Outcrop Silver Hibahkan Pilihan

Mining 59 img 00060 OUTCROP SILVER GRANTS OPTIONS

(SeaPRwire) –   VANCOUVER, BC, 26 Mac 2024 Outcrop Silver & Gold Corporation (TSXV: OCG) (OTCQX: OCGSF) (DE: MRG) (“Outcrop Silver”) telah memberi 4,525,000 pilihan saham insentif kepada pekerja dan Pengarah pada harga pelaksanaan $0.16 tamat tempoh pada 26 Mac 2029.

Outcrop Silver & Gold Corporation Logo (CNW Group/Outcrop Silver & Gold Corporation)

Tentang Outcrop Silver

Outcrop Silver sedang meningkatkan deposit perak berkualiti tinggi Santa Ana dengan aktiviti penerokaan bertujuan meluaskan sumber mineral semasa. Santa Ana sedang ditingkatkan oleh pasukan profesional berpengalaman dan berdisiplin tinggi dengan dekad pengalaman di Colombia.

ATAS NAMA LEMBAGA PENGAWAS

Ian Harris
Ketua Pegawai Eksekutif
+1 604 294 9039

Kathy Li
Timbalan Presiden Hubungan Pelabur
+1 778 783 2818

Sama ada Bursa Saham Venture TSX menerima atau tidak pertanggungjawaban bagi kecukupan atau ketepatan pengeluaran ini.

Maklumat tertentu yang terkandung di sini merupakan “maklumat prospektif” di bawah undang-undang syer Kanada. Amnya, maklumat prospektif boleh dikenal pasti dengan penggunaan istilah prospektif seperti “berpotensi,” “kami percaya,” atau variasi kata-kata dan ungkapan sedemikian atau kenyataan bahawa tindakan, peristiwa atau keputusan tertentu “akan” berlaku. Kenyataan prospektif berdasarkan pendapat dan anggaran pengurusan pada tarikh kenyataan tersebut dibuat dan tertakluk kepada risiko yang diketahui dan tidak diketahui, ketidakpastian dan faktor-faktor lain yang mungkin menyebabkan keputusan sebenar, tahap aktiviti, prestasi atau pencapaian Outcrop berbeza secara material daripada yang dinyatakan atau disiratkan oleh kenyataan prospektif atau maklumat prospektif tersebut, termasuk: penerimaan semua kelulusan berkanun yang diperlukan, belanjawan modal dan kos lain, pembiayaan dan keperluan modal tambahan, penyelesaian kajian terperinci, keadaan ekonomi, pasaran dan perniagaan am, undang-undang baharu, ketidakpastian yang timbul daripada sebarang kelewatan atau perubahan rancangan yang berkemungkinan, ketidakpastian politik, dan keadaan pasaran sekuriti secara umum. Walaupun pengurusan Outcrop telah cuba mengenal pasti faktor-faktor penting yang boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada yang dinyatakan dalam kenyataan prospektif atau maklumat prospektif, terdapat faktor-faktor lain yang mungkin menyebabkan keputusan tidak seperti dijangka, dianggarkan atau dirancang. Tiada jaminan bahawa kenyataan tersebut akan tepat, memandangkan keputusan sebenar dan peristiwa masa depan mungkin berbeza secara material daripada yang dijangka dalam kenyataan tersebut.

SUMBER Outcrop Silver & Gold Corporation

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.