Origin Agritech akan Menganjurkan Persidangan Panggilan Perniagaan Pada Selasa, 21 November Pada 8 Pagi ET

(SeaPRwire) –   BEIJING, Nov. 16, 2023 — Origin Agritech Ltd. (NASDAQ: SEED) (“Syarikat” atau “Origin”), syarikat teknologi pertanian terkemuka China, akan menganjurkan panggilan persidangan pada Selasa, 21 November, pada 8:00 AM ET (9:00 PM Waktu Beijing) dengan komuniti pelaburan untuk membincangkan keputusan kewangan Syarikat dan memberi kemaskini tentang kemajuan GMO, pengeluaran Jagung yang Diperkaya Nutrien (NEC) dan kemajuan bioteknologi. Panggilan persidangan akan diketuai oleh Dr. Gengchen Han, Pengerusi dan Ketua Pegawai Eksekutif Origin Agritech.

Pelabur boleh menghantar soalan bertulis sebelum 19 Novemberth melalui e-mel ke: .  

PANGGILAN PERSIDANGAN & WEBCAST AUDIO

Untuk mengakses panggilan melalui telefon, sila panggil 1-877-407-4018 (pelanggan antarabangsa sila panggil 1-201-689-8471) kira-kira 10 minit sebelum permulaan panggilan. Webcast audio langsung persidangan akan tersedia secara dalam talian di .

Webcast rakaman juga akan tersedia untuk tempoh terhad di pautan berikut: .

Mengenai Origin Agritech Limited

Origin Agritech Limited, diasaskan pada tahun 1997 dan beribu pejabat di Zhong-Guan-Cun (ZGC) Taman Sains Hidupan di Beijing, ialah syarikat teknologi pertanian terkemuka China. Dalam bioteknologi biji benih tanaman, jagung phytase Origin Agritech merupakan jagung rekabentuk genetik pertama untuk menerima Sijil Keselamatan Bio daripada Kementerian Pertanian China. Selama bertahun-tahun, Origin telah menubuhkan saluran bioteknologi benih yang kukuh termasuk produk dengan sifat tahan glifosat dan serangga perosak (Bt). Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web Syarikat di . Syarikat juga mengekalkan akaun Twitter untuk mengemaskini pelabur tentang perkembangan syarikat dan industri, yang adalah .

Kenyataan Prospektif

Komunikasi ini mengandungi “kenyataan prospektif” seperti yang ditakrifkan dalam undang-undang persekutuan Amerika Syarikat, termasuk Seksyen 27A Akta Sekuriti 1933 dan Seksyen 21E Akta Pertukaran Sekuriti 1934, seperti yang dipinda, dan seperti yang ditakrifkan dalam Akta Pembaharuan Tuntutan Sekuriti Persendirian AS 1995. Kenyataan prospektif membincangkan prestasi perniagaan dan kewangan yang dijangka dan keadaan kewangan masa depan, dan mengandungi perkataan seperti “mengharapkan”, “menjangka”, “bertujuan”, “merancang”, “mempercayai”, “mencari”, “akan”, “sasaran”, dan variasi perkataan dan ungkapan serupa. Kenyataan prospektif membincangkan perkara yang tidak pasti. Kenyataan prospektif bukan jaminan prestasi masa depan dan berdasarkan andaian dan jangkaan yang mungkin tidak direalisasikan. Ia berdasarkan jangkaan pengurusan terhadap Syarikat dan industri di mana Syarikat beroperasi tetapi melibatkan risiko dan ketidakpastian, banyak daripadanya di luar kawalan syarikat. Beberapa faktor penting yang boleh menyebabkan keputusan sebenar syarikat berbeza secara material daripada yang dibincangkan dalam kenyataan prospektif termasuk: kegagalan membangunkan dan memasarkan produk baharu dan menguruskan kitaran hayat produk dengan cekap; keupayaan untuk menangani penerimaan pasaran, peraturan dan dasar yang mempengaruhi produk kami; kegagalan mengurus isu keselamatan proses dan tanggungjawab produk dengan betul; perubahan undang-undang dan peraturan atau keadaan politik; keadaan ekonomi dan pasaran modal global, seperti inflasi, kadar faedah dan pertukaran mata wang; gangguan perniagaan atau bekalan; bencana semula jadi dan cuaca dan corak; keupayaan untuk melindungi dan menguatkuasakan hak harta intelek syarikat; dan pemisahan aset atau perniagaan yang tidak berprestasi atau bukan strategik. Syarikat tidak berkewajipan untuk secara awam menyemak atau mengemaskini sebarang kenyataan prospektif disebabkan oleh perkembangan masa depan, atau maklumat baharu atau sebaliknya, sekiranya keadaan berubah, kecuali sebagaimana diperlukan oleh undang-undang sekuriti dan lain-lain yang berkenaan. Walaupun Syarikat percaya bahawa jangkaan yang dinyatakan dalam kenyataan prospektif ini adalah munasabah, ia tidak dapat menjamin bahawa jangkaan tersebut akan menjadi kenyataan. Mereka digalakkan untuk mempertimbangkan faktor-faktor ini dengan teliti dalam menilai kenyataan prospektif yang diberikan dan dinasihatkan untuk tidak bergantung berlebihan pada kenyataan tersebut, yang layak dalam keseluruhan oleh amaran ini.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Origin Agritech Limited Hubungan:
Kate Lang (Mandarin/Inggeris)
Pengarah Hubungan Pelabur
Telefon: +86 186-1839-3368
E-mel:

Hubungan Pelabur Hubungan:
Matthew Abenante, IRC
Presiden
Strategic Investor Relations, LLC
Tel: 347-947-2093
E-mel:

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)