Penyanyi rakaman asal One Piece mendedahkan lagu tema pembukaan dan penutup baru secara langsung di Los Angeles

15 1 Original One Piece soundtrack singers unveil new opening and ending theme songs live in Los Angeles
  • Penyanyi asal tema pembukaan dan penutup asal One Piece kembali untuk tema baru
  • Senarai putar rasmi One Piece kini tersedia di Apple Music

(SeaPRwire) –   LOS ANGELES, Jan. 28, 2024 — Avex Pictures Inc. mengumumkan hari ini bahawa penyanyi popular siri anime One Piece Hiroshi Kitadani dan Maki Otsuki telah muncul di Bandai Card Games Fest 23-24 World Tour di Los Angeles untuk mempersembahkan enam lagu termasuk tema pembukaan dan penutup terbaru. Acara yang berlangsung pada 27 Januari dan 28 di Los Angeles Convention Center merupakan sebahagian daripada siri acara Bandai Card World Fest di sembilan lokasi di seluruh dunia yang menggabungkan tajuk Bandai Card Game.

Penyanyi Hiroshi Kitadani dan Maki Otsuki selepas persembahan mereka di Bandai Card Games Fest 23-24 World Tour di Los Angeles

Ketika peminat berkumpul, Otsuki muncul di pentas dengan pembukaan lagu “Memories”, tema penutup asal One Piece. Selepas persembahan tema pembukaan yang meriah, beliau menggalakkan para hadirin untuk menikmati persembahan dan menyusul dengan “Run! Run! Run!” dan “Dear Sunrise”, tema penutup kedua dan kedua puluh serta terbaru. Otsuki kemudiannya memanggil Kitadani ke pentas, yang berseru “Hai, Los Angeles! Hai, peminat One Piece!” Kitadani menutup persembahan dengan hebat dengan mempersembahkan “OVER THE TOP”, “UUUUUS!” dan “We Are!”, tema pembukaan kedua puluh dua, kedua puluh enam dan terkini, serta tema pembukaan pertama.

Tema pembukaan dan penutup baru, yang akan dikeluarkan oleh Avex Pictures pada 10 April, bersama lagu-lagu lain dari siri anime One Piece selama 25 tahun, kini tersedia di senarai putar rasmi One Piece di Apple Music.

Untuk senarai putar rasmi One Piece, lawati .

Untuk maklumat lanjut mengenai permainan kad One Piece, lawati:
Laman web:
X:
YouTube:

Mengenai Avex Pictures Inc.
Avex Pictures Inc. ialah syarikat hiburan yang berpusatkan “kandungan visual” seperti anime dan penerbitan aksi langsung. Mereka mengedar pelbagai kandungan di pasaran domestik dan antarabangsa termasuk muzik, persembahan langsung, acara, dan artis suara.

Mengenai Bandai Card Games Fest 23-24 World Tour
Bandai Card Games Fest 23-24 World Tour merupakan acara permainan kad skala besar pertama Bandai Co., Ltd. yang melawat sembilan rantau di seluruh dunia. Di setiap kawasan, kejohanan diadakan untuk tajuk terpilih. Los Angeles menampilkan kejohanan untuk menentukan juara Permainan Kad One Piece Amerika Utara, persembahan pentas dengan tetamu terkemuka, dan pameran serta eksibit berkaitan One Piece.

Mengenai One Piece
Ia adalah Zaman Keemasan Perang Salah. Laksamana Pirate Gol D. Roger telah mendapatkan segalanya. Kata-kata terakhirnya menghantar orang di seluruh dunia ke lautan. “Anda mahu hartaku? Anda boleh mendapatkannya! Saya tinggalkan segala yang saya kumpulkan bersama-sama di satu tempat.” Pirates di seluruh dunia berperang untuk kekayaan, kemasyhuran, dan kuasa harta karun yang ditinggalkan oleh Roger. Monkey D. Luffy muda kagumi para bajak laut ini. Walaupun tidak dapat berenang, kuasa Buah Syaitan memberinya kelenturan untuk meregangkan tubuhnya seperti getah. Dengan topi jerami yang diberikan oleh Shanks, ketua Shanks berambut merah, Luffy berlayar untuk menjadi raja bajak laut. Dari negara Wano, destinasi seterusnya adalah Egghead, Pulau Masa Depan.

©Eiichiro Oda/Shueisha, Toei Animation
One Piece, dan semua logo, nama watak dan persamaan yang boleh dibezakan adalah tanda dagangan Toei Animation Co., Ltd.

SUMBER Avex Pictures Inc.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.