One-Stop Dental 3D Printing Solutions Provider akan Menunjukkan di GNYDM

(SeaPRwire) –

NEW YORK, Nov. 13, 2023 — Chamlion, sebuah pakar pergigian digital, telah menetapkan untuk mempamerkan penyelesaian reka bentuk-cetak-kilat dan pelbagai aplikasi pergigian di Persidangan Pergigian New York Raya (GNYDM) yang akan datang di New York.

one-stop dental solutions from design, 3d print, to polish applying for frameworks, c&b, malo bridges, etc.
one-stop dental solutions from design, 3d print, to polish applying for frameworks, c&b, malo bridges, etc.

Sebagai perintis model HaaS (Perkhidmatan Perkakasan sebagai Perkhidmatan) dalam bidang pencetakan 3D pergigian, Chamlion telah menyambungkan semua pencetak 3D di pelbagai negara untuk membina kilang awan teragih dengan keupayaan pembuatan pintar untuk menangani pelbagai aplikasi pergigian FDA yang cekap. Ini mengurangkan kos secara signifikan untuk pengguna akhir, membolehkan bengkel pergigian menikmati perkhidmatan pencetakan 3D maju dan cekap tanpa perlu membeli peralatan mahal.

Selain perkhidmatan pencetakan 3D, bengkel pergigian juga boleh memilih perkhidmatan reka bentuk, pemprosesan data, dan pasca pemprosesan secara serba lengkap, terutamanya pasukan reka bentuk yang terdiri daripada lebih 100 pakar boleh memproses puluhan ribu data serentak. Revolusi digital ini memberi manfaat kepada bengkel pergigian dengan kos rendah, membuatnya satu pembangunan menarik untuk industri pergigian.

Tahun ini, Chamlion akan membawa pelbagai aplikasi pergigian ke GNYDM termasuk C&B dicetak 3D, rangka, Jambatan Malo, produk Zirkonia dan penyelesaian aliginer baru-baru ini.

Mengenai Chamlion

Kini Chamlion beroperasi di 27 negara dan sedang menubuhkan lebih daripada 300 kilang awan untuk menyediakan perkhidmatan serba lengkap kepada ribuan bengkel pergigian. Kilang awan Chamlion kini boleh memproses data lebih daripada 100,000 mahkota gigi dan 10,000 rangka separa sehari.