Pertandingan untuk Nombor 1 Krismas bukanlah main-main

(SeaPRwire) –

LONDON, Nov. 13, 2023 Trickster, penyanyi dan usahawan dari Linz, Austria, melancarkan campuran yang dipertingkat dan bergoyang daripada klasik Krismas ‘Silent Night vs Santa Claus Is Coming To Town’ di bawah Trickster Recordings melalui Absolute pada 17 November 2023. Menghubungkan nostalgia dan kehangatan musim, ini adalah koktail Krismas yang anda tidak tahu yang anda perlukan: tanpa telur dadih. Trickster mahu membawa kegembiraan ke rumah semua orang!

Trickster


Trickster

Difilemkan di Pinewood Studios yang ikonik, rumah kepada James Bond, video untuk single ini direndam dalam gaya glamor musim sejuk 1940-an yang luar biasa, apabila beberapa penari terbaik di dunia menghidupkan semula tenaga Krismas yang menakjubkan gaya New Orleans di parti Krismas.  Dicipta oleh krew yang telah bekerja pada Lord of the Rings, Mission Impossible, Independence Day dan lebih banyak lagi, ini akan menjadi blockbuster Krismas yang akan menjadi sebahagian daripada filem Krismas penuh. Lagu Krismas Trickster dijangka menjadi runut bunyi terhebat untuk musim ini.

Lagu ini tiba sebelum filem John Woo dengan nama yang sama dan, walaupun kisah Trickster layak untuk filemnya sendiri, mari kita fokus kepada muzik untuk sekarang….

Dipersembahkan oleh Richard Flack [Joe Strummer, Florence and the Machine] dan Trickster sendiri, kegemaran musim ini telah digabungkan dengan licin di studio legendaris London Angel dan RAK, dan dicampur di Abbey Road. Penerbit Guy Chambers [Robbie Williams] juga merupakan sebahagian penting projek Trickster. Lagu mewah ‘Silent Night’ vs ‘Santa Claus Is Coming To Town’ menampilkan kumpulan vokal anugerah Grammy® The Swingles, big band, dan bahagian rentetan dan orkestra yang disusun dan diatur oleh Callum Au [Quincy Jones, Michael Bublé].

Mencipta merentasi Rock, Pop, Swing dan Electro, Trickster mengambil pendekatan pemuka jalan, semuanya mesti memecahkan tanah baru, segar, asli. Begitu juga, John Woo telah berkata tentang filemnya sendiri yang unik ‘Silent Night’, “Keseluruhan filem adalah tanpa dialog…. muzik sebaliknya bahasa”. Begitu juga muzik Trickster bercakap dari hati. ‘Silent Night vs Santa Claus Is Coming To Town’ mengikuti ‘Still Kicking’, yang mendapat liputan udara secara global.

Jadi tahun ini, nikmati Krismas Trickster: ia tentu tidak akan membosankan! Trickster juga gembira mengumumkan bahawa album sulungnya menyusul pada 2024. Pastikan Trickster ada dalam Senarai Krismas anda.

Pre-Save: https://slinky.to/SilentNightSantaClaus
Dengar Rasa Awal Single: https://youtu.be/BrzOIV-LGOI?si=_29irV6c6ZryPM5W

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)