Oprah Winfrey Dicalonkan untuk ‘Tantangan Duit Semen Penny’ untuk Haiwan Peliharaan, Video Kanak-kanak Berbilang Budaya Berteriak ‘Oprah’ Bersama Muncul di Times Square New York

(SeaPRwire) –   Dijangka Akan Membawa kepada Kempen untuk Pembaharuan Undang-Undang Berkaitan Haiwan Peliharaan

NEW YORK, 13 November 2023 — Memegang anjing dan kucing, kanak-kanak merayu Oprah Winfrey, berkata, ‘Oprah, sila sertai kami.’

 

Video ini muncul di Times Square New York pada 11 November, di mana kanak-kanak menyampaikan mesej kepada Oprah Winfrey, telah menjadi fenomena. Kanak-kanak meminta agar anjing Oprah Winfrey menyertai perkhidmatan rangkaian sosial (SNS) eksklusif haiwan peliharaan XOOX aplikasi, dilancarkan pada 11 November, berdasarkan cabaran kandungan bentuk pendek.

XOOX mengendalikan sistem di mana 1 sen disumbangkan kepada Yayasan XOOX semasa pendaftaran aplikasi. Yayasan berhasrat menggunakan dana-dana ini untuk kempen global menyokong pembaharuan undang-undang berkaitan haiwan peliharaan yang seragam. Pengerusi Yayasan XOOX Keith Kim berkata, “Undang-undang berbeza dari negara ke negara kerana perbezaan dalam kaum, agama, politik dan budaya, tetapi saya percaya bahawa undang-undang untuk perlindungan haiwan teman boleh diseragamkan di seluruh dunia.” Beliau menambah, “Memandangkan undang-undang perlindungan haiwan masih lemah di banyak negara, melalui kempen, saya berharap undang-undang yang lebih baik boleh dicipta.”

Oprah Winfrey terkenal dengan kasih sayang luar biasa terhadap anjingnya, sehingga mewasiatkan warisan yang besar untuk mereka. Sebagai hos rancangan bual bicara berpengaruh global, beliau sentiasa menggunakan suaranya untuk menyokong hak wanita dan orang Afrika Amerika. Kini, terdapat perhatian yang besar sama ada beliau akan menjawab hasrat tulus kanak-kanak untuk haiwan peliharaan mereka dengan menyertai aplikasi XOOX, dan siapa yang mungkin dinominasikan sebagai haiwan peliharaan berikutnya dalam cabaran haiwan peliharaan akan datang.

XOOX ialah aplikasi yang dikendalikan melalui akaun haiwan, bukan manusia. XOOX menyediakan perkhidmatan fungsi yang menganalisis corak di sekitar kelopak mata dan mata haiwan untuk mendaftar ID biometrik Pengesanan Muka mereka dan kemudian mengesahkan pengenalan mereka. Di XOOX, haiwan peliharaan boleh berkongsi kehidupan seharian mereka sebagai watak utama, berinteraksi dengan pengikut, dan menjadi pengaruh dengan menyertai cabaran. Selain aplikasi kandungan bentuk pendeknya, XOOX memperkenalkan aplikasi haiwan peliharaan khusus, termasuk muzik eksklusif haiwan peliharaan, kit diagnostik air kencing, dan permainan. Selain itu, mereka merancang untuk melancarkan aplikasi yang mengintegrasikan DNA haiwan peliharaan dan MBTI, berdasarkan pelancaran kit diagnostik air kencing haiwan peliharaan yang dibangunkan bekerjasama dengan Medical Cloud, syarikat analisis genetik global berdasarkan teknologi NGS.

Syarikat: XOOX LAB,INC
Alamat Laman Web:    

Nama Pegawai Hubungan: Kristen Kim
Alamat emel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)