Popeyes® Berusaha Membetulkan dan Mengubah Internet Menjadi Penganut Sayap Tanpa Tulang Tepat Pada Masanya untuk Hari Ayam Goreng Nasional

(SeaPRwire) –   Popeyes menggunakan bot media sosial untuk menghantar kod promo kepada ribuan penentang Boneless di X untuk menebus 6 keping Boneless Wings percuma*

MIAMI, 2 Julai 2024 — Minggu lepas, Popeyes® meluaskan platform Wings mereka dengan menambah Boneless Wings kepada menu di seluruh negara.

Popeyes® Sets Out to Correct and Convert the Internet Into Boneless Wings Believers Just in Time for National Fried Chicken Day

Ketika jenama itu mendengar perbualan di media sosial, mereka mendapati tidak semua peminat Wing adalah Boneless Believers. Internet sering dipenuhi dengan skeptisisme dan perpecahan mengenai sama ada boneless wings adalah ahli keluarga wing. Malah, kira-kira 63,000 orang telah tweet rasa tidak sukanya terhadap boneless wings di internet. Komen mengenai topik ini sangat banyak, dengan kaki tangan makanan, influencer, atlet dan juga pelawak berkongsi pendirian mereka yang bersemangat tentang perkara ini. Jadi Popeyes secara rasmi menyertai perbualan dengan pendirian mereka: Boneless Wings adalah Wings dan sayap mereka akan menjadikan anda Boneless Believer.

Dengan Hari Ayam Goreng Nasional menjelang, Popeyes sedang dalam misi untuk mengubah penentang Boneless yang paling lantang sekalipun menjadi penganut. Dengan keyakinan bahawa satu gigitan Boneless Wings baru mereka sudah cukup untuk menaklukkan para skeptis, Popeyes mula berhubung dengan ribuan pengguna di X yang secara terbuka menyatakan kepercayaan anti-boneless wing mereka untuk menawarkan kod yang boleh ditebus di laman web dan aplikasi Popeyes untuk 6 keping Boneless Wings PERCUMA dengan setiap pembelian yang dibuat di laman web atau aplikasi Popeyes pada satu hari sahaja: 6 Julai, Hari Ayam Goreng Nasional.* Terdapat risiko jenama itu dihalau daripada platform media sosial kerana tindakan ini, tetapi Popeyes begitu yakin dengan Boneless Wings mereka sehingga mereka sanggup dihalau – malah pada Hari Ayam Goreng Nasional.

Popeyes juga tidak melupakan penganut setianya. Mereka yang telah menjadi Boneless Believer sejak awal (hormat kepada anda!) atau mereka yang hanya mahu sayap percuma diberi ganjaran atas semangat boneless mereka dengan tawaran untuk 6 keping Boneless Wings PERCUMA dengan pembelian $10**.

“Semasa merancang pelancaran Boneless Wings kami, kami mengamati ramai orang mempunyai pendapat yang cukup kuat tentang mereka – dan ramai mendakwa minda mereka tidak dapat diubah. Kami di sini untuk mencabar itu,” kata Jeff Klein, Presiden Popeyes Amerika Utara. “Boneless Wings kami mampu menaklukkan selera dan papan kekunci penentang Boneless yang paling degil sekalipun, dan untuk membuktikannya, kami memberi peluang kepada semua orang untuk mencubanya pada Hari Ayam Goreng Nasional ini.”

Untuk meraikan pelancaran minggu lepas, Popeyes menggaji pelakon, pelawak, penulis, penerbit, dan penentang Boneless yang terkenal, Jimmy O. Yang, yang terkenal dengan peranannya dalam Love Hard, Silicon Valley, Crazy Rich Asians, dan Space Force, dan akhirnya mengubahnya menjadi Boneless Believer. Jimmy sangat bersemangat dengan tawaran baharu yang lazat daripada jenama ini sehingga dia mendorong orang lain untuk mencubanya juga dalam kempen baharu ini.

Boneless Wings baharu Popeyes boleh didapati dalam enam perisa yang menggiurkan: Classic, Honey Lemon Pepper, Signature Hot, Honey BBQ, Sweet ‘N Spicy, Roasted Garlic Parmesan. Setiap boneless wing dibuat daripada dada ayam putih lembut, dibalut tangan, disalut tepung, dan digoreng hingga garing sempurna. Boneless Wings Popeyes dibuat dengan asas klasik mereka, dan sama ada anda lebih suka rasa yang ringan atau pedas, terdapat perisa sos untuk setiap selera.

Boneless Wings baharu boleh didapati sekarang di lokasi Popeyes yang menyertai di seluruh negara. Untuk maklumat lanjut mengenai Boneless Wings dan tawaran lain, sila lawati Popeyes.com.

*Pada 7/6/24 sahaja, ahli Popeyes Rewards mendapat 6pc Boneless Wings percuma dengan setiap pembelian (tidak termasuk cukai dan yuran) di restoran AS yang menyertai. Boleh ditebus di Popeyes.com atau aplikasi Popeyes sahaja. Sah untuk penghantaran Popeyes. Harga lebih tinggi untuk penghantaran. Syarat dan yuran penghantaran dikenakan. Lihat . Tidak sah untuk penghantaran pihak ketiga. Penebusan sekali sahaja. Tidak sah dengan sebarang tawaran, diskaun, atau kupon lain. Tidak boleh didapati di AK, HI, USVI, atau PR. Popeyes berhak untuk membatalkan, menangguhkan, dan/atau mengubah tawaran ini pada bila-bila masa dengan atau tanpa notis.

** Untuk tempoh masa yang terhad, ahli Popeyes Rewards mendapat 6pc Wings (Boneless) percuma dengan pembelian minimum $10 (tidak termasuk cukai dan yuran) di restoran AS yang menyertai. Boleh ditebus di Popeyes.com atau aplikasi Popeyes sahaja. Sah untuk penghantaran Popeyes. Harga lebih tinggi untuk penghantaran. Syarat dan yuran penghantaran dikenakan. Lihat popeyes.com/delivery-terms. Tidak sah untuk penghantaran pihak ketiga. Satu tawaran bagi setiap pesanan. Tidak sah dengan sebarang tawaran, diskaun, atau kupon lain. Tidak boleh didapati di AK, HI, USVI, atau PR. Tawaran sah 6/24/24-7/14/24. Popeyes berhak untuk membatalkan, menangguhkan, dan/atau mengubah tawaran ini pada bila-bila masa dengan atau tanpa notis.

Tentang POPEYES®

Ditubuhkan di New Orleans pada tahun 1972, Popeyes® mempunyai lebih 50 tahun sejarah dan tradisi masakan. Popeyes® membezakan dirinya dengan menu berciri New Orleans yang unik menampilkan ayam goreng, ayam tender, udang goreng, dan item serantau yang lain. Semangat jenama ini terhadap warisan Louisiana dan makanan asli yang berperisa telah membolehkan Popeyes® menjadi salah satu restoran makanan segera ayam terbesar di dunia dengan lebih 4,000 restoran di AS dan di seluruh dunia. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai jenama ini, sila lawati laman web jenama Popeyes® di atau ikuti kami di Facebook, Twitter dan Instagram.

Hubungi
Alison Brod Marketing + Communications

Popeyes® Launches Boneless Wings and Sets Out to Convert Boneless Deniers Into Boneless Believers With Free* 6 Piece Wings (PRNewsfoto/Popeyes)

SOURCE Popeyes

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.