Nuvilab Mendedahkan Masa Depan Kesihatan Digital dengan Teknologi Pengenalpastian Makanan AI pada CES 2024

(SeaPRwire) –   SEOUL, South Korea, Nov. 16, 2023 — Nuvilab, sebuah syarikat yang menyediakan analisis sisa makanan dan wawasan nutrisi melalui AI Food Scanner mereka akan kembali ke CES 2024, yang dihoskan oleh Persatuan Teknologi Pengguna (CTA) pada 9-12 Januari 2024.

Experience the future of Food AI with Nuvilab at CES 2024
Experience the future of Food AI with Nuvilab at CES 2024

Membina atas idea mereka dari CES 2023, Nuvilab akan memperkenalkan penyelesaian Care Manager di acara tahun ini. Sistem inovatif ini menggunakan teknologi AI untuk menjejak diet dan membantu mengurus penyakit kronik seperti diabetes jenis 2.

Di CES 2024, Nuvilab juga akan mendedahkan AI Food Scanner 3.0 yang inovatifnya yang melampaui analisis makanan asas dengan mengintegrasikan pelbagai maklumat melalui Kitchen Manager dan Hall Manager mereka. Integrasi ini memberikan wawasan ke dalam pelbagai aspek seperti mengurus sisa makanan, memenuhi keutamaan makanan pengguna, menawarkan cadangan menu yang dioptimumkan, dan menyediakan penyelesaian penjagaan kesihatan nutrisi yang disesuaikan kepada pelanggan.

Menyelami jantung penyelesaian teknologi kesihatan digital melalui Teknologi Pengenalan Makanan AI yang menggunakan teknologi terkini dan dapatkan peluang untuk berhubung dengan Pasukan Nuvilab untuk maklumat lanjut.

Dapatkan pengalaman penyelesaian Nuvilab di booth #8753 untuk menghayati menjadi sebahagian daripada masa depan kesihatan dan kesejahteraan.

Untuk terus dikemaskini tentang perjalanan Nuvilab di CES dan menerima pandangan terbaru secara eksklusif, ikuti mereka di media sosial [@] dan lawati laman web mereka di [].

Untuk Pertanyaan Media dan RSVP: []

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)