguna yang sangat sejajar, serta komitmen bersama terhadap inovasi dan kelajuan. Pencetak bendera Creality, siri K1, mewakili intipati kerjasama ini. Sejak dilancarkan pada April 2023, siri K1 Creality telah mendapat pujian global atas ciri-ciri luar biasanya, termasuk kelajuan percetakan yang menakjubkan 600mm/s dan penyamarataan tilam sepenuhnya automatik.

Ender-3 V3
Ender-3 V3, tambahan terbaru kepada siri Ender Creality, menawarkan struktur CoreXZ, yang menawarkan komponen gerakan pantas, paksi Z yang tepat, dan kedua-dua paksi selari. Inovasi ini menghasilkan kelajuan cetakan yang menakjubkan sehingga 600mm/s. Dengan ciri-ciri utama seperti skrin sentuh kapasitif 4.3 inci dan Creality OS, ia pilihan yang ideal untuk pengguna rumah dan ladang percetakan 3D kos rendah.

Ender-3 V3 KE
Ender-3 V3 KE dilengkapi dengan Creality OS, memudahkan percetakan 3D dengan pemeriksaan diri pintar dan percetakan jauh. Mempunyai kelajuan percetakan maksimum 500mm/s, pemandu linear bola tepat, kipas penyejuk dua, dan fleksibiliti bahan, ia menawarkan kecekapan dan kualiti. Aksesori pilihan disediakan untuk meningkatkan keupayaannya.

Ender-3 V3 SE
Direka untuk pengguna semua peringkat, Ender-3 V3 SE menawarkan percetakan 3D yang mudah. Dengan reka bentuk padat, kestabilan paksi Z dua, penyamarataan tilam automatik, dan pemasangan yang dipermudahkan, ia memastikan pengalaman yang lancar. Dilengkapi dengan pengekstrud langsung, ia mengendalikan pelbagai bahan, menjadikannya serba boleh dan mampu milik hanya dengan harga $199.

CR-10 SE
Menyasarkan pengguna mahir, CR-10 SE unggul dalam mencapai lapisan pertama yang sempurna dengan CR Touch dan sensor tekanan. Ia menawarkan penyamarataan lapisan pertama automatik, percetakan kelajuan tinggi, dan keserasian filamen yang luas. Dengan kelajuan percetakan maksimum 600mm/s dan sokongan untuk percetakan suhu tinggi, ia sempurna untuk projek kreatif.

CR-Scan Ferret Pro
CR-Scan Ferret Pro adalah pengimbas 3D canggih dengan WiFi 6 kelajuan tinggi dan teknologi pengimejan 3D bingkai tunggal, dan mampu mengimbas permukaan gelap atau logam tanpa semburan. Teknologi optik canggih dan kamera warna 2MP-nya menangkap model 3D yang hidup dengan ketepatan imbasan sehingga 0.1mm. Dilengkapi dengan cip ASIC khusus pengimejan 3D, ia menawarkan julat tangkapan yang luas untuk keperluan imbasan serba boleh.

Creality BASF ULTRA PLA
Creality, bekerjasama dengan BASF, dengan bangganya memperkenalkan Creality BASF ULTRA PLA, filamen kelajuan tinggi yang direka bentuk untuk aliran dan kelajuan percetakan yang luar biasa. Filamen ini memberikan pengalaman percetakan 3D yang lebih lancar untuk pengguna, walaupun pada kelajuan yang lebih tinggi, tanpa menjejaskan kualiti permukaan.

Nebula Pad + Nebula Camera
Creality juga memperkenalkan Nebula Pad yang menggabungkan kamera HD, membawa prestasi pencetak 3D dan pengurusan pintar ke tahap baru. Modul ini membolehkan pengguna mencapai cetakan yang lebih cepat dan berkualiti tinggi dari mana-mana dengan mudah. Ia menyokong kolaborasi pelbagai peranti dan dilengkapi kamera definisi tinggi yang mampu memantau secara berterusan.

Creality Falcon Pro 10W
Pilihan pengukir sempurna untuk pemula, Falcon Pro 10W Creality menawarkan pemasangan mudah, fokus tepat, dan pilihan untuk bekerja secara luar talian. Ciri-ciri keselamatan termasuk suis had dan butang henti kecemasan. Dilengkapi dengan kamera untuk pemantauan jauh dan bantuan udara untuk hasil bersih, ia serba boleh. Serasi dengan perisian dan format fail popular, ia membuka potensi kreatif tanpa had untuk pengguna Mac dan Windows.

Creality Space π Filament Dryer
Creality Space π Filament Dryer menawarkan kawalan suhu boleh laras, pemantauan kelembapan masa nyata, dan pemasa kira detik untuk pengeringan yang tepat. Dengan pemanasan udara panas PTC dan sokongan untuk 11 jenis filamen, ia adalah penyelesaian penyimpanan ideal untuk filamen percetakan 3D anda.

Pelancaran barisan produk baru yang mengagumkan ini memperlihatkan komitmen Creality untuk menjadikan percetakan 3D lebih mudah diakses sambil kekal di barisan hadapan teknologi.

Perayaan Agung Kreativiti
“Tingkatkan Keseronokan Bersama-sama” mendorong sempadan percetakan 3D dengan kerjasama antara Creality dan FC Bayern yang menyatukan kreativiti, sukan, dan teknologi untuk masa depan yang lebih cerah. Acara ini bukan sahaja platform untuk mempamerkan produk terobosan tetapi juga peluang untuk peserta berkongsi minat dan idea mereka.

Seorang pengguna Creality yang menghadiri acara itu menyatakan kegembiraannya, “Sebagai peminat percetakan 3D dan bola sepak yang bersemangat, saya teruja menghadiri acara ini, yang menggabungkan dua minat saya dengan sempurna. Produk inovatif yang dilancarkan, seperti siri Ender-3 V3 dan Nebula Pad, membuat saya kagum dengan bagaimana percetakan 3D membentuk masa depan.”

Melihat ke hadapan, Pengasas Bersama Creality Danjun Ao menyatakan semangatnya untuk inovasi dan kolaborasi yang berterusan, “Kami komited untuk menjadikan percetakan 3D lebih mudah diakses dan menjadikan idea menjadi kenyataan melalui teknologi perintis dan kerjasama berterusan, yang telah digambarkan oleh acara ini dan pelbagai produk yang baru sahaja kami perkenalkan – termasuk Produk Berlesen FC Bayern. Kami berharap untuk meneruskan kerjasama ini dan menawarkan lebih banyak kemungkinan kepada peminat percetakan 3D dan sukan di seluruh dunia.”

Media Contact: <