Nilai Dana Perlindungan Bitget Mencapai Lebih Dari $464 Juta pada Mei 2024

31 2 Bitget Protection Fund Valuation Peaks Over $464M in May 2024

(SeaPRwire) –   VICTORIA, Seychelles, 10 Jun 2024 — Bitget, bursa mata wang kripto terkemuka dan syarikat Web3, hari ini mengumumkan kemas kini untuk Mei 2024. Dengan nilai tertinggi pada $465 juta pada 20 Mei dan purata penilaian bulanan $425 juta, Bitget mengukuhkan komitmennya untuk memperkukuh keselamatan pengguna dan melindungi aset digitalnya.

Sejak penubuhannya pada Ogos 2022, Dana Perlindungan telah menjadi tonggak pendekatan Bitget yang berpusat pada pengguna, melambangkan dedikasi platform untuk menyediakan persekitaran perdagangan yang selamat. Dalam landskap yang tidak menentu, Dana Perlindungan bertindak sebagai jaring keselamatan terhadap ancaman berpotensi, memastikan aset pengguna Bitget tetap terlindung daripada kesulitan.

Sepanjang bulan Mei, didorong oleh trend pasaran dan penilaian BTC, Dana Perlindungan Bitget mengekalkan purata penilaian bulanan yang stabil sebanyak $425 juta, jauh melebihi komitmen syarikat sebanyak $300 juta yang dibuat pada Oktober 2022. Dalam bulan yang lalu, Dana Perlindungan mengekalkan pegangannya sebanyak 6,500 BTC yang disimpan dalam tiga dompet berasingan, dengan semua alamat dipaparkan secara umum untuk ketelusan.

Status Penilaian Dana Perlindungan Bitget pada Mei 2024:
Nilai tertinggi: $ 465 juta (20 Mei)
Nilai terendah: $ 378 juta (1 Mei)
Nilai purata: $ 425 juta

Menggunakan model rizab insurans sendiri, Dana Perlindungan Bitget beroperasi secara bebas, membolehkan tindak balas yang pantas dan adaptif terhadap cabaran yang timbul. Bebas daripada kebergantungan luaran, dana ini boleh dengan pantas mengalihkan sumber untuk mengurangkan risiko dan melindungi aset pengguna semasa keadaan pasaran yang tidak menentu atau peristiwa yang tidak dijangka.

Gracy Chen, Ketua Pegawai Eksekutif Bitget, berkata, “Di Bitget, keselamatan adalah keutamaan kami. Dana Perlindungan adalah bukti komitmen kami untuk melindungi aset digital pengguna kami. Dengan mengekalkan dana perlindungan yang terkemuka dalam industri yang memastikan ia dinilai melebihi $300 juta dan menegaskan untuk membuat alamat dompet awam, kami memberikan pengguna kami ketenangan minda dan keselamatan di semua keadaan pasaran. Kami tetap komited kepada ketelusan dan keselamatan, memastikan platform kami kekal sebagai pemimpin yang dipercayai dalam industri bursa mata wang kripto.”

Selain prestasi Dana Perlindungan yang kukuh, Bitget menegakkan standard ketelusannya dengan menyediakan data Bukti Rizab yang boleh disahkan dan menawarkan pengguna akses tanpa had kepada maklumat storan dana yang komprehensif, termasuk alamat dompet yang tersedia untuk umum. Dedikasi Bitget yang tidak henti-henti kepada ketelusan dan keselamatan mengukuhkan kedudukannya sebagai pemimpin yang dipercayai dalam industri bursa mata wang kripto.

Untuk menjejaki Bukti Rizab, sila lawati .

Tentang
Ditubuhkan pada tahun 2018, adalah syarikat dan Web3 terkemuka di dunia. Melayani lebih daripada 25 juta pengguna di 100+ negara dan wilayah, bursa Bitget komited untuk membantu pengguna berdagang dengan lebih pintar dengan ciri perdagangan salinan yang inovatif dan penyelesaian perdagangan lain. Dahulunya dikenali sebagai BitKeep,  adalah dompet kripto pelbagai rantai bertaraf dunia yang menawarkan pelbagai penyelesaian dan ciri Web3 yang komprehensif termasuk fungsi dompet, pertukaran, Pasar NFT, penyemak imbas DApp, dan banyak lagi. Bitget mengilhamkan individu untuk memeluk kripto melalui kerjasama dengan rakan kongsi yang boleh dipercayai, termasuk pemain bola sepak Argentina yang legenda Lionel Messi dan banyak lagi. 

Untuk maklumat lanjut, sila lawati:  |  |  |  | |

SUMBER Bitget

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.