Platform pemprosesan pembayaran berasaskan awan Silverflow yang inovatif menaikkan pelaburan €15 Juta yang diketuai oleh Global Paytech Ventures

(SeaPRwire) –   AMSTERDAM, Nov. 16, 2023 — Silverflow, sebuah syarikat pemprosesan pembayaran teknologi terkini, telah menyekat pelaburan €15 Juta yang diketuai oleh pakar industri dan pakar bayaran di Global Paytech Ventures. Picus Capital, Coatue, Crane Venture Partners, Inkef, dan beberapa pelabur malaikat juga mengambil bahagian dengan penilaian jauh lebih tinggi daripada Siri A pada tahun 2021. Pelaburan itu akan digunakan untuk mempercepatkan rancangan ekspansi global agresif Silverflow. Pengumuman ini datang berikutan peluasan rasmi Silverflow ke pasaran AS dan APAC awal tahun ini, di mana syarikat itu dengan pantas mengesahkan kontrak pelanggan baru di wilayah-wilayah ini.

Mantan Ketua Eksekutif Eropah Mastercard dan Pengasas & Pengarah Urusan Global Paytech Ventures Javier Perez berkata: “Kami gembira untuk memimpin pusingan ini, menaikkan €15 Juta tunai. Silverflow menyediakan peluang unik untuk membolehkan pemain warisan dan baru mana-mana jenis untuk mempunyai akses untuk melaksanakan platform pemprosesan pembayaran terkini, selamat dan cekap untuk pengakuisisi, PSP, PayFacs, dan peniaga untuk membolehkan mereka melampaui pemain warisan sedia ada. Kami juga ingin mengucapkan terima kasih kepada rakan pelabur kami.”

Florian Reichert, Partner dan Pengarah Urusan Picus Capital: “Kami gembira untuk menyertai perjalanan Silverflow selepas mengikuti syarikat dengan rapat sejak pusingan benihnya. Pasukan itu telah membina penyelesaian terbaik dalam kelas yang mengganggu pasaran pemprosesan pembayaran dan kami yakin mereka akan terus membina pemimpin jelas dalam ruang ini. Kami jarang menerima maklum balas pelanggan dan pengesahan pakar yang begitu kuat yang menunjukkan visi produk inovatif mereka dan teknologi yang lebih unggul.”

Silverflow adalah jenis baru platform pemprosesan pembayaran yang direka untuk keperluan pembayaran hari ini dan sesuai untuk masa depan. Satu penyelesaian berasaskan awan dengan satu API ke rangkaian kad. Satu platform dengan satu sambungan. Silverflow mengganggu industri pembayaran dengan teknologi pemprosesan terkini dan inovatif.

Anne Willem de Vries berkata, “Pelanggan sering memberitahu kami ia terlalu baik untuk menjadi benar. Ia sukar untuk membayangkan bahawa selepas menggunakan teknologi yang sama selama 30-40 tahun Silverflow telah mengambil masa untuk membina sesuatu yang lebih baik yang menyelesaikan isu-isu kompleks ini untuk pelanggan kami.”

Apa yang seterusnya untuk Silverflow? Sejak memperoleh pegangan kukuh di Eropah dan Amerika Utara, Silverflow merancang untuk terus mengembangkan di wilayah-wilayah ini, sambil menyasarkan pasaran LATAM dan APAC.

Untuk maklumat lanjut mengenai Silverflow, lawati

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)