PEMBELI KAD KREDIT ATAU DEBIT MASTERCARD UNIONBANK BOLEH MEMBELI TIKET AWAL UNTUK KONSERT SEVENTEEN TOUR ‘FOLLOW’ KE BULACAN

(SeaPRwire) –   PASIG, Philippines, Nov. 14, 2023 — Akan ada pra-jualan eksklusif untuk pemegang kad UnionBank Mastercard pada November 10 supaya pengguna boleh mendapat akses awal ke tiket SEVENTEEN TOUR ‘FOLLOW’ TO BULACAN.

SEVENTEEN TOUR 'FOLLOW' TO BULACAN
SEVENTEEN TOUR ‘FOLLOW’ TO BULACAN

Musim K-pop akan bermula dengan kuat pada tahun 2024 dengan konsert SEVENTEEN di Stadium Sukan Filipina pada Januari 13, 2024. Ini akan menjadi kali ketujuh SEVENTEEN melawat Filipina.

Pra-jualan eksklusif UnionBank akan diadakan pada November 10, 2023, dari 10PG hingga 11:59ML. Untuk menikmati pra-jualan UnionBank Mastercard pada November 10, log masuk ke , cari SEVENTEEN, dan masukkan enam (6) digit pertama kad anda sebagai kod promosi. Pra-jualan ini eksklusif untuk pemegang kad Kredit dan Debit UnionBank Mastercard. Pemegang kad dibenarkan membeli maksimum dua (2) tiket setiap ID. Untuk melihat mekanisme penuh, lawati

Tiket akan tersedia untuk umum pada November 11, 12PTG dan seterusnya. Untuk senarai harga dan peta kerusi konsert, semak saluran media sosial Live Nation Philippines (). Ikuti semua kemaskini dan sertai perbualan di media sosial menggunakan hashtag #SEVENTEEN #세븐틴 #SVT_TOUR_FOLLOW #FOLLOW dan #FOLLOW_TO_BULACAN. 

Terma dan Syarat terpakai: . Menurut Lesen Perdagangan Adil DTI No. FTEB-166525, siri tahun 2023.  

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)