PHOENIX Selesaikan Pengambilalihan Aset Operasi Runcit daripada Express Inc.

35 2 PHOENIX Closes Acquisition of Retail Operating Assets from Express Inc.

(SeaPRwire) –   NEW YORK, June 25, 2024 — PHOENIX, sebuah platform DTC yang baru dibentuk yang diketuai oleh WHP Global dengan kerjasama dengan sekutu Simon Property Group, Brookfield Properties, dan Centennial Real Estate, mengumumkan hari ini pengambilalihan yang berjaya terhadap sebahagian besar aset operasi runcit Express Inc.

Bonobos GuideShop

PHOENIX kini mengendalikan semua runcit dan e-dagang di Amerika Syarikat untuk Express dan Bonobos, yang merangkumi lebih daripada 450 kedai fizikal. Pengambilalihan ini bukan sahaja mengamankan legasi Express dan Bonobos, tetapi juga membuka jalan bagi pengembangan masa depan dalam sektor runcit.

Tentang PHOENIX
PHOENIX RETAIL LLC ditubuhkan pada tahun 2024 oleh WHP Global, sekutu Simon Property Group, Brookfield Properties, dan Centennial Real Estate untuk mengambil alih Express Retail Company dan mengendalikan perniagaan langsung kepada pengguna Express & Bonobos di Amerika Syarikat.

Express King of Prussia store

PHOENIX Logo PHOENIX Closes Acquisition of Retail Operating Assets from Express Inc.

Cision Lihat kandungan asal untuk memuat turun multimedia:

SUMBER WHP Global

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.