Olga Donica, Ketua Inovasi & Penyelidikan Panjang Usia di Clinique La Prairie, Menganjurkan Kelas Master Eksklusif di Singapura

(SeaPRwire) –   SINGAPURA, 16 Nov. 2023Olga Donica, Ketua Inovasi dan Penyelidikan Panjang Usia di Clinique La Prairie, baru-baru ini telah mengendalikan siri bengkel kerja di Singapura, yang semakin menguatkan status Clinique La Prairie Holistic Health sebagai pemimpin dalam kesihatan holistik dan panjang usia.

Dengan dedikasinya untuk menyelami kepelikian kesihatan dan usahanya yang tidak kenal lelah untuk berinovasi, Olga dan pasukannya ahli Sains Kemasyarakatan di Clinique La Prairie telah mengkaji potensi perubatan tepat, nutrigenomik, epigenetik, metabolomik, dan pendekatan berindividu untuk meningkatkan kesihatan, kesejahteraan dan prestasi.

Olga Donica Conducting a Masterclass at Clinique La Prairie Holistic Health at 10 Bayfront Avenue, Marina Bay Sands, Hotel Tower 3, #01-15, Singapore 018956
Olga Donica Conducting a Masterclass at Clinique La Prairie Holistic Health at 10 Bayfront Avenue, Marina Bay Sands, Hotel Tower 3, #01-15, Singapore 018956

Berdasarkan 90 tahun penyelidikan dan amalan klinikal, Clinique La Prairie telah mengenal pasti lima pilar kesihatan holistik – Ketahanan, Neuromodulasi, Anti-Radang, Pemulihan, dan Panjang Usia Sel – dan menghubungkan sebatian bioaktif paling berkuasa dalam kompleks eksklusif mereka yang terkenal untuk suplemen panjang usia – Kesihatan Holistik.

Semasa lawatannya ke Singapura baru-baru ini, Olga berkongsi pengetahuannya yang luas mengenai topik seperti sains panjang usia, pendekatan pembersihan, kesihatan metabolik, dan terapi pemakanan maju kepada penonton yang berminat di butik utama Clinique La Prairie Holistic Health di Marina Bay Sands.

Siri bengkel kerja bertajuk “Penuaan Cepat Lawan Penuaan Lambat: Pendekatan Pemakanan Inovatif untuk Kesihatan dan Kesejahteraan” memberi peluang kepada peserta untuk menyelami dunia penuaan yang rumit, sambil memperoleh wawasan berharga mengenai perhubungan antara proses penuaan cepat dan lambat, membolehkan mereka mengawal panjang usia dan kesejahteraan mereka sendiri.

Clinique La Prairie Holistic Health’s Supplements
Clinique La Prairie Holistic Health’s Supplements

Bersempena dengan bengkel kerja, Clinique La Prairie Holistic Health juga memperkenalkan jangkauan produknya di Singapura, iaitu ‘Age-defy’, ‘Balance’, ‘Energy’ dan ‘Purity’. Dibangunkan menggunakan bahan semulajadi dan bahan aktif sains terbaik, empat penyelesaian ini adalah sebahagian daripada usaha Clinique La Prairie Holistic Health untuk memperkasakan kesihatan pada potensi penuh.

Komitmen Clinique La Prairie terhadap kesihatan dan alam sekitar jelas dalam pembangunan suplemen ini, yang bebas GMO, ramah vegan dan tidak mengandungi bahan tambahan buatan.

Butik utama Clinique La Prairie Holistic Health di Marina Bay Sands kini mempamerkan suplemen terkemuka ini, setiap satu disesuaikan untuk menangani aspek terapi khusus dengan spektrum sebatian bioaktif unik.

Untuk maklumat lanjut, lawati laman web rasmi di  atau lawati mereka di Butik Utama Clinique La Prairie Holistic Health, terletak di 10 Bayfront Avenue, Marina Bay Sands, Hotel Tower 3, #01-15, Singapura 018956.

Lawati laman web rasmi di bawah untuk maklumat kesihatan:

Facebook/Instagram: @RichLHealthcare
Nombor Khidmat Pelanggan WeChat, Nombor WhatsApp Khidmat Pelanggan: +65 85222107

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)