NX USA Menyertai Breakbulk Americas 2023

(SeaPRwire) –   TOKYO, Nov. 20, 2023 — Nippon Express U.S.A., Inc. (di sini disebut “NX USA“), sebuah syarikat kumpulan NIPPON EXPRESS HOLDINGS, INC., telah mengambil bahagian dalam Breakbulk Americas 2023 di Houston, Texas, dari Selasa, 26 September, hingga Khamis, 28 September.

Logo:

Gambar: gerai NX USA’s

Breakbulk Americas adalah salah satu pameran perdagangan terbesar yang berkaitan dengan pengangkutan kargo pecah (kargo seperti barang panjang atau berat yang tidak boleh dimuatkan ke dalam kontena), dan tahun ini acara itu menarik kira-kira 280 syarikat yang terlibat dalam logistik dan 5,665 pengunjung.

NX USA mengambil bahagian dalam pameran perdagangan ini untuk kali pertama dengan tujuan meningkatkan kesedaran kumpulan NX dalam industri kargo pecah tempatan. Gerainya memperkenalkan perkhidmatan dan penawaran lain Kumpulan NX yang menggunakan rangkaian globalnya, dan kakitangannya yang berada di gerai itu bertukar pandangan secara aktif dengan pengunjung mengenai idea dan penyelesaian pengangkutan baru.

Kumpulan NX akan terus menyokong perkembangan perniagaan pelanggannya melalui rangkaian global dan pengetahuan logistik maju yang telah dikumpul.

Laman web Nippon Express:

Akaun LinkedIn rasmi Kumpulan Nippon Express:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingapuraNow, SinchewBusiness, AsiaEase; Thailand: THNewson, ThaiLandLatest; Indonesia: IndonesiaFolk, IndoNewswire; Philippines: EventPH, PHNewLook, PHNotes; Malaysia: BeritaPagi, SEANewswire; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: TaipeiCool, TWZip; Germany: NachMedia, dePresseNow)