Osaic Menerima Kings Mill Wealth Advisors

Finance Megapixl2 Alexandersikov 1 Osaic Welcomes Kings Mill Wealth Advisors

(SeaPRwire) –   North Carolina dan Maryland-berasaskan Bapa dan Anak Perempuan Mengawal $280 Juta Bergabung Dengan Osaic.

PHOENIX, 21 Mac 2024 — Osaic, salah satu pembekal perkhidmatan pengurusan kekayaan terbesar di negara ini, menyambut Kings Mill Wealth Advisors, pasukan bapa-anak perempuan Marvin Rauchbach dari Chapel Hill, North Carolina, dan Leigh Ritcher dari Baltimore, Maryland, ke platform Osaic. Kings Mill membawa lebih daripada $280 juta dalam jumlah aset pelanggan ke Osaic.

(PRNewsfoto/Osaic, Inc.)

Dengan pengalaman bergabung lebih daripada 50 tahun, pasukan pelbagai generasi bergabung dengan Osaic untuk melancarkan Kings Mill Wealth Advisors. Encik Rauchbach dan Puan Ritcher memberikan perkhidmatan kepada pelbagai pelanggan, memberi nasihat mengenai perancangan persaraan dan harta, pengalokasian aset dan pengurusan portfolio, perancangan cukai, analisis aliran tunai dan derma amal.

“Platform Osaic dengan sokongan tangan pertama untuk perkhidmatan kelas teratas dan fleksibiliti untuk membangun perniagaan kami seperti yang kami lihat sesuai membuat platform mereka pilihan yang tepat untuk amalan bebas kami,” kata Encik Rauchbach. “Kami bangga membina kepercayaan dan hubungan jangka panjang dengan pelanggan kami dan jelas bahawa Osaic akan melakukan itu untuk pasukan kami. Kami mendapati rakan kongsi dalam Osaic yang memahami visi kami untuk membina firma yang akan memberikan perkhidmatan kepada generasi dan mempunyai sumber yang diperlukan kami untuk membina firma itu hari ini.”

Kristen Kimmell, Timbalan Presiden Eksekutif Pembangunan Perniagaan, Osaic, berkata, “Pendekatan Marvin dan Leigh terhadap pengurusan kekayaan berakar umbi dalam perkhidmatan dan hormat, membuat mereka tambahan sempurna untuk komuniti penasihat kami. Kami gembira mereka memilih Osaic sebagai rakan kongsi mereka supaya kami dapat membantu mereka membangun perniagaan di Timur Tengah dan Tenggara. Kami tidak sabar untuk menyokong kejayaan mereka untuk tahun-tahun akan datang.”

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Kings Mill Wealth Advisors, lawati laman web mereka di .

Mengenai Osaic

Osaic, Inc. (“Osaic”), syarikat portfolio Reverence Capital Partners, adalah salah satu pembekal perkhidmatan pengurusan kekayaan terbesar di negara ini, menyokong kira-kira 10,500 pakar kewangan. Misi kami adalah untuk menyokong peranan strategik yang boleh dimainkan oleh pakar kewangan dalam kehidupan pelanggan mereka. Membangkitkan semangat keusahawanan dan kemerdekaan, Osaic menjunjung tinggi nilai kekal pakar kewangan. Untuk maklumat lanjut lawati

Perkhidmatan sekuriti dan penasihat pelaburan ditawarkan melalui firma-firma: Osaic Wealth, Inc., Triad Advisors, LLC, dan Osaic Institutions, Inc., broker-dealer, penasihat pelaburan berdaftar dan ahli FINRA dan SIPC. Sekuriti ditawarkan melalui Securities America, Inc., American Portfolios Financial Services, Inc., dan Ladenburg Thalmann & Co., broker-dealer dan ahli FINRA dan SIPC. Perkhidmatan penasihat ditawarkan melalui Arbor Point Advisors, LLC, American Portfolios Advisors, Inc., Ladenburg Thalmann Asset Management, Inc., Securities America Advisors, Inc., dan Triad Hybrid Solutions, LLC, penasihat pelaburan berdaftar. Program penasihat yang ditawarkan oleh Osaic Wealth, Inc., Securities America Advisors, Inc., dan Triad Advisors, LLC., disokong oleh VISION2020 Wealth Management Corp., penasihat pelaburan bersekutu.

Perhubungan Media
Donald Cutler
Haven Tower Group

424 317 4864

SUMBER Osaic, Inc.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.