Niko Moon Berterima Kasih Kepada Sony Music Nashville, Meninggalkan Untuk Menjadi Bebas

Entertainment18 SergeyNivens Niko Moon Gives Thanks To Sony Music Nashville, Departs To Go Independent

(SeaPRwire) –   NASHVILLE, Tenn., Nov. 21, 2023 – Penyanyi negara berbakat Niko Moon telah mengumumkan hari ini bahawa selepas 4 tahun yang cemerlang, beliau akan meninggalkan RCA Nashville/Sony Music Nashville untuk mengejar bakatnya sebagai Artis Bebas.

“Sony sentiasa dan akan sentiasa menjadi pasukan yang membantu melancarkan kerjaya dan perjalanan saya, dan saya bersyukur untuk itu. Randy [Goodman] dan pasukan telah memberi sokongan yang tidak berbelah bagi saya dan gaya muzik saya, tetapi dengan skop muzik yang berubah-ubah hari ini, saya mahu keupayaan yang tidak dapat dinafikan untuk membawa muzik saya ke mana-mana arah yang mungkin dan menghantarnya kepada peminat saya pada kadar yang lebih sesuai saya sebagai artis jelajah.”

Dengan kerjaya sebagai penyanyi/penulis lagu yang berpanjangan berdekad, Moon telah melihat dirinya mendapat lapan lagu nombor 1 dan lebih 40 runut utama label rakaman untuk artis seperti Morgan Wallen, Avicii, Dierks Bentley, Pitbull, Zac Brown Band, Rascal Flatts dan lain-lain. Selain itu, beliau baru-baru ini dinobatkan sebagai Penulis Lagu Negara Tahunan SESAC, dan semasa beliau berada di Sony Music Nashville, beliau telah mencapai pensijilan platinum tiga kali ganda pertamanya untuk single beliau, ‘Good Time’.

Dengan pandangan positif, penghargaan, dan muzik baru dalam perjalanan, Moon bersemangat untuk babak baru dalam kerjayanya bersama pasukan pengurusan semasa beliau di Make Wake Artists.

Chris Kappy, CNO (Ketua Pegawai Navigasi) Make Wake Artists, menyatakan, “Niko mempunyai pemahaman yang baik tentang siapa dirinya sebagai seorang artis dan pemberi persembahan. Peminat Niko sedang mengkonsumsi muzik dengan gila-gilaan dan mahukan lebih lagi dan kami rasa keupayaan dan fleksibiliti untuk mengeluarkan muzik yang mungkin di luar genre akan lebih mudah dilakukan sebagai artis bebas. Sony adalah keluarga dan sentiasa akan menjadi, dan kami sangat gembira bahawa ini dilakukan sebagai kawan. Kami semua menantikan apa yang akan diterima peminat ke hadapan!”

Untuk maklumat lanjut / pertanyaan media: Zack Teperman – ZTPR –

SUMBER ZTPR

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingapuraNow, SinchewBusiness, AsiaEase; Thailand: THNewson, ThaiLandLatest; Indonesia: IndonesiaFolk, IndoNewswire; Philippines: EventPH, PHNewLook, PHNotes; Malaysia: BeritaPagi, SEANewswire; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: TaipeiCool, TWZip; Germany: NachMedia, dePresseNow)