OverActive Media Mengumumkan Kemasukan ke Dalam Siri Kejohanan Overwatch

OverActive Media

(SeaPRwire) –   TORONTO, Feb. 7, 2024 – () (“OverActive” atau “Syarikat”) , sebuah syarikat esukan dan hiburan global terkemuka untuk generasi peminat hari ini mengumumkan penyertaannya hari ini dalam Overwatch Champions Series (OWCS). Pasukan akan beroperasi sebagai Toronto Defiant, pasukan yang disukai OverActive yang dilancarkan pada tahun 2019, untuk musim 2024.

OWCS mewakili bab baru dalam pertandingan Overwatch yang kompetitif, menawarkan struktur yang diperbaharui yang menjanjikan persaingan yang lebih hebat dan pengalaman penonton yang lebih menegangkan. OverActive Media bersemangat untuk menggamit format baru ini, yang sepadan dengan rancangan kami untuk melibatkan penonton global dalam permainan esukan teratas dunia.

OverActive Media mempunyai sejarah kaya dengan Overwatch League, telah menjadi sebahagian penting dalam perjalanannya sejak tahun 2019. Komitmen Syarikat terhadap komuniti Overwatch telah membangunkan rangkaian yang luas bagi peminat yang setia yang sokongan mereka telah menjadi batu asas ekosistem Overwatch. Pada tahun 2022 Overwatch 2 dilancarkan dengan ‘New Queen Street’, peta futuristik yang diilhamkan oleh salah satu jalan bersejarah Toronto, dan Sojourn, watak Kanada pertama dalam permainan. Toronto Defiant menjadi tuan rumah bersama Overwatch League Grand Finals 2023 di Mattamy Athletic Centre di Toronto dengan lebih 10,000 penonton hadir sepanjang minggu.

“Kami bersemangat untuk memasuki Overwatch Champions Series dan kami komited sepenuhnya untuk mempamerkan bakat pasukan kami kepada komuniti global. OWCS merupakan bukti sifat berubah esukan, dan kami bersedia untuk membuat tanda kami dalam bab baru ini,” kata Adam Adamou, Pengasas Bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, OverActive Media. “Sejarah kami dengan Overwatch League, ditambah dengan pemahaman mendalam kami tentang komuniti peminat kami, meletakkan kami dengan unik untuk menggamit peluang ini. Kami memasuki pertandingan ini dengan visi untuk memenangi kejuaraan dunia dan mengukuhkan warisan kami dalam dunia esukan.”

Senarai pemain Toronto Defiant untuk OWCS, yang akan diumumkan tidak lama lagi menjanjikan barisan yang kuat. Semua pemain pasukan dan kakitangan operasi akan berpangkalan di kemudahan esukan kelas dunia kami yang terletak di pusat bandar Toronto.

Untuk maklumat lanjut, dan untuk mengetahui perjalanan pasukan melalui OWCS, peminat dan penyokong digalakkan mengikuti saluran rasmi OverActive Media dan platform media sosial Toronto Defiant.

Nota Berkaitan Maklumat Prospektif

Kenyataan media ini mengandungi “kenyataan prospektif” dan “maklumat prospektif” mengenai OverActive Media dalam maksud undang-undang berkaitan, termasuk kenyataan mengenai rancangan, niat, kepercayaan dan jangkaan semasa OverActive Media berhubung aktiviti perniagaan dan prestasi operasi masa depan. Kenyataan prospektif sering dikenal pasti oleh perkataan seperti “mungkin”, “akan”, “boleh”, “harus”, “bertujuan”, “menjangka”, “percaya”, “menganggarkan” atau ungkapan serupa dan termasuk maklumat mengenai: (a) pasukan VALORANT yang dijangka OverActive Media; dan (b) jangkaan untuk faktor ekonomi, perniagaan dan/atau persaingan yang lain.

Pelabur diberi amaran bahawa kenyataan prospektif tidak berdasarkan fakta sejarah tetapi jangkaan pengurusan, anggaran atau ramalan mengenai keputusan atau peristiwa masa depan berdasarkan pendapat, anggapan dan anggaran pengurusan yang dianggap munasabah pada tarikh kenyataan dibuat. Walaupun OverActive Media percaya bahawa jangkaan yang terkandung dalam kenyataan prospektif tersebut adalah munasabah, kenyataan tersebut melibatkan risiko dan ketidakpastian, dan bergantung kepada faktor yang tidak dapat dipastikan sepenuhnya. Antara faktor utama yang boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada yang diramalkan termasuklah perubahan dalam keadaan ekonomi, perniagaan dan politik umum, termasuk perubahan dalam pasaran kewangan; perubahan dalam undang-undang dan peraturan tempatan dan asing yang terpakai; pematuhan terhadap peraturan kerajaan yang luas; risiko dan ketidakpastian yang berkaitan dengan pasaran asing; dan faktor risiko yang dinyatakan dalam penyata tahunan OverActive Media untuk tahun berakhir 31 Disember 2021.

Kenyataan prospektif ini mungkin terjejas oleh risiko dan ketidakpastian dalam perniagaan OverActive Media dan keadaan pasaran umum, termasuk COVID-19.

Sekiranya satu atau lebih risiko atau ketidakpastian tersebut menjadi kenyataan, atau sekiranya anggapan di sebalik kenyataan prospektif terbukti salah, keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang dirancang, dijangka, dipercayai, dianggarkan atau dijangka. Walaupun OverActive Media telah cuba mengenal pasti risiko, ketidakpastian dan faktor penting yang mungkin menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material, terdapat risiko dan ketidakpastian lain yang mungkin menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara ketara daripada yang diramalkan. OverActive Media tidak berniat, dan tidak menanggung sebarang obligasi untuk mengemaskini kenyataan prospektif kecuali sebagaimana diperlukan oleh undang-undang yang terpakai.

MENGENAI OVERACTIVE MEDIA

OverActive Media () beribu pejabat di Toronto, Ontario, dengan operasi di Madrid, Sepanyol dan Berlin, Jerman. Tugas OverActive adalah untuk membangunkan syarikat bersepadu global yang menyediakan produk sukan, media dan hiburan untuk generasi peminat hari ini dengan fokus kepada esukan, permainan video, penciptaan dan pengedaran kandungan, budaya, dan acara langsung dan dalam talian. OverActive memiliki francais pasukan dalam liga esukan profesional termasuk (i) Call of Duty League, beroperasi sebagai Toronto Ultra, dan (ii) Liga Juara-Juara Eropah League of Legends (“LEC”), beroperasi sebagai MAD Lions KOI, (iii) Overwatch Champions Series (OWCS) beroperasi sebagai Toronto Defiant. OverActive juga memimpin OAM Live, bahagian acara yang menghasilkan acara langsung dan dalam talian.

Sama ada TSXV atau Perkhidmatan Penyedia Peraturannya (seperti yang ditakrifkan dalam dasar-dasar TSXV) tidak menanggung tanggungjawab untuk kecukupan atau ketepatan pelepasan ini.

Penafian:

1) Penulis Artikel, atau ahli isi rumah atau keluarga penulis, tidak mempunyai sekuriti mana-mana syarikat yang disenaraikan dalam Artikel ini. Penulis menentukan syarikat mana yang akan dimasukkan dalam artikel ini berdasarkan penyelidikan dan pemahaman sektor.

2) Artikel ini dikeluarkan atas nama dan disponsori oleh OverActive Media Market. Jar Media Inc. telah atau dijangka menerima daripada Native Ads Inc., Agensi Pemasaran Digital Rekod OverActive Media seratus lima puluh tiga ribu lapan ratus USD untuk 30 hari (21 hari kerja).

3) Kenyataan dan pendapat yang dinyatakan adalah pendapat penulis dan bukan Market Jar Media Inc., pengarah atau pegawainya. Penulis bertanggungjawab sepenuhnya terhadap kesahihan kenyataan. Penulis tidak dibayar oleh Market Jar Media Inc. untuk Artikel ini. Market Jar Media Inc. tidak dibayar oleh penulis untuk menerbitkan atau menindaklanjuti Artikel ini. Market Jar tidak secara bebas mengesahkan atau menyiasat semua maklumat tersebut. Tiada pihak Market Jar atau mana-mana syarikat sekutunya yang menjamin ketepatan atau kesempurnaan maklumat tersebut. Maklumat yang diberikan di atas adalah untuk tujuan maklumat sahaja dan bukan pengesyoran untuk membeli atau menjual sekuriti. Market Jar Media Inc. memerlukan penulis sumbangan untuk mendedahkan sebarang pegangan saham dalam, atau hubungan ekonomi dengan, syarikat yang mereka tulis tentang. Market Jar Media Inc. bergantung kepada penulis untuk menyediakan maklumat ini dengan tepat dan Market Jar Media Inc. tidak mempunyai cara untuk mengesahkan ketepatannya.

4) Artikel ini tidak menggubal nasihat pelaburan. Semua pelaburan membawa risiko dan setiap pembaca digalakkan berunding dengan penasihat kewangan mereka.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.