Permainan Terbesar Dalam Bola Sepak Kolej di Skrin Besar di Regal

The Biggest Games in College Football are on the Big Screen at Regal

(SeaPRwire) –   KNOXVILLE, Tenn., Dec. 15, 2023 — Pada Jumaat, 15 Disember, tiket akan diletakkan untuk menonton perlawanan bola sepak kolej terbesar disiarkan langsung di skrin besar di Regal. Tiket untuk setiap perlawanan berharga $19.99 dengan pelanggan Regal Unlimited mendapat harga berkurangan $14.99.

Regal (PRNewsfoto/Regal)

Bermula dengan Goodyear Cotton Bowl Classic pada Jumaat, 29 Disember, enam perlawanan mangkuk akan tersedia di teater-teater Regal yang terlibat, termasuk Chick-fil-A Peach Bowl, Capital One Orange Bowl, Vrbo Fiesta Bowl, Rose Bowl Game Presented by Prudential dan Allstate Sugar Bowl. Regal akan menamatkan siri siaran langsung perlawanan bola sepak kolej mereka pada Isnin, 8 Januari, dengan College Football Playoff National Championship Presented by AT&T.

“Sama seperti stadium bola sepak kolej, pawagam menyediakan tempat untuk komuniti penyokong datang bersama dan sepenuhnya terlibat dengan tindakan di padang,” kata Stuart Crane, VP Filem di Regal. “Dari mula perlawanan sehingga lajur menarik terakhir, teater kami akan menyampaikan suasana perlawanan besar kepada penggemar bola sepak kolej di seluruh negara dengan keselesaan dan kemudahan hanya dijumpai di Regal.”

Perlawanan-perlawanan ini diedarkan oleh Theater Sports Network. Scott Daw, Presiden dan COO TSN berkata, “Kami percaya pawagam adalah medan baru yang hebat untuk acara sukan langsung dan gembira dengan persetujuan tanpa sebelumnya ini dengan Regal. Acara-acara ini akan meniru rasa pengalaman stadium bola sepak apabila penggemar berkumpul dan memenuhi teater untuk menonton perlawanan di skrin besar.”

Jadual Siaran Langsung Perlawanan Bola Sepak Kolej Regal*

Goodyear Cotton Bowl Classic

7 Ohio State vs. 9 Missouri

Jumaat, 29 Dis

8:00 mlm

Chick-fil-A Peach Bowl

10 Penn State vs. 11 Ole Miss

Sabtu, 30 Dis

12:00 tgh

Capital One Orange Bowl

5 Florida State vs. 6 Georgia

Sabtu. 30 Dis

4:00 ptg

Vrbo Fiesta Bowl

8 Oregon vs. 23 Liberty

Isnin, 1 Jan

1:00 ptg

Rose Bowl Game Presented by Prudential

1 Michigan vs. 4 Alabama

Isnin, 1 Jan

5:00 ptg

Allstate Sugar Bowl

2 Washington vs. 3 Texas

Isnin, 1 Jan

8:45 mlm

CFP National Championship Presented by AT&T

TBD vs. TBD

Isnin, 8 Jan

7:30 mlm

*Semua masa Timur

Jangan lepas peluang! Pada Jumaat, 15 Disember, dapatkan tiket anda untuk satu atau semua perlawanan terbesar bola sepak kolej ditayangkan di skrin besar di teater Regal berserta. Muat turun aplikasi mudah alih Regal atau lawati kami secara atas talian di untuk membeli tiket atau senarai teater yang menyertai.

Mengenai Regal:
Regal, anak syarikat Cineworld Group, mengendalikan salah satu litar pawagam yang terbesar dan paling bergeografi di Amerika Syarikat, terdiri daripada 5,808 skrin di 428 teater di 41 negeri bersama dengan Wilayah Columbia dan Guam pada 30 November 2023. Kami percaya saiz, jangkauan dan kualiti litar teater syarikat memberikan penontonnya pengalaman menonton filem yang selesa dan menyeronokkan. Kami komited untuk menjadi “Tempat Terbaik Untuk Menonton Filem!” Maklumat tambahan boleh didapati di laman web Regal: .

Mengenai Theater Sports Network:
Theater Sports Network bekerjasama dengan pemilik hak media dan pengendali pawagam untuk membawa acara sukan langsung kepada penonton global di skrin pawagam. Theater Sports Network beribu pejabat di Salt Lake City, Utah. Untuk maklumat lanjut lawati theatersportsnetwork.com atau .

Hubungan Media:
Richard M. Grover
Ketua Pemasaran, Regal
(865) 925-9539

SUMBER Regal

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.