PENASIHATAN MEDIA – Menteri Wilkinson dan MacKinnon Akan Mengadakan Sesi Soal Jawab Media Tentang Pekerjaan Yang Mampan

MEDIA ADVISORY - Ministers Wilkinson and MacKinnon to Hold a Media Availability on Sustainable Jobs

(SeaPRwire) –   OTTAWA, ONTARIO, 10 April 2024 – Menteri Tenaga dan Sumber Daya Alam, Yang Terhormat Jonathan Wilkinson, Pemimpin Pemerintah di House of Commons, Yang Terhormat Steven MacKinnon, dan para pemimpin dari gerakan buruh dan lingkungan akan mengadakan ketersediaan media di Bill C-50, Canadian Sustainable Jobs Act. Mereka akan bergabung dengan Menteri Tenaga Kerja dan Lansia, Yang Terhormat Seamus O’Regan Jr., dan Charlie Angus, Anggota Parlemen untuk Timmins –James Bay.

Tarikh: Khamis, 11 April 2024

Masa: 12:30 p.m. ET

Lokasi:
House of Commons of Canada
Lobi Blok Barat
3938 Wellington Street
Ottawa, Ontario K1A 0A6

Ikuti kami di 

SUMBER Sumber Daya Alam Kanada

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.