Neoss® Group melancarkan NeoTellTM peranti baharu untuk mengukur kestabilan implan.

ZÜRICH, 14 Sept. 2023 — Awal tahun ini, Neoss Group, pelopor dalam penyelesaian implan gigi, mengumumkan perkongsian dengan Osstell AB, pemimpin global dalam pengukuran kestabilan implan dan pemantauan kemajuan osteointegrasi. Hari ini, kami dengan bangganya memperkenalkan hasil pertama kerjasama ini: NeoTell, peranti mampu milik, pantas dan tepat yang direka untuk mengukur kestabilan implan. NeoTell membekalkan klinikus dengan alat yang diperlukan untuk menilai kestabilan implan dengan cepat dan tepat, justeru meningkatkan hasil pesakit dan menyederhanakan aliran kerja digital.

 

“NeoTell akan menawarkan klinikus cara untuk bekerja dengan lebih cekap dan berkesan. Kerjasama kami dengan Osstell memastikan bahawa kami boleh menyediakan komuniti pergigian dengan penyelesaian komprehensif yang meningkatkan kebolehramalan dan kejayaan prosedur implan gigi. Kami percaya bahawa NeoTell akan menjadi alat yang tidak boleh dipisahkan untuk profesional pergigian.” – Dr. Robert Gottlander, Presiden dan CEO Kumpulan Neoss.

NeoTell memberi kuasa kepada profesional pergigian dengan peranti intuitif dan mesra pengguna yang memberikan keputusan objektif tanpa prosedur invasif. Dengan teknologi terbukti ini, klinikus boleh membuat keputusan rawatan dengan cepat dan penuh keyakinan.

Salah satu kelebihan utama NeoTell adalah keterjangkauannya, menjadikan teknologi RFA (Analisis Frekuensi Resonans) boleh diakses oleh pelbagai pengamal pergigian. Keterjangkauan ini memastikan lebih ramai klinikus dapat memanfaatkan kelebihan teknologi RFA. Pesakit juga boleh menjangkakan hasil yang lebih baik, kerana teknologi ini membolehkan penilaian dan perancangan rawatan yang lebih tepat, akhirnya membawa kepada keyakinan dan kepuasan yang lebih besar dalam prosedur implan gigi mereka.

Untuk ketahui lebih lanjut tentang NeoTell, sila layari https://neoss.com/neotell.

Mengenai Neoss®

Neoss ditubuhkan dengan visi untuk meningkatkan rawatan implan gigi untuk kedua-dua klinikus dan pesakit. Dengan kepakaran meluas kami dalam prosedur implan gigi, kami komited untuk membangunkan penyelesaian mesra pengguna dan berhemat kos yang meningkatkan kecekapan profesional pergigian dan menambah baik hasil pesakit. Produk dan penyelesaian kami direka, diteliti, dan dibangunkan di Gothenburg, Sweden – tempat kelahiran Osseointegration dan perintis terkenal, Profesor Per-Ingvar Brånemark. Anda boleh yakin bahawa tawaran kami disokong oleh penyelidikan saintifik dan keputusan klinikal jangka panjang, memberi anda dan pesakit anda ketenangan fikiran. Untuk ketahui lebih lanjut, layari https://neoss.com

Pengukuran kestabilan implan bermula dengan NeoTellTM

Pengukuran kestabilan implan bermula dengan NeoTellTM