NTT Docomo Ventures Telah Menyertai Pusingan Bantuan Malaikat Syarikat Web3 BLOCKSMITH&Co.

Entertainment07 REDPIXEL NTT Docomo Ventures Has Participated in The Angel Round of Web3 Company BLOCKSMITH&Co.

(SeaPRwire) –   TOKYO, Dec. 22, 2023NTT DOCOMO Ventures, Inc. (Head office: Minato-ku, Tokyo; CEO: Jun Yasumoto; hereinafter “NDV”) mengumumkan bahawa mereka akan melabur dalam BLOCKSMITH&Co. Head office: Minato-ku, Tokyo; CEO: Tetsuya Sanada; hereinafter “BLOCKSMITH”), syarikat web3 yang membangunkan permainan blockchain dan menyediakan perkhidmatan web3 yang lain, melalui dana yang dikendalikan oleh syarikat sebagai pelabur dalam pusingan malaikat (berterusan).

(Comment from NTT DOCOMO Ventures Director, Arima Kotake) ‘BLOCKSMITH's new QAQA service, which can be easily started even by those with no knowledge of Web3, allows users to aim for higher rankings and obtain rare and valuable NFTs by answering quizzes on hobbies and categories they are interested in. We believe that this is a very unique service, as playing a lot can make you popular in the community, which in turn motivates users.'

  • Mencari sinergi dengan Kumpulan NTT DOCOMO

Pada masa ini, perkhidmatan blockchain masih kurang kesedaran umum, yang menjadikan cabaran untuk mencapai dasar pengguna.

Dengan penyertaan NTT DOCOMO Ventures, BLOCKSMITH dan Kumpulan NTT DOCOMO akan mengeratkan kerjasama dan bekerja bersama untuk merealisasikan pengambilan masa web3 melalui realisasi sinergi antara kedua-dua syarikat.

BLOCKSMITH juga sedang bekerja pada pembangunan Dompet Web3 Pengenalan Muka Sendiri yang unik (paten sedang ditunggu), dan dengan bekerjasama dengan Kumpulan NTT DOCOMO, syarikat itu akan menggalakkan pembangunan dan pelaksanaan dompet web3 yang lebih mudah dan selamat serta keselamatan yang dipertingkatkan untuk permainan blockchain.

Maklumat lanjut:

Tentang BLOCKSMITH&Co.

Nama Syarikat: BLOCKSMITH&Co.
Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif: Tetsuya Sanada
Penubuhan: 1 April 2022
Modal: 14,999,950 JPY
Ibu pejabat: Roppongi Hills Mori Tower, 6-10-1 Roppongi, Minato-ku, Tokyo, 106-6122
Perniagaan: Pembangunan dan pengedaran produk seperti teknologi blockchain dan aset kripto menggunakan NFTs
URL:

【MEDIA SOSIAL】

  • Linkedin:
  • Twitter:

【Hubungi】

Hubungi BLOCKSMITH&Co.

SUMBER BLOCKSMITH&Co.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.