oneZero memberi keutamaan pertumbuhan global dengan peranan eksekutif baru dan pembangunan perniagaan bersatu


(SeaPRwire) –   Pembekal teknologi broker terkemuka global ini telah membuat berita pada tahun 2023 dengan usaha Institusionalnya yang berkembang.

BOSTON, Nov. 14, 2023 — oneZero, pemimpin global dalam penyelesaian perdagangan aset pelbagai, kini memaksimumkan pertumbuhan dan meningkatkan perkhidmatan pelanggan dengan pasukan jualan dan kejayaan pelanggan sejagat yang disatukan. Pasukan institusi dan runcit oneZero akan disatukan di bawah Alex Neo, yang telah dinaikkan pangkat ke Ketua Pegawai Komersial, dan Lynnette Yeo, yang telah dilantik sebagai Pengarah Urusan Hubungan Global.

Lynnette Yeo, Pengarah Urusan Hubungan Global di oneZero

Lynnette Yeo, Pengarah Urusan Hubungan Global di oneZero

oneZero telah menjadi pembuat inovasi terkemuka dan pembekal teknologi perdagangan aset pelbagai yang boleh dipercayai sejak 2009, dengan pertumbuhan untuk melayani lebih 250 broker runcit yang teragih serantau, sebelum meluaskan pada tahun 2019 untuk menyediakan penyelesaian teknologi kepada pasaran institusi, menargetkan broker institusi, bank serantau, broker utama dan meja pelaksanaan di firma perdagangan ekuiti.

“Kami gembira produk institusi kami kini sedang dikerjakan dan digunakan oleh segmen pelanggan baharu dengan keperluan berkembang. Untuk memudahkan pertumbuhan lanjut, kami telah mengesahkan ruang ini dan peranan kami di dalamnya, dan kini boleh memberi fokus pasukan 170+ global oneZero merentasi pelbagai segmen pelanggan yang tersendiri. Alex telah menunjukkan kemahiran luar biasa untuk mendengar pelanggan dan melonggarkan penyelesaian yang benar-benar membantu mereka. Saya mempunyai keyakinan yang besar bahawa Alex akan memimpin pasukan ke era pertumbuhan baharu, dan Lynnette akan memastikan bahawa perkhidmatan pelanggan kekal sebagai pembeza utama bagi kami,” kata Andrew Ralich, CEO dan Pengasas Bersama oneZero.

Alex Neo, Ketua Pegawai Komersial, menambah: “Sumber tenaga kerja global oneZero adalah besar, termasuk bilangan profesional yang semakin meningkat dengan pengalaman pelbagai dari broker, bank, pertukaran dan broker utama. Pengetahuan industri mendalam ini, digabungkan dengan pasukan teknologi dan operasi yang cemerlang kami, bermakna kami memahami keperluan pelanggan dan sentiasa menyampaikan penyelesaian inovatif yang akan membantu mereka dan pelanggan mereka. Dengan penggabungan pasukan kami, kami akan dapat menggunakan kepakaran kami dengan luar biasa.”

Lynnette Yeo, Pengarah Urusan Hubungan Global, berkomen: “Kami melayani pelbagai segmen pelanggan yang semakin meningkat dan saya gembira dalam peranan baru saya saya akan dapat memastikan pasukan global kami yang kuat ditujukan kepada kejayaan semua pelanggan kami. Kami benar-benar bertindak sebagai rakan kongsi kepada pelanggan kami, menawarkan sokongan pelanggan 24/7 melalui operasi mengikut matahari.”

Alex Neo telah bersama oneZero selama enam tahun, baru-baru ini sebagai EVP Produk Runcit dan Strategi. Sebelum menyertai oneZero, Alex memegang peranan di Rubix FX, Velocity Trade, Gleneagle Securities, Global Prime dan Citi. Alex memegang Ijazah Ekonomi dari University of Sydney.

Lynnette Yeo telah menjadi Pengurus Hubungan Serantau di oneZero sejak 2018. Lynnette telah bekerja dengan broker sepanjang kerjayanya, dan mempunyai pengetahuan mendalam tentang pengurusan risiko, likuiditi dan penyelesaian. Sebelum menyertai oneZero, Lynnette memegang peranan di Blackwell Global dan GFI Group. Lynnette memegang Ijazah Sarjana Muda dalam Perniagaan dan Ekonomi Pengurusan dari Universiti RMIT.

Alex Neo dan Lynnette Yeo akan hadir di Finance Magnates London Summit akan datang pada 20-22 November di Stand 52. CEO dan Pengasas Bersama oneZero Andrew Ralich akan berucap di panel Agenda Pemimpin.

Mengenai oneZero

oneZero telah menjadi pembuat inovasi terkemuka dalam teknologi perdagangan kelas aset pelbagai sejak 2009. Perisian berkuasa direka untuk menyediakan prestasi pintar menggabungkan Hub, Ekosistem dan Sumber Data oneZero dalam penyelesaian cemerlang untuk pelaksanaan, pengedaran dan analisis boleh tindakan. oneZero menyediakan sambungan dan infrastruktur yang mantap dan skala serta akses pasaran, untuk memberdayakan bank, broker dan pelabur untuk bersaing dengan berkesan di pasaran kewangan melalui penyelesaian neutral likuiditi dan patuh secara global. oneZero disahkan mengikut piawaian sistem pengurusan keselamatan maklumat ISO 27001, dan menyediakan sokongan pembangunan dan operasi 24/7 di Asia, Australia, Eropah dan Amerika Utara. Pada Ogos 2023, oneZero disenaraikan dalam senarai Inc. 5000 syarikat persendirian berkembang pesat Amerika untuk tahun kedua berturut-turut.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Talia Geberovich
Ketua Pemasaran dan Komunikasi

Alex Neo, Ketua Pegawai Komersial di oneZero

Alex Neo, Ketua Pegawai Komersial di oneZero

 

Gambar –
Gambar –
Logo –  

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)